Реклама
Реклама
Реклама

Гороскоп Терезів на 2018 рік Собаки з усіх галузей життя

  1. загальні тенденції
  2. Любовний гороскоп Терезів на 2018 рік
  3. Грошовий гороскоп Терезів на рік Собаки
  4. Здоров'я Терезів у 2018 році
  5. Гороскоп жінок-Терезів
  6. Гороскоп для чоловіків-Терезів

2018 рік пройде під егідою дружби і спілкування, адже господиня цього року найвірніше і доброзичливе істота в природі

2018 рік пройде під егідою дружби і спілкування, адже господиня цього року найвірніше і доброзичливе істота в природі. Хоча, звичайно, спокушатися не варто, у неї є і характер, і свої погляди на життя. Якщо ви спробуєте розлютити собаку, можете бути дуже нею провчити.

В цій статті:

загальні тенденції

Ваги один з найкрасивіших і розумних знаків зодіакальною системи. Все в його світі гармонійно, крім проблеми вибору. Як тільки на шляху цього знака постає вибір, земля немов йде з-під його ніг, і він просто не знає за що йому схопитися. Собака дасть Терезам можливість твердо стояти на «лапах», бути рішучими і шукати точку опори в собі. Вона ніколи не дозволить собі зайвого, але в той же час не упустить і свого. Скромним представникам повітря слід повчитися багато чому у неї. Рік жовтого земляного Собаки зобов'язує їх завжди тримати руку на пульсі і не упускати ситуацію з-під свого контролю.

Але, не варто переживати, ніяких особливих ситуацій, забарвлених в темний колір, не передбачається. Собака повільно і вірно поведе вас до мети, яку треба визначити для себе на кінець року. 2018 рік - це взагалі прекрасна пора для планування, накопичення і вкладень. Працьовитість Пса поряд з діловитістю, яку проявляють Ваги, допоможе їм у будь-яких починаннях.

Зірки дуже рекомендують в цей період зберігати терпіння в будь-яких аспектах свого соціуму. Переживання - це марна трата енергії, на думку господині року.

До речі, новий гороскоп Терезів на 2019 рік вже готовий. Пройдіть по посиланню, щоб подивитися його.

Любовний гороскоп Терезів на 2018 рік

Ваги за своєю природою дуже потребують домашнє тепло, стабільності і затишку. Але їх багатий внутрішній світ, весь час заважає досягати цієї мети. З одного боку, їм хочеться бачити, а з іншого, виходить зовсім протилежне. Серйозні стосунки ніяк не складаються у цього, здавалося б, миролюбного знака зодіакальною системи. Вони весь час, самі не знаючи для чого, аналізують кожну ситуацію.

З приходом весни не давайте собі приводу чахнути. Ні весняна застуда, ні брак вітамінів не є приводом для самітництва. Будьте впевнені, ніхто не постукає до вас у будинок і не запросить в кіно, люди просто не знатимуть про ваше існування. Відзивайтеся на будь-які пропозиції, які виходять від друзів з метою вашого, так би мовити, «сватання». Слідуючи всім вищевказаним радам до кінця 2018 року, ви не просто знайдете цікаву партію серед протилежної статі, а зможете самі влаштовувати для них «оглядини».

Літо собака вважає за краще проводити на природі. Село, гори, походи - ось її стихаючи. Звичайно, якщо ви персона, залежна від комфорту, вам буде не дуже зручно відпочивати дикуном, але подумайте про те, скільки це принесе вам здоров'я і сил. Скінчено любовних романів в походах зірки вам не обіцяють, а от в селі у бабусі все може трапитися.

Осінь для вас самий благополучний період для знайомства, роману і переходу в серйозні стосунки. Для мрійливих осіб серед Терезів осінь також є відмінним часом для відвідування красивих європейських міст таких, як Прага, Будапешт, Париж, Бремен, Рим. Це відмінна можливість для романтичної зустрічі і поетичних відносин. Творчі представники цього сузір'я зможуть зайнятися створенням свого продукту, який так важко давався в суєті російських міст.

Для тих, хто вже знайшов свою другу половину подорож до Європи буде корисним часом переосмислення своїх життєвих установок, взаємин і життя в цілому. Можливо ваш чоловік або дружина складуть вам компанію, і ви разом відчуйте в тиша старовинних вуличок.

Грошовий гороскоп Терезів на рік Собаки

Терези не дуже добре вміють поводитися з грошима. Їм простіше здійснювати покупки, ніж займатися накопиченням. Але і без грошей вони не залишаться, багата уява обов'язково знайде вихід. На жаль, їх настрій безпосередньо залежить від сонячної погоди, тому в зимові місяці вони часто не можуть ні творити, ні фантазувати, ні заробляти. Зима для вас буде відмінним часом для складання бізнес-планів, які дуже любить Собака, адже вона точно знає, що без мети далеко не заїдеш. З першими сонячними променями прокинеться життєва енергія, яку терміново слід направити в потрібне русло.

Влітку звичайно ж, заробляти буде колись, думки плавно перетечуть на пляж, але треба постаратися інакше про подорож, яке збере ваші ідеї і направить в потрібному напрямку, можна сміливо забути.

Собака не проти будь-яких вкладень, вона взагалі запаслива особа, варто тільки згадати зариті по двору кісточки. Вона буде намагатися зробити так, щоб не дозволити собі залишатися голодною. Правда, у випадку з Терезами положення ускладнюється проблемою вибору. Щоб не було такого роду перешкод, скористаєтеся консультацією грамотних фахівців з ведення бізнесу або представників банківської системи. Ну, і звичайно ж, економія. Терезам, пора перестати жити одним днем, покровителька року цього не любить, продумуйте свій завтрашній фінансовий день завжди. Незважаючи на вашу часту скупість, ви все ж великі марнотрати.

