Реклама
Реклама
Реклама

Зірка серіалу "Віталька" розповів, чому до 41 року у нього так і не склалося з особистим життям

Гарік Бірча

Останні кілька років ім'я Гарік Бірча не сходить зі сторінок журналів і газет, а все завдяки відчайдушному романтику Віталька, образ якого він втілив в однойменному скетчкому. Незважаючи на те, що актор може перетворитися в свого героя всього в одну мить, вони зовсім не схожі. Об'єднує їх лише одне: "Ми обидва чоловіки, нам обом, слава богу, подобається жіноча стать! І, мабуть, на цьому загальне у нас закінчується. Я - зважений, практичний реаліст, а він - відчайдушний романтик! Коли я приймаю рішення, то продумую всі "за" і "проти". Він же керується емоцією. Я прихильник скоріше спокійного розміреного життя, ніж якихось бурхливих подій, які лихоманять тебе і кидають з боку в бік. Він же вічно потрапляє в якісь пригоди, і , якщо чесно, я не хотів би опинитися на його місці ", - розповідає Гарік.

Незважаючи на те, що 15 вересня актор відзначив свій 41 день народження, він все ще не одружений і під вінець поки не збирається. Більш того, за словами самого Гарік Бірча, шалене кохання - зовсім не його варіант: "Для мене важливіше чисті щирі відносини, взаємодопомога і підтримка. Тобто дружина - коханка, дружина - мати моїх дітей, дружина - друг, співрозмовник і т.д . Я не хотів би шалене кохання. Я прихильник порційного підходу до подібних речей. Все повинно бути в міру. у моєму житті це стосується всього, але тільки не роботи! Тут заходи у мене немає, тому, напевно, і з особистим життям у мене поки не склалося ".

Єдине місце, де актор може відпочити всією душею від напруженого робочого графіка, - це будинок старшої сестри і її чоловіка. "Ми часто збираємося всією сім'єю в будинку сестри, і біля багаття обговорюємо все, що нас хвилює. Ми називаємо це місце Острів свободи, тому що тільки там ми відпочиваємо по-справжньому. У нас там свій центр духовного очищення, ось вже більше 20 років як! ", - поділився Гарік Бірча в свіжому номері" Зірок і рад ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram