Реклама
Реклама
Реклама

Племінниці Кустинської не поставили пам'ятник на її могилі, продавши квартиру актриси

Актриса театру і кіно Наталія Кустинська з'явилася на світ 5 квітня 1938 року в Москві, сьогодні їй могло б виповнитися 80 років

У фільмографії Наталії Кустинської більше десятка ролей. Вона знялася в таких картинах, як «Перші випробування», «Після весілля», «Три плюс два», «Сплячий лев», «Вічний поклик», «Іван Васильович змінює професію», «Шофер на один рейс» і ін.

Вона знялася в таких картинах, як «Перші випробування», «Після весілля», «Три плюс два», «Сплячий лев», «Вічний поклик», «Іван Васильович змінює професію», «Шофер на один рейс» і ін

Наталя Кустинська завжди привертала увагу чоловіків і знала, як скористатися своєю красою (Фото: кадр з фільму "Іван Васильович змінює професію")

Однак останні роки свого життя Наталія Кустинська провела в забутті, вона рідко виходила на зв'язок з колегами по творчому цеху, уникала публічності і не давала інтерв'ю. Прославлену артистку, що залишилася без підтримки близьких, взяв під опіку волонтер з православного храму Андрій Асєєв, який не тільки допомагав Наталії Миколаївні по дому, але і виконував обов'язки доглядальниці. На знак подяки актриса збиралася залишити йому свою столичну квартиру, але не встигла написати заповіт. Майно артистки оцінили в 10-13 мільйонів рублів. У Кустинської не було рідних братів і сестер, тому ховали відому актрису на гроші Гільдії акторів кіно Росії.

Актриса вважалася першою красунею Радянського Союзу (Фото: кадр з фільму "Іван Васильович змінює професію")

Однак законні спадкоємці, які претендують на квартиру Наталії Миколаївни, все ж знайшлися. Троюрідні племінниці артистки Ірина Арбін з Нижнього Новгорода і Лідія Карпенко, яка проживала в Вільнюсі, а також Марина Піжамова (внучата племінниці актриси з Самари) продали двокімнатну квартиру на Патріарших ставках, пообіцявши навести порядок на могилі Кустинської.

На могилі актриси так і не з'явився пам'ятник (Фото: Віктор Гусейнов / "КП")

Актриса померла в грудні 2012 року, їй було 74 роки. Минуло вже більше п'яти років з дня смерті Наталії Кустинської, проте на її могилі так і не з'явився пам'ятник. Родичі покійної актриси з журналістами розмовляти відмовляються, посилаючись на зайнятість, пише kp.ru .

Читайте також: