Реклама
Реклама
Реклама

«Кращі фотографії Росії - 2011»

Проект «Кращі фотографії Росії-2011» продовжує регіональну програму цього року виставкою в Новосибірському державному художньому музеї. В експозиції буде представлено понад 300 фотографій - переможців, відібраних журі з 30 000, які взяли участіе.Проект «Кращі фотографії Росії» організований Центром сучасного мистецтва ВИНЗАВОД (м.Москва) за підтримки Міністерства культури РФ в 2008 році. Основна ідея проекту - показати життя великої країни протягом року в найяскравіших знімках, знятих на території Росії.

Виставкова програма проекту щорічно відкривається в лютому в Центрі сучасного мистецтва ВИНЗАВОД. Після Москви виставка експонується в найбільших регіональних музеях - в Єкатеринбурзі, Новосибірську, Пермі - і за кордоном. Виставки проекту за 4 роки відвідали понад 700 тисяч осіб.

Новосибірський державний художній музей приймає виставку «Кращі фотографії Росії» вже втретє. У залах музею будуть представлені кращі знімки проекту в 5 розділах: «Природа», «Архітектура», «Люди», «Події і повсякденне життя», «Стиль». Серед авторів - такі відомі фотографи, як Юрій Абрамочкін, Михайло Розанов, Андрій Давидовський, Єгор Заїка, Данило Головкін, Кирило Овчинников та ін. Серед переможців цього року - і новосибірські фотографи: Павло Мірошников ( «Любителі холодного плавання»), Олександр Бендюков ( «Весна в Коливань»), Антон Мухаметчін ( «Бодібілдінг»), Валерій Тітієвський ( «Дворовий футбол», «День Перемоги»), Майя Шелковникова ( «демонстрація») і Антон Кутлубаев з пст. Керамкомбінат Новосибірської області ( «Кидок»).

Cайт організатора проекту www.winzavod.ru