Реклама
Реклама
Реклама

Геннадій Зубко обговорив з Danfoss енергоефективність України

Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко зустрівся з топ-менеджерами всесвітньо відомої компанії Danfoss з Данії, на якій сторони обговорили питання підвищення енергоефективності країни.

У розмові взяли участвие президент підрозділу Danfoss Heating Ларс Твін, регіональний директор Danfoss (Східна Європа) Адам Єнджейчак, генеральний директор Danfoss Україна Андрій Берестяни.

В ході обговорення сторони дійшли єдиної думки з приводу того, що дозволить Україні досягти енергонезалежності і стати конкурентоспроможною. І тут три складові успіху. Йдеться про збереження і модернізації централізованого теплопостачання, підвищенні енергоефективності в житловому секторі та консультаційної допомоги органам місцевого самоврядування в питаннях модернізації критичної інфраструктури. На думку представників компанії, досвід і технології Danfoss є вагомими саме в цих напрямках.

Читайте також: «Нове електрику» пропонує апробовані готові рішення

Пан Зубко запропонував компанії конкретні кроки, спрямовані на посилення співпраці в реалізації енергопроектів.

У свою чергу, Ларс Твін зазначив, що українському уряду протягом останніх трьох років вдалося досягти значного прогресу в підвищенні енергоефективності та енергозбереження.