Реклама
Реклама
Реклама

Як виводити Вебмані в Україні?

  1. Висновок WMU на банківську карту
  2. Висновок WMU через Укрпошту
  3. Висновок WMR / WMZ на банківську карту
  4. висновок готівки
  5. Висновок WMZ / WMR / WMU за допомогою міняв
  6. Разом

Способів виведення Webmoney в Україні в теорії досить багато, і кожен з них відрізняється за швидкістю виведення грошей, а також за розмірами комісії. Але на практиці дійсно робочих способів всього кілька.

Але на практиці дійсно робочих способів всього кілька

Висновок WMU на банківську карту

Розглянемо варіанти виведення на картку, які пропонує платіжна система Webmoney.

По-перше, ви можете "прив'язати" карту до Вебмані і миттєво виводити на неї гроші.

По-друге, є TelePay (telepay.webmoney.ru/ru/operator/4191).

По-третє, є такий сервіс, називається Укргарант. Для виведення грошей через цей сервіс необхідно зайти на сайт cards.ukrgarant.com - звідки буде виконано перенаправлення на сторінку з шаблонами для виведення, після того, як ви пройдете авторизацію через Вебмані (простіше кажучи введете свій логін і пароль).

Потім необхідно українською мовою заповнити свої достовірні паспортні дані на сторінці Паспорт. Це обов'язкова умова для виведення грошей на карту, і робиться один раз, в майбутньому заповнювати дані не доведеться. Рекомендую кілька разів перевірити на правильність введені дані, це заощадить масу часу в подальшому.

Зберігаємо введені дані, і відразу після цього переходимо у вкладку Шаблони для виведення. У розділі Мої карти натисніть на зелений плюсик.

Далі відкриється список доступних варіантів. Я вибрав картку ПриватБанку, ви можете вибрати будь-який зручний для вас варіант.

Я вибрав картку ПриватБанку, ви можете вибрати будь-який зручний для вас варіант

Після вибору відкриється форма, в яку ви повинні ввести реквізити вашої (так-так, саме вашої, на чужу вивести не вийде) банківської карти. Де їх взяти? Найкраще піти у відділення банку, і запитати, або зателефонувати в службу підтримки клієнтів. У кожному банку є свої нюанси, тому уточніть реквізити, заповніть їх, і збережіть.

Далі почнеться найцікавіше - звірка введених реквізитів з вашими паспортними даними, які ви заповнювали раніше. Якщо дані збігаються на 100%, реквізити карти з'являться в списку шаблонів. У моєму випадку це "Кредитна картка Універсальна".

Для того щоб вивести на додану карту гроші, виберіть зі списку додану картку, клікнувши по назві, і створіть заявку на виведення.

Терміни виведення - від одного до трьох днів, в залежності від особливостей вашого банку.

Висновок WMU через Укрпошту

Якщо вам подобається вітчизняний поштовий сервіс, або у вас просто немає банківської карти, можна замовити виведення грошей на поштове відділення, а потім прийти з паспортом в руках, отримати гроші і розписатися. Правда, чекати доведеться 3-4 дня з моменту подачі заявки. Проте, якщо вас зацікавив цей спосіб, переходите на сайт Укргарант cards.ukrgarant.com, заповнюйте паспортні дані, якщо ще не заповнені (як це робиться, описано вище), і переходите у вкладку Шаблони для виведення.

У розділі Мої Адреси виберіть пункт Додати новий шаблон і вивести, і в списку, виберіть "Укрпошта". Далі буде потрібно ввести реквізити, і скласти заявку на виведення.

Висновок WMR / WMZ на банківську карту

Попередні способи виведення були актуальні для титульних знаків WMU, тобто гривні. Але що якщо ви отримуєте грошики на WMR і / або WMZ гаманці? Звичайно, можна зробити внутрішній обмін прямо в Вебмані, і перетворити рублі і долари в гривні (буде стягуватися комісія за обмін).

А можна скористатися електронними обмінниками. Таких обмінників, благо, дуже багато. Подивитися на відгуки про них, а також актуальні курси на обмін і комісії можна через сервіс моніторингу обмінників bestchange.ru . Вибирайте вподобаний обмінник, обов'язково реєструйтеся на ньому, заповнюйте дані, які будуть потрібні, і тільки потім створюйте заявку на виведення.

