Реклама
Реклама
Реклама

Зміна номера телефону в даних WMID

  1. Як самостійно змінити номер телефону?
  2. Змінити телефонний номер, задіявши оператора атестаційного центру.

Тільки власники формальних (і вище) атестатів можуть внести зміни до власних персональних даних. При наявності у Вас атестата псевдоніма, необхідно для початку отримати формальний атестат. Формальний атестат можна отримати безкоштовно на сайті центру атестації , Після того як введете паспортні дані.

Як самостійно змінити номер телефону?

Самостійно змінити телефонний номер можна в два етапи:

1. Зайти на сайт, що належить Центру атестації , Авторизувавшись на ньому Вашим WMID. Скористайтеся кнопкою «Увійти без підтвердження» в разі, коли побачите, що для WMID включений режим, який підтверджує операції, а доступу до номера телефону, який вказаний в атестаті, у Вас немає.

Скористайтеся кнопкою «Увійти без підтвердження» в разі, коли побачите, що для WMID включений режим, який підтверджує операції, а доступу до номера телефону, який вказаний в атестаті, у Вас немає

У розділі «Контактні дані» панелі управління атестатом слід натиснути «змінити» в рядку, розташованої поруч з номером мобільного телефону. Приклад показано на скріншоті:

Після вказівки Вашого нового номера телефону натисніть «Далі».

Далі Вам повинно прийти SMS повідомлення, на номер, який Ви вказали. У повідомленні міститиметься перший код, який включає в себе 5 цифр. Даний код необхідно ввести в запропоноване на сторінці поле, як це продемонстровано на скріншоті. Зробивши це, Ви підтверджуєте приналежність Вам зазначеного нового номера телефону, і те, що номер вказаний без помилок.

2. Після підтвердження Вами свого нового номера телефону, Ви повинні будете підтвердити, що дана зміна проводиться справжнім власником WMID. Основним способом такого підтвердження є наступний: на Ваш колишній номер телефону відправляється SMS повідомлення з другим перевірочним кодом, що містить 6 цифр. Введіть отриманий код в потрібне поле на сторінці, як це зазначено нижче.

При відсутності у Вас доступу до колишнього телефонним номером, слід його відновити, звернувшись до служби технічної підтримки стільникового оператора.

При установці контрольного питання для Вашого WMID, Ви можете відповісти на нього, замість введення другого перевірочного коду, який отримаєте на колишній номер телефону.

При включеному для WMID режимі підтвердження операцій, для підтримки рівня безпеки, навіть при правильній відповіді на контрольне запитання, номер телефону зміниться не відразу, а з затримкою від 7 до 30 діб (для кожного WMID індивідуально).

Окремим учасникам системи можуть запропонувати також додаткові способи підтвердження, такі як відправка поштою первинного коду за місцем проживання, допомога «друзів» та інші. Існує ряд умов для пропозиції додаткових способів підтвердження. Відсутність додаткових пропозицій означає, що ці умови для Вашого WMID не були виконані.

Змінити телефонний номер, задіявши оператора атестаційного центру.

У ситуації, коли Ви не можете самостійно змінити власний телефонний номер, потрібно надати Заява з проханням змінити номер телефону в центр атестації. Таку заяву розглянуть, і, по можливості, задовольнять. При собі потрібно мати засвідчують особу. У ситуаціях, коли не представляється можливим принести заяву особисто, Вам необхідно надіслати його в Центр атестації поштою, попередньо запевнивши у нотаріуса власний підпис на заяві. Місцезнаходження компанії можна знайти на сайті: passport.webmoney.ru . Заява розглядається протягом 10 днів після його отримання.

Зверніть увагу, як правильно заповнюється заява.

Зверніть увагу, як правильно заповнюється заява

Як самостійно змінити номер телефону?
Як самостійно змінити номер телефону?