Здоров'я Терезів у 2018 році

Здоров'ям люди, народжені під цим знаком похвалитися не можуть, в дитячі вони часто хворіли, що і в дорослому житті не є рідкістю. Рік Собаки для Терезів буде винятком. Вона дама витривала, своїм заступництвом допоможе уникнути гострих кутів зі здоров'ям, але не без допомоги.

У зимові місяці дуже важливо насичувати свої легені свіжим повітрям, без якого повітряні стихії, до речі, не можуть існувати. Обов'язково ходіть пішки до роботи і назад, хоча б кілька зупинок в день, також рекомендовані часті вечірні прогулянки перед сном.

Обов'язково ходіть пішки до роботи і назад, хоча б кілька зупинок в день, також рекомендовані часті вечірні прогулянки перед сном

У весняний період наповнюйте свій організм вітамінами, скінчено, в силу регіональних і сезонних обставин, штучними. В березні місяці особливо бережіть свою шию і горло, кутайтеся, якщо треба. Не варто ризикувати своїм здоров'ям з естетичних міркувань, особливо з віком, коли організм стає більш слабким.

У літні дні зірки рекомендують вам якомога менше засмагати. Шкіра у ваг дуже схильна до сонячному негативному впливу. Хоча на сонечку з'являтися варто щодня, а, щоб уникнути сонячних опіків використовуйте захисний крем.

Осінь багата вітамінами, не забудьте про це! Ваше завдання наповнити свій організм під зав'язку ними за рахунок здорового харчування, інакше внутрішніх ресурсів може не вистачити навіть до кінця 2018 року, не кажучи вже про подальші довгих зимових місяцях.

Ще одним вразливим місцем в організмі буде шлунково-кишковий тракт, уважно стежте за тим, що і коли ви їсте. Розвантажувальні дієти будуть вам відмінним помічником.

Гороскоп жінок-Терезів

У житті жінок, народжених під знаком Терезів, завжди багато питань. Створюється повне враження, що вони самі собі їх створюють. Як уже писалося вище, їм слід бути простіше. Неможливо відразу і на все отримати відповіді, неможливо зробити все так, як відбувається в шикарному романі. Будьте простіше, не ставте собі високих завдань і цілей. Ідіть дрібними, але вірними кроками, як це робить Собака. У 2018 році вона активно візьме вас під свій контроль і поведе, ваше завдання не чинити опір і довіритися своїй хорошій інтуїції.

Покровителька знака Венера обдарувала вас тонкої і витонченої натурою, використовуйте це на благо. Саме тому вам рекомендують знизити планку запитів по відношенню до протилежної статі. Покровителька року проста і нехитра по своїй натурі. Освіта не її коник, вона любить працю і стабільність. Хіба це погано? У 2018 року вам часто будуть зустрічатися саме такі люди, постарайтеся не упустити їх, щоб потім не бути обдуреними в мережах рожевої романтики і удаваного розуму.

Вищеописане не говорить вам про те, що треба кидатися в обійми першого зустрічного. Ні в якому разі. Просто будьте простіше і, як то кажуть, люди потягнуться.

Для заможних дам, для тих, у кого цукерково-букетний період вже далеко позаду ці поради особливо придатні. Не дивіться на свою другу половину, як на щось давно втрачене, зблякле. Жалість - це не те, що його втішить в період шлюбного затишшя. Собака рекомендує вам бути йому вірним другом і цікавим супутником. Зима 2018 року непростим періодом для довгих відносин, навесні ситуація зміниться, так як в вас обох заграє гормональний фон його вистачить на ціле літо. А ось осінь - це як раз-таки час «розставити всі крапки над i». Проведіть його разом в спокійній обстановці, в захоплюючій подорожі.

Гороскоп для чоловіків-Терезів

Чоловіки цього знака великі романтики. Вони знаходяться в постійному пошуку і можуть немов метелики пурхати від роману до роману, але, коли зустрічають ту єдину, не відпустять її ні за що і ніколи. Ця жінка буде щаслива: він буде носити її на руках, задаровувати подарунками, писати з неї портрети, присвячувати їй вірші. Те, що є у нього він розділить зі своєю другою половиною. Господиня року дуже цінує таку якість і всіляко допомагає представникам сильної статі, народженим під цим знаком.

Тим, хто ще не зустрів свою другу половину зірки рекомендують не затягувати і почати прямо-таки з січня. Полем для пошуку можуть бути як кінотеатри і бібліотеки, так і пусті закладу, де в січні зазвичай акумулюється велика кількість ошатних, веселих і готових до знайомства представниць слабкої статі. Але не будьте занадто самовпевнені і наполегливі, Собака цього не любить. Вона досить тактовна і вихована, щоб проявляти непривабливі якості свого характеру.

Чоловікам, чиї пошуки вже давно увінчалися успіхом зірки радять в 2018 році не втрачати своєї романтичності, навіть якщо день буде максимально завантажений і робота забере останні сили. Ваша друга половина вже звикла бачити вас таким, яким ви є, тому незважаючи на перепони, які з'являться на вашому шляху в рік Собаки (в основному це робочі моменти), постарайтеся не змінюватися. Для вас немає рад на якийсь конкретний місяць щодо любові, будьте уважні протягом всього року.

Хіба це погано?