Реклама
Реклама
Реклама

Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей | Будинок мрії

  1. Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей Переїзд в нову квартиру:...
  2. Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру
  3. Які речі розпаковувати першими при переїзді
  4. Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей
  5. Переїзд в нову квартиру: цікаві прикмети
  6. Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру
  7. Які речі розпаковувати першими при переїзді
  8. Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей
  9. Переїзд в нову квартиру: цікаві прикмети
  10. Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру
  11. Які речі розпаковувати першими при переїзді

Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей

Переїзд в нову квартиру: прикмети, ритуали, правила перевезення і розвантаження речей

листопад 03/12

Якщо вам зовсім скоро чекає переїзд в нову квартиру або в новий будинок, то наша стаття може стати дуже корисною. Читайте про те, які існують прикмети і ритуали переїзду, як організувати розпакування речей в новому житлі.

Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати? Насправді ж переїзд - це досить серйозний життєвий досвід, і краще заздалегідь дізнатися деякі нюанси, щоб все зробити правильно і максимально добре прижитися на новому місці.

Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру? Звичайно ж да! Адже ви будете там жити якийсь час, можливо навіть дуже тривалий. Радимо ще почитати наші поради про те, як упорядкувати знімну квартиру і зробити її затишніше.

Радимо ще почитати наші поради про те,   як упорядкувати знімну квартиру   і зробити її затишніше

Переїзд в нову квартиру

Як ми вже з'ясували, переїхати з одного місця на інше - справа непроста, відповідальна. Нічого не забути, все ретельно упакувати, благополучно довезти і, нарешті, розмістити по своїх місцях - це лише сухий виклад послідовності дій, а скільки трудомістких процесів стоїть за цими словами ... І все ж, більшість людей знаходять-таки час ще для одних дій, зазвичай ми називаємо цей ритуалами.

При цьому одні ритуали при переїзді на нову квартиру не позбавлені сенсу, а інші викликають подив і легкий шок - немає однозначної відповіді, як до цього ставитися. Можна лише з цікавості пройтися по декількох з них, хоча б для того, щоб посміхнутися, а може і зацікавитися.

Переїзд в нову квартиру умовно включає в себе три етапи:

  • дії на старому місці (збір речей, погрузка);
  • транспортування;
  • дії на новому місці (розвантаження, розстановка речей).

Ось в такій хронологічній послідовності і розглянемо деякі ритуали при переїзді.

Одним з цікавих ритуалів є рада від вчення Фен-Шуй, до якого останнім часом прислухається все більше людей. Вам пропонується спекти коровай, пиріг, корж або що-небудь в цьому дусі з тіста за рецептом на ваш вибір. Єдина умова - форма вашої випічки повинна нагадувати будинок. З'їсти його рекомендується безпосередньо перед переїздом, тим самим ви як би у носите з собою саму сутність будинку, де ви жили.

Ще один ритуал переїзду - з розряду більш містичних. У посудині, бажано зі скла або кераміки, ви несете за старим дому сіль, подумки уявляючи, як вона вбирає всю енергетику вашого життя в цьому будинку, всі емоції, негатив і позитив. Даєте солі постояти в темному місці якийсь час, представляючи під час цього, як очищається ваш старий будинок від усього, що було. На заході дня в безлюдному місці цю сіль слід закопати і піти, не оглядаючись. Після цього необхідно помити руки.

Що стосується ритуалів на новому місці, то найулюбленіший з них - це новосілля. Він корисний і приємний в усіх відношеннях - новосілля допоможе познайомитися з майбутніми сусідами і психологічно адаптуватися на новому місці. Тож не дивно, що цей ритуал не тільки прижився, але і перейшов в розряд обов'язкових.

Також рекомендується після прибуття на нове місце проживання оголосити про свою присутність, зробивши кілька послідовних дій. Потрібно розкрити вікна у всіх кімнатах, запалити світло в кожній з них, злити якусь кількість води. Цей ритуал корисний тим, що ви заодно перевірите справність всіх приладів і пристроїв.

Можна продовжувати до нескінченності перерахування ритуалів, які об'єднує одна загальна властивість - всі вони покликані привернути благополуччя в ваш новий будинок і максимально зберегти те хороше, що було у вашому старому будинку. Вам потрібно лише пам'ятати, що краще ритуалів це можете зробити тільки ви самі.

