Реклама
Реклама
Реклама

Металеві двері для заміських будинків | Вхідні вуличні двері для приватних заміських будинків або котеджів

  1. Три правила для вуличних дверей:
Головна

> Сталеві двері для заміських будинків > Сталеві двері для заміських будинків   Вхідні двері для заміського будинку Двері для котеджів - максимальна різноманітність моделей, рішень і виконань Вхідні двері для заміського будинку Двері для котеджів - максимальна різноманітність моделей, рішень і виконань!

Для заміських будинків ми робимо двері практично будь-яких розмірів і конфігурацій (двостулкові, з фрамугами і боковинами, арочні і з склінням). У нас є вологостійкі обробки і фурнітура, а також безліч надійних замків.

Високу теплоізоляцію двері забезпечують ущільнювачі, наповнювач і оздоблення. Такі двері, при наявності теплового тамбура, створює прекрасний бар'єр морозів і холодного повітря.

Рекомендуємо прочитати докладну статтю на тему вибору дверей для заміських будинків.

Три правила для вуличних дверей:

Оздоблення повинна бути вологостійкою, позначається значком: • Оздоблення повинна бути вологостійкою, позначається значком:   • Замки з електронікою не підходять для умов вулиці
Замки з електронікою не підходять для умов вулиці.
Для дерев'яних стін потрібні посилені коробки і обв'язування!


показувати по

Як правильно вибрати сталеві двері в заміський будинок

Як правильно вибрати сталеві двері в заміський будинок

Консультація фахівця

Фахівці компанії СТАВ проводять консультування відвідувачів сайту www.door.ru з усіх питань, що належать до якості, технічним характеристикам, конструкцій і їх порівняльного аналізу.

виклик замірника

Зворотній дзвінок і / або виклик консультанта.
Оператори гарячої лінії готові передзвонити Вам з 9:00 до 19:30


Вхідні двері заміського будинку

До дверей, які мають контакт з вулицею, висуваються особливі вимоги, наприклад, вона повинна зберігати тепло будинку, а також бути стійкою до атмосферних впливів. Саме тому для вуличних дверей СТАВ застосовуються вологостійкі обробки і зносостійка фурнітура зі спеціальним покриттям.

У заміських будинках дверні прорізи сильно відрізняються один від одного, ні будь-яких типових або стандартних розмірів. Наші дверні конструкції максимально адаптовані для установки в такі нестандартні отвори, адже ми виготовляємо одностулкові і двостулкові двері в широкому діапазоні розмірів.

Часто, дуже важливо, щоб зовнішній вигляд дверей відповідав дизайну як фасаду будинку, так і інтер'єру. Щоб якомога точніше реалізувати побажання і задуми наших замовників з оформлення двері, ми пропонуємо дійсно широкий вибір вологостійких оздоблень. Наприклад, в заміському будинку можна сміливо встановити двері зі склопакетом і навіть з декоративною і захисною решіткою.

Ще один важливий момент - з чого зведені стіни заміського будинку. Адже від цього буде залежати спосіб установки двері і навіть її конструкція. Для стін з бетону, каменю або цегли ми використовуємо моделі дверей під бетонування, тоді як для дерев'яних будинків більше підходять модифікація дверей із замкнутою коробкою. А ще, вкрай бажано зробити обв'язку дерев'яного прорізу.

Словом, особливостей безліч, і це не рахуючи того, що котеджна двері повинні володіти необхідними захисними властивостями, володіти надійними замками, бути зручною і функціональною. Перевага нашої компанії полягає в тому, що ми виготовляємо кожну таку двері з урахуванням всіх перерахованих вище нюансів. Головне, щоб наші замовники залишалися задоволені і дверима, і обслуговуванням.

Якщо щось вимагає пояснень, або вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, запитуйте. Зв'язатися з нами дуже просто, можна зателефонувати нам або замовити зворотний дзвінок, написати лист на форум або поштою, а можна почати чат з онлайн-консультантом. Якщо ж ви бажаєте оглянути зразки дверей і оздоблень, ласкаво просимо в наші виставкові зали.

При виборі дверей для котеджу:


А ще, власникам заміських будинків можуть стати в нагоді наші чудові мангали , А також красиві і надійні решітки на вікна