Реклама
Реклама
Реклама

ВІЗА НАРЕЧЕНІ - ЦЕ ЗЛО .... |

Віза нареченої - це віза, яку офорпляет потенційна наречена, але ще не дружина, для того, щоб в'їхати в країну на термін до 3-х місяців (іноді до півроку) з метою укладення шлюбу і подальшого продовження посвідки на проживання по заміжжя Віза нареченої - це віза, яку офорпляет потенційна наречена, але ще не дружина, для того, щоб в'їхати в країну на термін до 3-х місяців (іноді до півроку) з метою укладення шлюбу і подальшого продовження посвідки на проживання по заміжжя.

Хоча дана віза потрібна для укладення шлюбу в Великобританії, Бельгії, Нідерландах, Німеччині та Швейцарії, за оцінками нашої компанії її необхідність преувелічіна, а ризики ігноруються, що веде до негативних наслідків для наших наречених (і женихів).

Якщо ви зважилися на цю візу, бо зустріли бойфренда і особливо не розумієте різницю між цією візою, візою дружини і візою на запрошення - раджу ознайомиться з явними недоліками запиту візи нареченої. Навіть якщо після цього ви подасте на таку візу - ви буде знати її кути і головне підходить вам дана віза чи ні.

1. Найнеприємніше в цій візі і чого, до речі немає, при подачі на візу дружини, це вивчення під мікроскопом ваших відносин. І на мій погляд це порушення прав людини. Оцінюється на скільки відносини серйозні, що вимагає афішування особистої, якщо не сказати інтимної інформації. І оцінюється ваше право на шлюб, але не з юридичної точки зору (як при подачі документів в загс), а як би з суб'єктивної точки зору працівників консульства. Здогадайтеся, хто більше видасть віз нашим дівчатам, незаміжня самотня співробітниця або заміжньої, а можливо і на нашій дівчині, співробітник ... і це реальні факти.

2. Абсурдність ряду вимог. Наприклад, вимога щодо знання мови країни, навіть якщо для вашого обранця це не рідна мова або якщо ви обидва володієте спільною мовою. Або вимога наявності у обранця достатку і житлової площі, при чому практично не важливий достаток обраниці. Тобто вивчення якоїсь логіки і доцільності шлюбу. Хоча тут є раціональне зерно, і приїхала дружина відразу повинна почати працювати і мати дах, щоб не бути голодною і холодною. Але яке це має відношення до права на шлюб! Любов не знає кордонів. І батюшка або працівник загсу не вимагає такі папери.

3. Показне доказ ваших відносин: принесіть фото різних місць і різних років, принесіть листування, подарунки, фото від знайомих. Відсутність показухи однозначно розцінюється як недолік справжніх почуттів і може бути компенсовано лише кількістю відповідей на особисті в тому числі неетичні запитання.

4. Негативні наслідки в разі відмови! Хоча вважається, що це просто одна з візи, дівчині отримав відмову важче отримати будь-яку візу протягом наступного року. Особливо складно отримати довгострокові візи на навчання, ау-пер або стажування. Тобто відразу на неї падає тінь презумпції винності. І далі або обранець їде з квітами женитися або пара розпадається ...

5. Ілюзія візи дружини. Коли оформляють візу дружини все вже відбулося, є факт шлюбу, віза дружини, права дружини, вид на проживання по приїзду і право на роботу ... а ось у візи нареченої нічого цього немає! Ніяких особливих прав в країні віза нареченої не дає і вид на проживання, може бути отримано тільки після офіційної реєстрації шлюбу. Але ж візу дружини і отримати простіше і по ній немає відмов. Тобто на практиці спостерігається деяке введення дівчата в оману, що начебто у неї вже є якісь права дружини.

6. Ілюзія, що віза нареченої це єдиний шанс розписатися. Хоча для деяких країн стало нереально встигнути все оформити, навіть за 3 місяці мультивізи, все ж варіантів багато. Крім того, що ви можете приїхати з якоїсь іншої довгострокову візу, ви можете розписатися на батьківщині, в Україні (де не потрібна віза європейцям), в Чехії, Фінляндії, Греції ... а так само в екзотичних країнах і потім легалізувати шлюб.

З причини вищесказаного, віза нареченої підходить дуже певним парам. Коли чоловік заможний, але з якоїсь причини не може витрачати багато часу на поїздки, наприклад, на увазі престижною і добре оплачуваної роботи, і при цьому дружина так само зайнята, наприклад, працює віддалено кожен день і хотіла б відразу приїхати на запрошення і жити разом. Або коли вже призначена реальна дата весілля і дівчина вже проживала з обранцем кілька років, наприклад, поки була на навчанні. При цьому в разі познайомився - запросив по візі нареченої без гарантії шлюбу ... краще вибирати інші довгострокові візи. Так само віза нареченої не підходить якщо ваш обранець студент, безробітний, не громадянин ЄС, знаходиться в розлученні, отримує різні посібники або якщо ви не знаєте мову, не маєте загальних фото, не знаєте багато інформації про обранця, соромливі або не хочете наврочити ще не зміцнілі відносини.

ПС Моє знайомство з візою нареченої професійне, і можливо, тому багато звернень щодо відмов у подібній візі і сумних історій. При цьому однозначно віза сумнівно захищає наших жінок, при цьому сильно ущемляє права людини

Explore posts in the same categories: заміжжя

, корисно

Мітки: Англія , Бельгія , Німеччина , Голандія , Швейцарія

You can comment below , or link to this permanent URL from your own site.