Ритуали при переїзді в нову квартиру

Переїзд в нову квартиру: цікаві прикмети

Важливою прикметою при переїзді, особливо якщо ви в'їжджаєте в квартиру після старих господарів, є позбавлення від накопичилася там негативної енергії. Для цього дуже важливо відразу ж після переїзду зробити генеральне прибирання, ретельно вимивши підлоги, витерши пил у всіх місцях.

Ще від наших бабусь ми знаємо, що в новому будинку над вхідними дверима можна повісити підкову, зробити це слід ріжками вниз. Ця прикмета пов'язана з тим, щоб в новій квартирі або будинку панувало щастя і благополуччя.

А ось від злих сил і нечистих в старовину в будинках розвішували пучки звіробою - це так званий оберіг.

Прикмета, згідно з якою при переїзді слід першим запустити в будинок кота, допоможе вашому новому житлу стати гостинним. Тому і говорять, що кіт повинен зайти сам, досить лише поставити його біля дверей. З кішкою взагалі пов'язано дуже багато прикмет і навіть забобонів. Деякі придивляються до її поведінки на новому місці, запам'ятовують місця, які вона облюбувала. Наприклад, в тому місці, де кішка заснула вперше, ставлять ліжко. Але не завжди це правильно, адже ліжко розташовується і за принципами фен-шуй спальні, і по іншим прикметам. Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній? Звичайно ж, там ви не будете спати!

Генеральне прибирання після переїзду в нову квартиру

Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру

Навряд чи сьогодні багато звертають увагу на цей пунктик, але в старовину без будинкового в нову оселю взагалі не пережали - його потрібно заманити з собою будь-якими шляхами.

Взагалі домовик - це ваш друг і приятель, який не тільки захищає будинок від неприємностей, а й піклується про домочадців. І коли ви з ним товаришували, то напевно помічали, що живеться вам добре. Тому важливо при переїзді забрати свого друга - будинкового, в вашу нову квартиру. Найпростіший спосіб це зробити - це після збору речей поставити біля вхідних дверей коробку, в якій будуть складені м'які речі, а потім залишити її, принаймні, на 10-15 хвилин. Ваш домовик обов'язково забереться в цю коробку і поїде з вами. А ще деякі повір'я переконують нас в тому, що для переїзду разом зі своїм домовиком досить прихопити зі старої квартири віник.

Так чи інакше, але після приїзду треба впустити будинкового. Поставте на входу ту ж коробку і відкрийте її. Потім в блюдце налийте молока і поставте на підлогу. Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти.

Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти

Як забрати свого будинкового в нову квартиру при переїзді

Які речі розпаковувати першими при переїзді

Отже, машина з усім нажитим вами добром в'їхала у двір вашого нового житла. Але розслаблятися ще рано. Вам належить розвантаження і розстановка речей, а від цього залежить, наскільки вдалим буде переїзд в вашу нову квартиру. Ми сподіваємося, що ви завбачливо пронумерували ваші коробки з речами, а самі завбачливі ще й написали список всіх речей на коробці для зручності. Тоді заключний етап переїзду не викличе питань і не займе багато часу. Вам потрібно лише вирішити, які речі розпаковувати першими.

В першу чергу потрібно вивантажити з машини всі предмети, які будуть заважати виносці меблів. Це можуть бути тендітні люстри , Телевізор, кімнатні рослини та інше - все це може тимчасово розміститися на землі або на лавочці біля будинку. Тепер можна винести і доставити меблі в будинок. У міру внесення меблів, її слід негайно розпакувати і оглянути на предмет пошкоджень в дорозі. Це буде легко, якщо у вас на руках складений при зборах акт огляду. Меблі рекомендується зібрати, якщо це потрібно, і розставити за допомогою вантажників відразу туди, де вона буде перебувати в подальшому. Це краще спланувати заздалегідь і включити в план переїзду. Якщо ви обійшлися без плану, просто тримайте цю інформацію в голові і контролюйте кожен прихід вантажників з меблями, видаючи їм вказівки по розстановці предметів.

