Реклама
Реклама
Реклама

Козирки над входом. Виготовлення металевих козирків над дверима

  1. Дивитися фотогалерею наших робіт по козирків і навісів
  2. Особливості навісів і козирків з нержавійки
  3. Виробництво козирків з нержавіючої сталі

Навіси та козирки з нержавіючої сталі - це зовнішня частина архітектурної композиції будівлі, яка може служити як самостійної конструкцією, так і складовою вхідної групи

Навіси та козирки з нержавіючої сталі - це зовнішня частина архітектурної композиції будівлі, яка може служити як самостійної конструкцією, так і складовою вхідної групи. Його можна побачити над вхідними дверима в житлові та адміністративні будівлі, магазини, аптеки, ресторани, кафе та інші комерційні і державні об'єкти.

Дивитися фотогалерею наших робіт по козирків і навісів

Козирок з нержавіючої сталі поєднує в собі практичну і естетичну функції:

  • захищає вхід в будівлю від палючого сонця, атмосферних опадів, що обпадають листя, пилу;
  • прикрашає будівлю і доповнює архітектурну концепцію об'єкта;
  • надає дизайну будівлі завершеного вигляду.

Коли мова йде про козирках і навісах з нержавіючої сталі, то мається на увазі металевий каркас, який служить опорою для светорассеивающего елемента. Останній робиться із стільникового або монолітного полікарбонату або міцного загартованого скла типу триплекс. Технології на озброєнні виробників пропонують практично необмежені можливості для виготовлення навісних конструкцій, які можуть бути будь-якої модифікації та кольору. Найпопулярніша форма козирка - арочна або прямокутна. Нестандартні конструкції зустрічаються досить рідко через складність виконання.

Особливості навісів і козирків з нержавійки

Навіси з нержавіючої сталі виробляються на основі цельнолитого або звареного металевого профілю круглого або прямокутного перерізу. Для підвищення декоративних властивостей каркас оснащують хромовим покриттям, а наконечники захищаються заглушками або порожніми металевими кульками.

Кріплення каркаса до несучої стіни будівлі або самостійним опорних елементів (колон) здійснюється за допомогою штатних кронштейнів. За типом монтажу козирки можуть бути підвісними і опорними. У першому випадку мається на увазі конструкція, яка фіксується за допомогою спеціальних металевих тросів і анкерів. У другому мова йде про діагональні підпірки або вертикальні опорні стовпи, які є частиною вхідної групи.

Функцію светорассеивающего елемента козирка або навісу виконує лист з полікарбонату або скло . Полікарбонат - монолітний або стільниковий - дозволяє використовувати будь-які колірні рішення, що важливо для реалізації архітектурного рішення. Альтернатива полікарбонату - загартоване небитке скло, яке важче за вагою і дорожче за вартістю.

Виробництво козирків з нержавіючої сталі

В основі каркасанавесной конструкції лежить міцний метал, який має додаткове захисне покриття з цинку або порошкового полімеру. Воно запобігає корозії і продовжує термін служби виробу.

Наша компанія займається розробкою дизайну, виробництвом і установкою козирків з нержавіючої сталі за типовими і унікальним проектам за ескізом замовника. Для нас немає обмежень за розміром, формою і складності виконання навісної конструкції. На прохання клієнта виготовляємо арочні і прямокутні, а також багатосекційні, каскадні, похилі, асиметричні навіси і козирки з кольорового і прозорого светорассеивающего матеріалу.

Для замовлення та розробки дизайну зверніться до менеджера нашої компанії і отримаєте консультацію щодо вибору матеріалу, конфігурації і термінів виконання проекту.

Наші роботи: