Реклама
Реклама
Реклама

Опозиціонери: "У нас різні ідеології, але ми українці"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

3 квітня 2013, 11:07 Переглядів: 3 квітня 2013, 11:07 Переглядів:   Лідери опозиції прокоментували заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що зближення ВО Свобода та інших опозиційних партій небезпечно, так як призведе до радикалізації ситуації

Лідери опозиції прокоментували заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що зближення ВО "Свобода" та інших опозиційних партій небезпечно, так як призведе до радикалізації ситуації. Вони відзначили, що зараз опозицію об'єднує спільна робота в інтересах України і народу, робота в євроінтеграційному векторі, незважаючи на деякі ідеологічні розбіжності.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко зазначив, що опозиціонерів об'єднує бачення європейського майбутнього країни. "Так, ми лідери різних партій, з різними програмами та ідеологіями. Але нас об'єднує головне: ми - українці, ми бачимо Україну європейською державою і ми разом боремося проти авторитаризму", - заявив Віталій Кличко.

У свою чергу один з лідерів Об'єднаної опозиції, голова Європейської партії України Микола Катеринчук зазначив, що важливою складовою в об'єднанні опозиційних сил є їх боротьба з чинною владою. " влада сьогодні може об'єднати кого завгодно проти себе. Я нічого поганого не бачу в цьому об'єднанні (опозиційних партій з ВО "Свобода". - Прим.), Воно природно, тому що "Свобода" бореться за Україну, благополуччя українських громадян. А це означає, що ми зараз союзники ", - сказав Катеринчук.

Микола Дмитрович так резюмував своє ставлення до заяви прем'єра: "Не влади нам вказувати, з ким нам об'єднуватися. Їм є чим займатися".

У той же час народний депутат Анатолій Гриценко зазначив, що, при всій правильності загальних підходів, окремі вчинки представників "Свободи" не витримують критики, зокрема, бажання оприлюднити національність депутатів.

"Я знаю багатьох в політичній партії" Свобода "адекватних, щирих людей. У той же час треба визнати, що є кілька гіперактивних людей, які насправді принижують імідж партії" Свобода "і руйнують єдність опозиції. І хочуть того чи ні - підіграють влади. і якщо "Свобода" хоче, як парламентська сила, і далі відбутися, потрібно зробити правильні висновки, - сказав в ефірі програми "Шустер Live" Анатолій Гриценко. - "Свободі" не потрібно цей запит (про вимогу оголосити національність депутатів. - прим.) подавати відразу Рибаку, а пр нести цей запит двом лідерам опозиції - Кличко і Яценюку, щоб вони розкрили національний склад. Я скажу, куди б вони послали. Краще промовчати ".

Політик зазначив, що всі українці всіх національностей - громадяни України. Для людей важливо, щоб депутат працював чесно і ефективно. "Під час виборчої кампанії я провів зустрічі з сотнями тисяч людей, і жодна людина мені не поставив запитання:" Хто я за національністю? "Головне питання було:" Що ти будеш робити? ", - зазначив Анатолій Гриценко.

за матеріалами http://gazeta.ua/

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Опозиціонери:" У нас різні ідеології, але ми українці "". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Під час виборчої кампанії я провів зустрічі з сотнями тисяч людей, і жодна людина мені не поставив запитання:" Хто я за національністю?
Головне питання було:" Що ти будеш робити?