Реклама
Реклама
Реклама

В Одесі йде ремонт школи із застосуванням сучасних технологій (фото)

Переглядів: 1 676

У школі проводиться утеплення покрівлі, заміна дверей, пристрій вентильованого фасаду та благоустрій території У школі проводиться утеплення покрівлі, заміна дверей, пристрій вентильованого фасаду та благоустрій території.
Також ведуться роботи з капітального ремонту не тільки будівлі, але і елементів благоустрою прилеглої території. Будівля школи було введено в експлуатацію в 1990 році, Застосування енергозберігаючих технологій і підвищення енергоефективності будівель - одна з цілей проведених сьогодні в установах освіти робіт з капремонту.

На даний момент утеплена і відремонтовано покрівлю будівлі, на якій розташований 21 світловий ліхтар На даний момент утеплена і відремонтовано покрівлю будівлі, на якій розташований 21 світловий ліхтар. Замінено віконні та дверні прорізи, вхідні двері в школу, відремонтовано пандуси, ганку і вхідні групи. Ведеться пристрій сучасного вентильованого фасаду німецького виробництва.
Крім того, територію по периметру школи вимостили тротуарною плиткою, замінивши зношене дорожнє покриття.

Раніше, в 2017 році, був завершений капремонт стадіону школи: облаштовано футбольне поле з покриттям зі штучної трави, заасфальтовані бігові доріжки.
Роботи по ремонту школи №86 планують завершити до літа 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.