При необхідності можна пройтися вологою ганчіркою по зовнішній поверхні меблів і протерти полички в шафах.

далі заносяться коробки - речі з них можна відразу розкладати на свої місця, благо меблі вже готова прийняти їх назад. У цьому вам несказанно допоможуть ваші списки, про які ми згадали раніше.

Картонні коробки для переїзду

Після первинної розстановки меблів і розкладання речей з коробок, пора позбутися від непотрібної тепер тари у вигляді незліченної кількості коробок і купи пакувального матеріалу. Як тільки звільнилося максимальний простір, буде не зайвим протерти підлоги. Однак зробити це потрібно після монтажу карнизів, установки жалюзі або розвішування штор на вікнах.

Питання, які речі розпаковувати першими, вже втратив актуальність, і настала черга тих речей, які сиротливо чекають своєї долі на вулиці. вносьте телевізор , Рослини, порохотяг , Тумбочки, пуфики , стільці , В загальному, все, що залишилося. Коли остання річ занесена, а вашому акті весь перелік речей відзначений галочкою, залишається окинути все ще раз хазяйським оком і підписати акт про виконання робіт зі спокійною душею, щоб відпустити вантажників і залишитися в колі своєї родини.

Чим більш організовано ви розставляєте меблі і розкладає речі, не забуваючи прибирати сміття у вигляді пакувального матеріалу, тим швидше зможете випити чаю в новій домашній обстановці після переїзду в нову квартиру і привітати себе з вдалим його завершенням.


Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей

Переїзд в нову квартиру: прикмети, ритуали, правила перевезення і розвантаження речей

листопад 03/12

Якщо вам зовсім скоро чекає переїзд в нову квартиру або в новий будинок, то наша стаття може стати дуже корисною. Читайте про те, які існують прикмети і ритуали переїзду, як організувати розпакування речей в новому житлі.

Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати? Насправді ж переїзд - це досить серйозний життєвий досвід, і краще заздалегідь дізнатися деякі нюанси, щоб все зробити правильно і максимально добре прижитися на новому місці.

Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру? Звичайно ж да! Адже ви будете там жити якийсь час, можливо навіть дуже тривалий. Радимо ще почитати наші поради про те, як упорядкувати знімну квартиру і зробити її затишніше.

Радимо ще почитати наші поради про те,   як упорядкувати знімну квартиру   і зробити її затишніше

Переїзд в нову квартиру

Як ми вже з'ясували, переїхати з одного місця на інше - справа непроста, відповідальна. Нічого не забути, все ретельно упакувати, благополучно довезти і, нарешті, розмістити по своїх місцях - це лише сухий виклад послідовності дій, а скільки трудомістких процесів стоїть за цими словами ... І все ж, більшість людей знаходять-таки час ще для одних дій, зазвичай ми називаємо цей ритуалами.

При цьому одні ритуали при переїзді на нову квартиру не позбавлені сенсу, а інші викликають подив і легкий шок - немає однозначної відповіді, як до цього ставитися. Можна лише з цікавості пройтися по декількох з них, хоча б для того, щоб посміхнутися, а може і зацікавитися.

Переїзд в нову квартиру умовно включає в себе три етапи:

  • дії на старому місці (збір речей, погрузка);
  • транспортування;
  • дії на новому місці (розвантаження, розстановка речей).

Ось в такій хронологічній послідовності і розглянемо деякі ритуали при переїзді.

Одним з цікавих ритуалів є рада від вчення Фен-Шуй, до якого останнім часом прислухається все більше людей. Вам пропонується спекти коровай, пиріг, корж або що-небудь в цьому дусі з тіста за рецептом на ваш вибір. Єдина умова - форма вашої випічки повинна нагадувати будинок. З'їсти його рекомендується безпосередньо перед переїздом, тим самим ви як би у носите з собою саму сутність будинку, де ви жили.

Ще один ритуал переїзду - з розряду більш містичних. У посудині, бажано зі скла або кераміки, ви несете за старим дому сіль, подумки уявляючи, як вона вбирає всю енергетику вашого життя в цьому будинку, всі емоції, негатив і позитив. Даєте солі постояти в темному місці якийсь час, представляючи під час цього, як очищається ваш старий будинок від усього, що було. На заході дня в безлюдному місці цю сіль слід закопати і піти, не оглядаючись. Після цього необхідно помити руки.

