Реклама
Реклама
Реклама

Кондиціювання котеджу. Вибираємо кондиціонер для котеджу або заміського приватного будинку

  1. «ЛЮКС-КЛІМАТ» - кондиціонування котеджу професійно!
  2. Ми виконували кондиціонування котеджів у селищах:
  3. Ліцензія, допуски СРО і сертифікати
  4. Заявка на розрахунок вартості
  5. фотографії монтажів
  6. Кондиціювання котеджу mini VRV системою

Кондиціювання котеджу від ЛЮКС-КЛІМАТ:

  • Ви можете не переживати, що термін реалізації буде затягнутий
  • Ми несемо відповідальність на всіх етапах, включаючи експлуатацію обладнання
  • Ціна залишається незмінною в процесі робіт
  • 11 років досвіду кондиціонування і вентиляції
  • У найспекотніше літо ви можете бути впевнені, що кондиціонери від ЛЮКС-КЛІМАТ не підведуть.

«ЛЮКС-КЛІМАТ» - кондиціонування котеджу професійно!

«ЛЮКС-КЛІМАТ» - понад 11 років займається кондиціюванням будинків і є представником і постачальником на території Російської Федерації найякісніших марок систем кондиціонування і вентиляції котеджів «ЛЮКС-КЛІМАТ» - понад 11 років займається кондиціюванням будинків і є представником і постачальником на території Російської Федерації найякісніших марок систем кондиціонування і вентиляції котеджів. Фахівці професійно проконсультують по телефону і на об'єкті, дадуть рекомендації, допоможуть вибрати кліматичну систему для котеджу і зроблять монтаж. Форма для онлайн заявки .

Ми виконували кондиціонування котеджів у селищах:

нове Нахабіно

нове Нахабіно

княже Озеро

княже Озеро

Горки-8

Горки-8

Салтиковка-Престиж

Салтиковка-Престиж

Лагуна

Лагуна

ОД Новогорск

ОД Новогорск

Лесавіно

Лесавіно

Грінфілд

Грінфілд

Vitro Village

Vitro Village

Светлогорье

Светлогорье

Ваш котедж

Ваш котедж

Виїзд інженера для розрахунку вартості


Ліцензія, допуски СРО і сертифікати


Як вибрати кліматичну систему для котеджу?

Кондиціювання котеджу або заміського приватного будинку відрізняється від установки кондиціонера в квартиру Кондиціювання котеджу або заміського приватного будинку відрізняється від установки кондиціонера в квартиру. Звичайно, кондиціонери для котеджу встановлюють ті ж, що і для квартири, але підхід до кондиціонування будинку іншого. Перш за все на своїй ділянці узгодження кондиціонера необхідно пройти до найсуворіших інстанціями - своїми домашніми. Установка кондиціонерів в котедж або заміський будинок повинна бути обдумана і виважена, підібраний тип, модель і кількість внутрішніх блоків.

Це дасть можливість визначити кількість і тип зовнішнього блоку (чи буде це один зовнішній блок   VRV системи   ,   мульти спліт системи   або гірлянда з більш дешевих, але роздільних кондиціонерів -   спліт-систем   ) І правильно розмістити їх або на стінах будинку, або в технічній прибудові, або прямо на землі на постаменті, безпосередньо біля будинку або навіть на краю ділянки Це дасть можливість визначити кількість і тип зовнішнього блоку (чи буде це один зовнішній блок VRV системи , мульти спліт системи або гірлянда з більш дешевих, але роздільних кондиціонерів - спліт-систем ) І правильно розмістити їх або на стінах будинку, або в технічній прибудові, або прямо на землі на постаменті, безпосередньо біля будинку або навіть на краю ділянки.

Неправильно думати, що обійтися можна одним потужним кондиціонером, встановивши його на весь будинок, якщо це не централізоване охолодження по каналах вентиляції . Тут уявна економія виллється в нерівномірне охолодження житлової площі будинку, завжди максимальному споживанню електрики і завжди гучного роботі внутрішнього блоку.

Так само застерігаємо Вас від думок, що можна охолодити будинок до потрібної температури, а потім вимкнути і спати в тиші і спокої. Як швидко Ви охолодіть одним потужним кондиціонером будинок, так само швидко температура знову підніметься ... Погодьтеся, якщо вже необхідність в кондиціонування будинку є, підійти до вирішення питання кондиціонування котеджу необхідно осмислено.

Потужний кондиціонер завжди стоїть як мінімум двох вполовину потужних кондиціонерів. Тому, раз стоїть завдання максимально заощадити, буде правильно на більшу кількість кімнат, а може бути і поверхів встановити в котедж кілька кондиціонерів. Тим не менш, як показує практика комфортної експлуатації кондиціонерів, кожен внутрішній блок повинен обслуговувати своє приміщення.

Завдяки цьому можна максимально ефективно використовувати весь потенціал кондиціонера, не створюючи протягів. Зрозуміло, що мало хто захоче обважувати, як новорічними іграшками, свій заміський будинок. Вирішити це завдання допоможе VRV система або мультісплітсістема, які мають один зовнішній блок і його можна приховано встановити, не заподіявши дизайну зовнішнього оформлення будинку і ландшафту ділянки шкоди.

Заявка на розрахунок вартості

Надішліть заявку на розрахунок вартості кондиціонування котеджу.

фотографії монтажів

Монтаж мультизональной системи кондиціонування Daikin VRV III в заміському будинку:

Кондиціювання котеджу mini VRV системою


Кондиціонування заміського будинку припливно-витяжної установкою

Підтримувати комфортну температуру і мати постійно чисте і свіже повітря в будинку покликані припливні установки з секціями охолодження. Найкращими прийнято вважати припливно-витяжні установки з секцією охолодження з рекуперацією тепла. Ці сучасні системи вимагають меншою електричної енергії для своєї роботи і можуть ефективно обслуговувати великі площі, ніж стандартні рішення. Більш того ці установки виконані в єдиному корпусі, їх простіше монтувати і обслуговувати, так як вони займають менше місця. Підтримка температури в заданому діапазоні виконує інверторний компресорний блок за допомогою канальних вентиляторів припливної установки і системи повітропроводів, проведених до всіх приміщень, що кондиціонують котеджу. Також фахівці нашої компанії можуть запропонувати центральне кондиціонування котеджу.

Як приклад розглянемо розміщення VRV-систем в котеджному селищі "Грінфілд" на Новоризькому шосе

Кондиціонери для котеджу встановлені на стіні в прихованій від очей зоні ділянки Кондиціонери для котеджу встановлені на стіні в прихованій від очей зоні ділянки. Такий варіант найдешевший, але і мінуси на обличчя, тобто на стіну. Ми все-таки рекомендуємо мульти-спліт систему.
Тел .: +7 495 988-30-08. Форма для онлайн заявки