Реклама
Реклама
Реклама

Політ на вертольоті в подарунок в Москві. Політ на вертольоті купон

  1. Оглядові польоти над столицею і їх особливості
  2. Скільки коштує політ на вертольоті Robinson-44?
  3. Майданчики для польоту на вертольоті Robinson-44:
  4. Вартість польотів на вертольоті моделі Robinson-R44 (на трьох пасажирів)
  5. Стандартні маршрути:
  6. Увага новинка Політ на вертольоті Airbus Helicopters AS350 B3 місткість: 1 пілот + 5 пасажирів.
  7. Стандартні маршрути:
  8. Майстер-клас: унікальна можливість стати пілотом!

Дорогі друзі акція!

При замовленні польоту на вертольоті Robinson R-66 від 15 хвилин в передмісті м Істра на 3 чоловік 4 гість летить БЕЗКОШТОВНО вартість оренди вертольота 9 900р!

Деталі за тел. 8 (495) 741-31-23.

Хочете побачити столицю з висоти пташиного польоту? Тепер ця послуга доступна практично кожному!

Політ на вертольоті в Москві - це захоплююче проведення часу: ви можете замовити політ разом зі своєю другою половинкою або іншому, який приїхав в гості до столиці.

3300 рублів за 15 хвилин польоту на вертольоті на 1 людину за умови викупу 3-х місць, ціна знижена. Замов сертифікат "Політ на вертольоті" - другий отримай в подарунок! детально тут http: //www.feniksklub.ru/aktsiya-2-sertifikata-po -...

Оглядові польоти над столицею і їх особливості

Що вас чекає при замовленні такої послуги?

  • три вертодрому в Москві в Московській області;
  • політ на висоті до 200 метрів;
  • повноцінна оглядова екскурсія по повітрю;
  • уроки пілотування з досвідченим інструктором;

три вертодрому в Москві в Московській області;   політ на висоті до 200 метрів;   повноцінна оглядова екскурсія по повітрю;   уроки пілотування з досвідченим інструктором;

Скільки коштує політ на вертольоті Robinson-44?

  • Мінімальний час екскурсії становить 10 хвилин.
  • Місткість транспортного засобу - три пасажири разом з пілотом.

Тип вертольота: Місткість: R-44 3 пасажири і пілот

Замовити політ на вертольоті на трьох

  • Вартість послуги - 4000 рублів на одного пасажира 12 хвилин в складі групи.

Тип вертольота: Місткість: R-44 3 пасажири і пілот

Замовити політ на вертольоті на одного

  • Колір вертольота на майданчику "Ясенів" - білий
  • Колір вертольота на майданчику "Волга - Балашиха" - синій

Майданчики для польоту на вертольоті Robinson-44:

  • ВЦ «Ясенів» (м. Теплі стан, дістатися можна на 37 автобусі чи маршрутці). 39-й км МКАД зовнішня сторона, на території Дилерського центру Рольф Ясенів (Тойота Ясенів) 3 зупинка "Мале Голубине";
  • Г. Балашиха, Західна комунальна зона, будинок 2. Дістатися можна як на особистому автомобілі, так і на безкоштовному муніципальному транспорті (маршрут м. Новогиреево - Тойота центр «Ізмайлово», далі проїхати між автосалоном «Мерседес» і «Лексус,» через 150 метрів, по ліву сторону, - автосалон Форд, за ним, через 50 метрів - поворот наліво, потім, через 100 метрів (з правого боку) -місце призначення - вертолітний майданчик «ВОЛГА-Балашиха»)

Поширені питання про польоти

Перш ніж придбати купон на політ на вертольоті, ознайомтеся з частими питаннями, які задають наші клієнти.

Хочу полетіти разом з дитиною. Який мінімальний віковий поріг?
На борт вертольота приймаються діти від трьох років.

Чи існують обмеження?
Максимальний загальна вага клієнтів на вертольоті не повинен перевищувати 250 кг. Що стосується ваги окремого пасажира, то його максимальне значення не повинно бути більше 100 кг. Звичайно, це не суворі значення, проте повні люди можуть відчувати дискомфорт при польоті на вертольотах цієї моделі.

Чи потрібно що-небудь брати з собою на борт вертольота?
У салоні цього транспортного засобу завжди теплий і комфортний мікроклімат, незалежно від погодних умов, тому ви можете не побоюватися опадів, вітру чи холоду. Проте, до вертодрому ви будете добиратися самостійно, тому рекомендується надіти зручне взуття і одяг. Зверніть увагу: ми вимагаємо, щоб наші клієнти прибували до місця польоту виключно в тверезому вигляді.

Який термін дії сертифіката на польоти?
Сертифікат буде дійсний протягом півроку з дня його придбання, рекомендується попередити про це ту людину, якій ви будете робити такий подарунок.

Чи потрібно оформляти страховку на пасажирів?
Цього не потрібно, оскільки наші сучасні транспортні засоби відрізняються надійністю, перед польотами вони проходили численні випробування. Що стосується нашого екіпажу і механіків, то вони мають значним досвідом роботи: у кваліфікації персоналу ви можете не сумніватися. Навіть якщо в літальному апараті Robinson-R44 відмовить найважливіша частина - двигун, машина не впаде різко на землю, а плавно опуститься, за рахунок того, що потужні повітряні потоки будуть впливати на лопаті вертольота. Це максимально знизить ймовірність виникнення травм. Перед польотами вертольоти проходять ретельний технічний огляд.