Що стосується ритуалів на новому місці, то найулюбленіший з них - це новосілля. Він корисний і приємний в усіх відношеннях - новосілля допоможе познайомитися з майбутніми сусідами і психологічно адаптуватися на новому місці. Тож не дивно, що цей ритуал не тільки прижився, але і перейшов в розряд обов'язкових.

Також рекомендується після прибуття на нове місце проживання оголосити про свою присутність, зробивши кілька послідовних дій. Потрібно розкрити вікна у всіх кімнатах, запалити світло в кожній з них, злити якусь кількість води. Цей ритуал корисний тим, що ви заодно перевірите справність всіх приладів і пристроїв.

Можна продовжувати до нескінченності перерахування ритуалів, які об'єднує одна загальна властивість - всі вони покликані привернути благополуччя в ваш новий будинок і максимально зберегти те хороше, що було у вашому старому будинку. Вам потрібно лише пам'ятати, що краще ритуалів це можете зробити тільки ви самі.

Ритуали при переїзді в нову квартиру

Переїзд в нову квартиру: цікаві прикмети

Важливою прикметою при переїзді, особливо якщо ви в'їжджаєте в квартиру після старих господарів, є позбавлення від накопичилася там негативної енергії. Для цього дуже важливо відразу ж після переїзду зробити генеральне прибирання, ретельно вимивши підлоги, витерши пил у всіх місцях.

Ще від наших бабусь ми знаємо, що в новому будинку над вхідними дверима можна повісити підкову, зробити це слід ріжками вниз. Ця прикмета пов'язана з тим, щоб в новій квартирі або будинку панувало щастя і благополуччя.

А ось від злих сил і нечистих в старовину в будинках розвішували пучки звіробою - це так званий оберіг.

Прикмета, згідно з якою при переїзді слід першим запустити в будинок кота, допоможе вашому новому житлу стати гостинним. Тому і говорять, що кіт повинен зайти сам, досить лише поставити його біля дверей. З кішкою взагалі пов'язано дуже багато прикмет і навіть забобонів. Деякі придивляються до її поведінки на новому місці, запам'ятовують місця, які вона облюбувала. Наприклад, в тому місці, де кішка заснула вперше, ставлять ліжко. Але не завжди це правильно, адже ліжко розташовується і за принципами фен-шуй спальні, і по іншим прикметам. Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній? Звичайно ж, там ви не будете спати!

Генеральне прибирання після переїзду в нову квартиру

Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру

Навряд чи сьогодні багато звертають увагу на цей пунктик, але в старовину без будинкового в нову оселю взагалі не пережали - його потрібно заманити з собою будь-якими шляхами.

Взагалі домовик - це ваш друг і приятель, який не тільки захищає будинок від неприємностей, а й піклується про домочадців. І коли ви з ним товаришували, то напевно помічали, що живеться вам добре. Тому важливо при переїзді забрати свого друга - будинкового, в вашу нову квартиру. Найпростіший спосіб це зробити - це після збору речей поставити біля вхідних дверей коробку, в якій будуть складені м'які речі, а потім залишити її, принаймні, на 10-15 хвилин. Ваш домовик обов'язково забереться в цю коробку і поїде з вами. А ще деякі повір'я переконують нас в тому, що для переїзду разом зі своїм домовиком досить прихопити зі старої квартири віник.

Так чи інакше, але після приїзду треба впустити будинкового. Поставте на входу ту ж коробку і відкрийте її. Потім в блюдце налийте молока і поставте на підлогу. Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти.

Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти

Як забрати свого будинкового в нову квартиру при переїзді

Які речі розпаковувати першими при переїзді

Отже, машина з усім нажитим вами добром в'їхала у двір вашого нового житла. Але розслаблятися ще рано. Вам належить розвантаження і розстановка речей, а від цього залежить, наскільки вдалим буде переїзд в вашу нову квартиру. Ми сподіваємося, що ви завбачливо пронумерували ваші коробки з речами, а самі завбачливі ще й написали список всіх речей на коробці для зручності. Тоді заключний етап переїзду не викличе питань і не займе багато часу. Вам потрібно лише вирішити, які речі розпаковувати першими.

