Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти кредит WebMoney c формальним атестатом онлайн. Різновиди атестатів Вебмані

  1. Система Вебмані онлайн
  2. Різновиди атестатів Вебмані
  3. Як взяти кредит з формальним атестатом
  4. Як погасити кредит Вебмані

WebMoney - міжнародна система розрахунків, призначена для управління бізнесом в режимі онлайн, і існує вже майже 17 років. Система дає можливість укладати угоди, проводити перерахування коштів і обмінювати фінанси, в зручну для користувача, валюту.

зміст:

↑ повернуться до вмісту

Система Вебмані онлайн

Кожен користувач системи повинен надати свої паспортні дані, що проходять спеціальну перевірку в сервісі Центру атестації. Існують різні види електронних гаманців, серед яких учасник системи має право вибрати собі будь-хто.

  • гаманець WMR - в рублях;
  • WMZ - в доларах;
  • WMB - в білоруських рублях;
  • WME - в євро;
  • WMU - в українській гривні;
  • WMK - право на отримання EKZT на певну суму;
  • WMG - розписка на золото біржі;
  • WMX - права на публікацію записів, передані базі даних.

Учасники можуть взяти на користування відразу декількох електронних гаманців, які система об'єднує в спеціальне сховище, яке має власний реєстраційний номер.

↑ повернуться до вмісту

Матеріал по темі: Газпромбанк військова іпотека регулюється державою

Різновиди атестатів Вебмані

Кожен користувач повинен мати спеціальний атестат, за яким визначається рівень довіри до учасника. Їх кілька видів, кожен з яких доступний для отримання.

  1. Атестат псевдоніма. Видається всім користувачам електронної системи, які пройшли реєстрацію.
  2. Формальний. Отримують безкоштовно після відправки на перевірку особистих даних і скриншота паспорта.
  3. Початковий. Видається користувачам, які пройшли додаткову перевірку і отримав формальний вид. При дотриманні умов, пред'явлених системою, його отримують безкоштовно. При особистій зустрічі з Персоналізатори стягується плата в розмірі від 1 до WMZ, і надається копія паспорта та відповідну заяву.
  4. Персональний. Основний вид, що підвищує можливості користування системою, і одержуваний після перевірки персональних даних одним з учасників програми Центру атестації.
  5. Атестат реєстратора. Видають власникам персональних видів з дотриманням спеціальних умов оформлень. Вік заявника повинен бути не менше 25 років. Також обов'язкова наявність офісу для проведення співбесід та гарантійного внеску в розмірі 3000 WMZ.

Решта видів атестатів вважаються спеціальними і видаються сервісів і гарантів системи Вебмані.

↑ повернуться до вмісту

Як взяти кредит з формальним атестатом

Формальний атестат учасника системи - підтвердження Вебмані про перевірку персональних даних із завантаженням кольорового скриншота паспорта. Власнику такого електронного документа можна взяти кредит Вебмані з формальним атестатом онлайн. Він популярний серед користувачів інтернету.

Взяти кредит з формальним видом атестата можливо через боргову сервіс системи. Це програмна сукупність управління борговими відносинами серед користувачів системи. Взяти позику грошових коштів з таким атестатом можна на певний термін і на спеціальних умовах.

Щоб взяти кредит потрібно мати:

  • реєстрацію в системі не менше 3-х місяців;
  • наявність як мінімум 10 пунктів бізнес-рівня;
  • відсутність претензій від системи.

Максимальна сума позики онлайн з формальним атестатом становить 5000 WMZ на строк від 1 до 60 днів. Відсотки за користування коштами - до 1,9%. Після оформлення онлайн заявки, грошові кошти на електронний гаманець прийдуть протягом 2-х хвилин. Взяти подібний кредит можуть всі учасники WebMoney.

↑ повернуться до вмісту

Рекомендуємо до прочитання: альфа банк вклади фізичних осіб і управління рахунками для приватних осіб

Як погасити кредит Вебмані

Кредитні позики з формальним атестатом оплачуються через сервіс WebMoney Debt. Заборгованість може оплачуватися частинами або повністю.

Для внесення платежу онлайн потрібно:

  • в меню вибрати розділ операції для гаманця;
  • натиснути на пункт повернути;
  • вибрати електронний гаманець Z;
  • натиснути на опцію передати.

При погашенні кредиту з формальним атестатом не варто здійснювати платежі звичайним перекладом, так як зараховані кошти не будуть вважатися внеском за кредитний позику.

При достроковому погашенні онлайн кредиту з формальним атестатом нараховуються відсотки не списуються. У разі, якщо терміни повернення минули, борг можна оплатити за допомогою терміналів і платіжних систем.