Перед польотами вертольоти проходять ретельний технічний огляд

Вартість польотів на вертольоті моделі Robinson-R44 (на трьох пасажирів)

Вартість такої послуги в основному залежить від часу вашого перебування в повітрі. Так, політ тривалістю в 10 хвилин обійдеться вам в 7 000 рублів, а максимальний час (одна година) в 36 000 рублей.

Тривалість: Вартість: 10 хвилин 7 000 рублів 15 хвилин 9 900 рублів 20 minutes 13 200 рублів 25 minutes 16 500 рублів 30 хвилин 19 800 рублів 35 хвилин 23 100 рублів 40 хвилин 26 400 рублів 45 minutes 29 700 рублів 1 годину 39 600 рублів

Стандартні маршрути:

Час: ВЦ Ясенів (39-й км МКАД) Зовнішня сторона МКАД, територія дилерського центру ТОЙОТА Рольф Ясенів 15 хвилин Ясенів-Бутовський парк-Ясенів 20 хвилин Ясенів-Південне Бутово-Троїцьк-Ясенів 30 хвилин Ясенів-Грінвуд-Ясенів 40 хвилин Ясенево- Троїцьк-Подольск-Клімовськ-Ясенів 45 хвилин Ясенів-МКАД-Ясенів 1 годину Ясенів-Новий Єрусалим (Істра) -Ясенево

Увага новинка Політ на вертольоті Airbus Helicopters AS350 B3
місткість: 1 пілот + 5 пасажирів.

Вартість такої послуги в основному залежить від часу вашого перебування в повітрі. Так, політ тривалістю в 10 хвилин обійдеться вам в 12 500 рублів, а максимальний час (одна година) в 65 000 рублей.

Тривалість: Вартість: 10 minutes 12 500 рублів 15 хвилин 17 500 рублів 20 хвилин 22 500 рублів 30 хвилин 33 000 рублів 40 minutes 43 500 рублів 1 годину 65 000 рублей

Стандартні маршрути:

Час: Маршрут ВЦ «Волга-Балашиха», Зовнішня сторона МКАД (Територія Тайота-центр «Ізмайлово») від 10 хвилин ВЦ «Волга-Балашиха» - Балашиха - р. Пехорка - оз. Мазурінскій - Горенська лісопарк - ВЦ «Волга-Балашиха» 30 хвилин 30 ВЦ «Волга-Балашиха» - Клязьминское водосховище - ВЦ «Волга-Балашиха» 40 хвилин ВЦ «Волга-Балашиха» - Митищі - Пироговский лісопарк - Учінское вдхр. - Пестовкое вдхр. - Садиба Марфино - МКАД - ВЦ «Волга-Балашиха». 45 хвилин 45 ВЦ «Волга-Балашиха» - МКАД - ВЦ «Волга-Балашиха» 1. годину ВЦ «Волга-Балашиха» - МКАД - Учінское вдхр. - садиба Абрамцево - Трійця-Сергієва лавра - Пестовское вдхр. - ВЦ «Волга-Балашиха»

Є і ще одна вигідна послуга - політ по нічній столиці тривалістю 45 хвилин на вертольоті Robinson R-44, який обійдеться вам в 47800 рублів.

Це відмінний варіант для романтичного побачення!

Ви також можете вибрати індивідуальний маршрут, для цього достатньо лише попередньо проконсультуватися у співробітників нашої компанії.

Майстер-клас: унікальна можливість стати пілотом!

Якщо ви хочете спробувати себе в ролі пілота, запишіться на майстер-клас, який буде проводити досвідчений інструктор.

Така послуга включає в себе екскурсію по вертолітному клубу, а також теоретичні та практичні заняття.

Послуга включає:

  • вітальний чай / кава
  • екскурсія по вертолітному клубу (близько 30 хвилин)
  • теоретичне заняття з пілотом-інструктором (близько 30 хвилин)
  • політ з пілотом-інструктором на вертольоті Robinson R44.

Вартість:

15 хвилин керування вертольотом Robinson R44 - 20 000 рублів.

30 хвилин керування вертольотом Robinson R44 - 36 000 рублів

Таким чином, катання на вертольоті над столицею - це захоплююче і повністю безпечне захід, який стане для вас незабутнім. Тепер у вас є можливість здивувати себе і свого близької людини, втілити мрію про польоти в реальність!

У продажу є подарункові сертифікати: зробіть своєму другові або другій половинці чудовий сюрприз!

Купити сертифікат в подарунок

Увага! Скасування польоту можлива не пізніше ніж за добу, при скасуванні польоту менше ніж за добу грошові кошти не повертаються!

армійський магазин

Який мінімальний віковий поріг?
Чи існують обмеження?
Чи потрібно що-небудь брати з собою на борт вертольота?
Який термін дії сертифіката на польоти?
Чи потрібно оформляти страховку на пасажирів?