В першу чергу потрібно вивантажити з машини всі предмети, які будуть заважати виносці меблів. Це можуть бути тендітні люстри , Телевізор, кімнатні рослини та інше - все це може тимчасово розміститися на землі або на лавочці біля будинку. Тепер можна винести і доставити меблі в будинок. У міру внесення меблів, її слід негайно розпакувати і оглянути на предмет пошкоджень в дорозі. Це буде легко, якщо у вас на руках складений при зборах акт огляду. Меблі рекомендується зібрати, якщо це потрібно, і розставити за допомогою вантажників відразу туди, де вона буде перебувати в подальшому. Це краще спланувати заздалегідь і включити в план переїзду. Якщо ви обійшлися без плану, просто тримайте цю інформацію в голові і контролюйте кожен прихід вантажників з меблями, видаючи їм вказівки по розстановці предметів.

При необхідності можна пройтися вологою ганчіркою по зовнішній поверхні меблів і протерти полички в шафах.

далі заносяться коробки - речі з них можна відразу розкладати на свої місця, благо меблі вже готова прийняти їх назад. У цьому вам несказанно допоможуть ваші списки, про які ми згадали раніше.

Картонні коробки для переїзду

Після первинної розстановки меблів і розкладання речей з коробок, пора позбутися від непотрібної тепер тари у вигляді незліченної кількості коробок і купи пакувального матеріалу. Як тільки звільнилося максимальний простір, буде не зайвим протерти підлоги. Однак зробити це потрібно після монтажу карнизів, установки жалюзі або розвішування штор на вікнах.

Питання, які речі розпаковувати першими, вже втратив актуальність, і настала черга тих речей, які сиротливо чекають своєї долі на вулиці. вносьте телевізор , Рослини, порохотяг , Тумбочки, пуфики , стільці , В загальному, все, що залишилося. Коли остання річ занесена, а вашому акті весь перелік речей відзначений галочкою, залишається окинути все ще раз хазяйським оком і підписати акт про виконання робіт зі спокійною душею, щоб відпустити вантажників і залишитися в колі своєї родини.

Чим більш організовано ви розставляєте меблі і розкладає речі, не забуваючи прибирати сміття у вигляді пакувального матеріалу, тим швидше зможете випити чаю в новій домашній обстановці після переїзду в нову квартиру і привітати себе з вдалим його завершенням.


Переїзд в нову квартиру: ритуали, прикмети, організація перевезення речей

Переїзд в нову квартиру: прикмети, ритуали, правила перевезення і розвантаження речей

листопад 03/12

Якщо вам зовсім скоро чекає переїзд в нову квартиру або в новий будинок, то наша стаття може стати дуже корисною. Читайте про те, які існують прикмети і ритуали переїзду, як організувати розпакування речей в новому житлі.

Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати? Насправді ж переїзд - це досить серйозний життєвий досвід, і краще заздалегідь дізнатися деякі нюанси, щоб все зробити правильно і максимально добре прижитися на новому місці.

Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру? Звичайно ж да! Адже ви будете там жити якийсь час, можливо навіть дуже тривалий. Радимо ще почитати наші поради про те, як упорядкувати знімну квартиру і зробити її затишніше.

Радимо ще почитати наші поради про те,   як упорядкувати знімну квартиру   і зробити її затишніше

Переїзд в нову квартиру

Як ми вже з'ясували, переїхати з одного місця на інше - справа непроста, відповідальна. Нічого не забути, все ретельно упакувати, благополучно довезти і, нарешті, розмістити по своїх місцях - це лише сухий виклад послідовності дій, а скільки трудомістких процесів стоїть за цими словами ... І все ж, більшість людей знаходять-таки час ще для одних дій, зазвичай ми називаємо цей ритуалами.

При цьому одні ритуали при переїзді на нову квартиру не позбавлені сенсу, а інші викликають подив і легкий шок - немає однозначної відповіді, як до цього ставитися. Можна лише з цікавості пройтися по декількох з них, хоча б для того, щоб посміхнутися, а може і зацікавитися.