Вибирайте вподобаний обмінник, обов'язково реєструйтеся на ньому, заповнюйте дані, які будуть потрібні, і тільки потім створюйте заявку на виведення

Умови для виведення:

  • Необхідно мати атестат Вебмані не нижче формального;
  • Необхідно завантажити кольорові скани або фотографії значущих сторінок паспорта. Потім необхідно дочекатися, поки співробітники Вебмані звірять введені раніше паспортні дані з документами, які ви завантажили. Якщо абсолютно всі пункти збіглися - перевірені документи будуть відзначені зеленим кольором і галочкою. Це означає, що ви зможете подавати заявки на висновок через обмінні сервіси.

Також має пройти не менше 7-ми днів з моменту реєстрації в системі Вебмані, щоб отримати можливість робити висновок через Обмінники. Не дуже зручно, але зате в подальшому можна буде виводити без очікувань.

Відкрию пару "секретів" з особистого досвіду:

  • Найвигідніші курси (принаймні на даний момент) бувають у обмінників obmenka.ua і smartwm.ru.
  • Якщо виводити на картку ПриватБанку - висновок зазвичай моментальний.

висновок готівки

Припустимо, у вас немає пластикової банківської картки, або ви просто хочете отримати гроші на руки, минаючи банки, каси і банкомати. Для вас є дві новини: хороша, і не дуже.

Гарна новина полягає в тому, що в Україні є "атестовані пункти введення-виведення", яким можна через сайт закинути віртуальні Вебмані, потім прийти до них в офіс, і отримати на руки цілком реальні гривні.

Перевага виведення готівкою - вам не обов'язково мати пластикову карту від банку, і ви втратите не так вже й багато при обміні, тому що в більшості випадків комісії не великі.

Не дуже хороша новина - такі пункти є тільки в декількох містах України. Подивитися, чи входите ви в число "щасливчиків" можна через сервіс geo.webmoney.ru. Заходьте на цей сайт, вибираєте зі списку вашу область.

Заходьте на цей сайт, вибираєте зі списку вашу область

Потім натискаєте на значок "Обмінні WM - пункти". Якщо пощастило, відкриється список обмінних пунктів, які доступні у вашому місті.

Якщо пощастило, відкриється список обмінних пунктів, які доступні у вашому місті

Натиснувши на один з них, відкриється більш детальна інформація про кожного з них, включаючи адресу їх сайту, фізичну адресу офісу, години роботи а також контактна інформація.

Для здійснення обміну необхідно зайти на один з таких сайтів, подивитися умови, а потім відправити заявку на обмін через спеціальну форму, вказавши, що ви хочете змінити вебмані на гривні (готівкові). Потім вам запропонують перевести гроші на їх гаманець Вебмані.

Зверніть увагу! Рекомендується користуватися перекладом по протекції. Тобто ви переводите гроші, але угода захищається кодом протекції. Потім ви йде до офіс обмінного WM - пункту, говорите код протекції, вебмані розблокується на їхньому рахунку, а вам на руки видадуть хрусткі купюри.

Висновок WMZ / WMR / WMU за допомогою міняв

На різних форумах (місцевих і загальних, типу mmgp.ru і searchengines.guru), дошках оголошень, спільнотах в соц мережах є пропозиції щодо виведення Вебані куди завгодно, хоч на карту, хоч готівкою. Звичайно, в цьому випадку є ризики кидка, тому не варто довіряти першим-ліпшим, а уважно читати відгуки.

Разом

Cамий простий спосіб вивести Вебмані в Україні - скористатися електронним обмінником, подавши заявку на виведення грошей на картку ПриватБанку. Гроші на картці будуть МИТТЄВО! Якщо виводити на картки інших банків, доведеться чекати до 3-х робочих днів.

Найвигідніший спосіб виведення - через біржу exchanger.money знайти людину, яка погодиться обміняти вебмані на готівку за вигідним курсом, навіть 1: 1.

Майте на увазі, що на самому сайті Вебмані є варіанти виведення WMU - https://webmoney.ua/inout/withdrawfunds. Будьте в курсі, що на сайті є і загальна інформація по висновку Вебмані .

Де їх взяти?
Але що якщо ви отримуєте грошики на WMR і / або WMZ гаманці?