Реклама
Реклама
Реклама

Колишній співробітник автосалону розповів, як знизити ціну машини у дилера

Спеціаліст озвучив інформацію, корисну для тих, хто збирається обзавестися транспортом і заощадити на цьому.

Спеціаліст озвучив інформацію, корисну для тих, хто збирається обзавестися транспортом і заощадити на цьому

За словами колишнього співробітника автосалону, заради отримання знижки на машину, клієнт може «підчепити» дилера, заявивши йому, що в іншому шоу-румі продавець озвучив більш вигідну пропозицію. Ефект від цього буде максимальним, якщо у покупця на руках будуть паперу з задокументованим пропозицією іншого дилера. Однак для цього доведеться відвідати кілька автосалонів, в якій пропонується цікавить клієнта модель.

У дилера також варто поцікавитися, чи є в автосалоні машини з ПТС. Такий транспорт, найчастіше, викуплений і імпортера і має свій термін реалізації. Якщо продавець у цей строк не вкладеться, шоу-рум чекають фінансові втрати, а тому менеджер буде лояльніше до клієнта в разі, коли він зацікавлений в авто з ПТС.

Найбільша знижка на машину вийде при комплексному підході до вирішення питання економії. Нерідко дилери пропонують транспорт в трейд-ін, кредит та інші спеціальні пропозиції. Якщо шоу-рум дозволяє скористатися відразу декількома, то знижка буде максимальною.

Якщо шоу-рум дозволяє скористатися відразу декількома, то знижка буде максимальною

Найкращим часом для відвідування автосалону колишні дилер назвав кінець місяця, так як саме в цей час шоу-руми влаштовують «гонки» показників і прагнуть виконати або перевиконати плани.


Іван Головін