Переїзд в нову квартиру умовно включає в себе три етапи:

  • дії на старому місці (збір речей, погрузка);
  • транспортування;
  • дії на новому місці (розвантаження, розстановка речей).

Ось в такій хронологічній послідовності і розглянемо деякі ритуали при переїзді.

Одним з цікавих ритуалів є рада від вчення Фен-Шуй, до якого останнім часом прислухається все більше людей. Вам пропонується спекти коровай, пиріг, корж або що-небудь в цьому дусі з тіста за рецептом на ваш вибір. Єдина умова - форма вашої випічки повинна нагадувати будинок. З'їсти його рекомендується безпосередньо перед переїздом, тим самим ви як би у носите з собою саму сутність будинку, де ви жили.

Ще один ритуал переїзду - з розряду більш містичних. У посудині, бажано зі скла або кераміки, ви несете за старим дому сіль, подумки уявляючи, як вона вбирає всю енергетику вашого життя в цьому будинку, всі емоції, негатив і позитив. Даєте солі постояти в темному місці якийсь час, представляючи під час цього, як очищається ваш старий будинок від усього, що було. На заході дня в безлюдному місці цю сіль слід закопати і піти, не оглядаючись. Після цього необхідно помити руки.

Що стосується ритуалів на новому місці, то найулюбленіший з них - це новосілля. Він корисний і приємний в усіх відношеннях - новосілля допоможе познайомитися з майбутніми сусідами і психологічно адаптуватися на новому місці. Тож не дивно, що цей ритуал не тільки прижився, але і перейшов в розряд обов'язкових.

Також рекомендується після прибуття на нове місце проживання оголосити про свою присутність, зробивши кілька послідовних дій. Потрібно розкрити вікна у всіх кімнатах, запалити світло в кожній з них, злити якусь кількість води. Цей ритуал корисний тим, що ви заодно перевірите справність всіх приладів і пристроїв.

Можна продовжувати до нескінченності перерахування ритуалів, які об'єднує одна загальна властивість - всі вони покликані привернути благополуччя в ваш новий будинок і максимально зберегти те хороше, що було у вашому старому будинку. Вам потрібно лише пам'ятати, що краще ритуалів це можете зробити тільки ви самі.

Ритуали при переїзді в нову квартиру

Переїзд в нову квартиру: цікаві прикмети

Важливою прикметою при переїзді, особливо якщо ви в'їжджаєте в квартиру після старих господарів, є позбавлення від накопичилася там негативної енергії. Для цього дуже важливо відразу ж після переїзду зробити генеральне прибирання, ретельно вимивши підлоги, витерши пил у всіх місцях.

Ще від наших бабусь ми знаємо, що в новому будинку над вхідними дверима можна повісити підкову, зробити це слід ріжками вниз. Ця прикмета пов'язана з тим, щоб в новій квартирі або будинку панувало щастя і благополуччя.

А ось від злих сил і нечистих в старовину в будинках розвішували пучки звіробою - це так званий оберіг.

Прикмета, згідно з якою при переїзді слід першим запустити в будинок кота, допоможе вашому новому житлу стати гостинним. Тому і говорять, що кіт повинен зайти сам, досить лише поставити його біля дверей. З кішкою взагалі пов'язано дуже багато прикмет і навіть забобонів. Деякі придивляються до її поведінки на новому місці, запам'ятовують місця, які вона облюбувала. Наприклад, в тому місці, де кішка заснула вперше, ставлять ліжко. Але не завжди це правильно, адже ліжко розташовується і за принципами фен-шуй спальні, і по іншим прикметам. Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній? Звичайно ж, там ви не будете спати!

Генеральне прибирання після переїзду в нову квартиру

Як забрати свого домовика зі старої в нову квартиру

Навряд чи сьогодні багато звертають увагу на цей пунктик, але в старовину без будинкового в нову оселю взагалі не пережали - його потрібно заманити з собою будь-якими шляхами.

