Реклама
Реклама
Реклама

Купівля ВЕЛОСИПЕДА - Як Краще? Де Вигідніше? {5 Рад}

Рішення придбати велосипед має бути підкріплено не лише одним лише бажанням, а й певними знаннями, володіючи якими ви зможете зробити дійсно правильний вибір для себе самого. У цій статті ми розкриваємо всі нюанси покупки велосипеда на прикладі нашого інтернет магазину з використанням досвіду продажів і поширених запитань від наших покупців.

Отже, ви захотіли обзавестися двоколісним другом, набрали в пошуку фразу придбати велосипед або ж зайшли в перший-ліпший веломагазин на вашому шляху. Яка картина відкривається перед вами? Правильно - абсолютно незрозуміле кількість різноманітних моделей, різниця в одній або двох деталях яких значно, або не дуже, впливає на ціну. А ще й виробники різні. Добре якщо у вас є друг велосипедист або ви в дитинстві мали щастя володіти велосипедом більш менш схожим на сучасні. Але якщо у вас такого досвіду не було, а один нав'язливо пропонує купити його б / у-шний велосипед або радить однозначно не підходять вам варіанти, запасіться терпінням і приготуйтеся зануритися в цей світ хоч трошки глибше.

Часи, в які вся сім'я, так що там сім'я, ціла країна могла їздити на велосипеді одного виду вже давно пройшли. На порозі ера нових технологій, які змінюються мало не щодня і кожна з них створюється щоб ще трохи спростити нам життя. Так і з велосипедом. Все то величезна кількість різноманітних типів і моделей було придумано спеціально для полегшення процесу їзди в певних умовах. Але ось процес покупки велосипеда це ускладнило в рази.

Але ось процес покупки велосипеда це ускладнило в рази

  1. Потрібно визначитися з типом велосипеда. Міський, шосейний, гірський, складаний, а може фетбайк? Щоб було простіше орієнтуватися у всій різноманітності, уявіть себе верхи на велосипеді, вітер розвиває ваше волосся, руки тримають кермо, а ноги крутять педалі. Ну і поки не забули що вас оточує (рівна асфальтова дорога, ліс з горами, міські вулиці та ін.) Скоріше читайте нашу статтю про типах велосипедів , Там ви знайдете відповідь на даний пункт.
  2. правильно вибрати велосипед по зростанню - теж не про незначну завдання. Адже від цього безпосередньо залежатиме зручність, комфорт і користь, яку вам принесе ваш двоколісний. Багато наших покупців впадають в невеликий ступор коли ми задаємо питання - а який у ва зростання? Тому сміливо беріть лінійку / рулетку або що є під рукою і виміряйте своє зростання без взуття, а також внутрішню довжину ноги. Як співвіднести отримані параметри до велосипеда ми розповіли в іншій статті нашого блогу.
  3. Визначити бюджет. Саме від цього пункту залежить чи будуть у вашого велосипеда гідравлічні гальма або ви обійдетеся звичайними ободнимі. Від вашого бюджету залежить матеріал рами і технології які в неї вкладені - чим дорожче, тим крутіше, не забувайте цього - але чи потрібно воно вам? Не варто недооцінювати бюджетні варіанти, вважаючи їх ненадійними і неякісними. Якщо ви збираєтеся їздити рідко, то навіщо переплачувати? Також варто врахувати, що велосипеди - товар сезонний, і в кінці року проводяться активні розпродажі , Де можна відірвати дійсно хорошу модель за невеликі гроші.
  4. подбайте про велоаксесуарів . Зазвичай сума на покупку необхідної екіпіровки і аксесуарів дорівнює 20-30% вартості самого велосипеда. Не економте на захисті, в першу чергу голови, а потім велосипеда - купіть шолом і велозамок . Спеціальна велоодяг не тільки покаже оточуючим що ви належите до елітної касти сучасних особистостей, вона створена спеціально для утримання вашого тіла в оптимальному температурному режимі і зручності їзди.
  5. Замовити обрану модель. Даний етап ми вважаємо завершальним в процесі покупки велосипеда. Пам'ятайте, як і в звичайному магазині, інтернет магазини велосипедів надають абсолютно безкоштовну професійну консультацію по виниклих у вас питань. В процесі оформлення замовлення вам потрібно буде вибрати спосіб оплати і доставки. Наприклад, наш магазин пропонує кілька видів безготівковій та готівковій оплати, а також абсолютно безкоштовну доставку велосипедів по всій Україні прямо до дверей вашого будинку (зверніть увагу, поставляються велосипеди в коробці на 90% зібраними). Як бачите, покупку можна зробити максимально швидко не встаючи з дивана, в цьому і є основна перевага онлайн майданчиків. Головне, не віддавайте перевагу різного роду інтернет супермаркетам, адже якість консультації там знаходиться на досить низькому рівні.
  6. Купуючи велосипед, зверніть увагу на наявність гарантії, адже це досить складний механізм, в якому простому користувачеві розібратися важко, а вартість запчастин часом дуже сильно кусається. Найчастіше виробники надають роздільну гарантію на раму і обладнання (перемикачі, гальма та ін.). Також існують деталі, у яких присутня природний знос в процесі їзди (покришки, ланцюг, зірки), на них гарантія не поширюється, тому приділіть їм особливу увагу.

Ми впевнені, що наша стаття розвіє всі сумніви і куплений вами двоколісний друг подарує безліч приємних емоцій! А якщо у вас залишилися додаткові питання - сміливо пишіть їх в коментарях, ми оперативно представимо відповідь;).

Яка картина відкривається перед вами?
Міський, шосейний, гірський, складаний, а може фетбайк?
Багато наших покупців впадають в невеликий ступор коли ми задаємо питання - а який у ва зростання?
Від вашого бюджету залежить матеріал рами і технології які в неї вкладені - чим дорожче, тим крутіше, не забувайте цього - але чи потрібно воно вам?
Якщо ви збираєтеся їздити рідко, то навіщо переплачувати?