Взагалі домовик - це ваш друг і приятель, який не тільки захищає будинок від неприємностей, а й піклується про домочадців. І коли ви з ним товаришували, то напевно помічали, що живеться вам добре. Тому важливо при переїзді забрати свого друга - будинкового, в вашу нову квартиру. Найпростіший спосіб це зробити - це після збору речей поставити біля вхідних дверей коробку, в якій будуть складені м'які речі, а потім залишити її, принаймні, на 10-15 хвилин. Ваш домовик обов'язково забереться в цю коробку і поїде з вами. А ще деякі повір'я переконують нас в тому, що для переїзду разом зі своїм домовиком досить прихопити зі старої квартири віник.

Так чи інакше, але після приїзду треба впустити будинкового. Поставте на входу ту ж коробку і відкрийте її. Потім в блюдце налийте молока і поставте на підлогу. Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти.

Домовик неодмінно піде поласувати з ваших дбайливих рук, тим більше, що в дорозі він міг і зголодніти

Як забрати свого будинкового в нову квартиру при переїзді

Які речі розпаковувати першими при переїзді

Отже, машина з усім нажитим вами добром в'їхала у двір вашого нового житла. Але розслаблятися ще рано. Вам належить розвантаження і розстановка речей, а від цього залежить, наскільки вдалим буде переїзд в вашу нову квартиру. Ми сподіваємося, що ви завбачливо пронумерували ваші коробки з речами, а самі завбачливі ще й написали список всіх речей на коробці для зручності. Тоді заключний етап переїзду не викличе питань і не займе багато часу. Вам потрібно лише вирішити, які речі розпаковувати першими.

В першу чергу потрібно вивантажити з машини всі предмети, які будуть заважати виносці меблів. Це можуть бути тендітні люстри , Телевізор, кімнатні рослини та інше - все це може тимчасово розміститися на землі або на лавочці біля будинку. Тепер можна винести і доставити меблі в будинок. У міру внесення меблів, її слід негайно розпакувати і оглянути на предмет пошкоджень в дорозі. Це буде легко, якщо у вас на руках складений при зборах акт огляду. Меблі рекомендується зібрати, якщо це потрібно, і розставити за допомогою вантажників відразу туди, де вона буде перебувати в подальшому. Це краще спланувати заздалегідь і включити в план переїзду. Якщо ви обійшлися без плану, просто тримайте цю інформацію в голові і контролюйте кожен прихід вантажників з меблями, видаючи їм вказівки по розстановці предметів.

При необхідності можна пройтися вологою ганчіркою по зовнішній поверхні меблів і протерти полички в шафах.

далі заносяться коробки - речі з них можна відразу розкладати на свої місця, благо меблі вже готова прийняти їх назад. У цьому вам несказанно допоможуть ваші списки, про які ми згадали раніше.

Картонні коробки для переїзду

Після первинної розстановки меблів і розкладання речей з коробок, пора позбутися від непотрібної тепер тари у вигляді незліченної кількості коробок і купи пакувального матеріалу. Як тільки звільнилося максимальний простір, буде не зайвим протерти підлоги. Однак зробити це потрібно після монтажу карнизів, установки жалюзі або розвішування штор на вікнах.

Питання, які речі розпаковувати першими, вже втратив актуальність, і настала черга тих речей, які сиротливо чекають своєї долі на вулиці. вносьте телевізор , Рослини, порохотяг , Тумбочки, пуфики , стільці , В загальному, все, що залишилося. Коли остання річ занесена, а вашому акті весь перелік речей відзначений галочкою, залишається окинути все ще раз хазяйським оком і підписати акт про виконання робіт зі спокійною душею, щоб відпустити вантажників і залишитися в колі своєї родини.

Чим більш організовано ви розставляєте меблі і розкладає речі, не забуваючи прибирати сміття у вигляді пакувального матеріалу, тим швидше зможете випити чаю в новій домашній обстановці після переїзду в нову квартиру і привітати себе з вдалим його завершенням.


Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати?
Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру?
Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній?
Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати?
Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру?
Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній?
Ви можете сказати, що при переїзді в нову квартиру досить здорового глузду і чіткого плану, переліку дій та списку речей, які необхідно упакувати?
Ви запитаєте, чи стане в нагоді вам це в тому випадку, якщо ви переїжджаєте на знімну квартиру?
Ну а що робити, якщо кішка заснула на кухні або у ванній?