Реклама
Реклама
Реклама

Як швидко отримати персональний атестат WebMoney

Ауе, пацани

Ауе, пацани. Сьогодні у мене свято, на пошту впало лист такого змісту:

Ваша заявка на отримання атестата WebMoney задоволена. Для перегляду Вашого атестата відкрийте сторінку http://passport.webmoney.ru/asp/certView.asp?wmid=945433600263

Кілька років я постійно відкладав отримання перса в надії, що нарешті зганяю в Єкатеринбург і отримаю його без відправлення паперів поштою. Але тут раптово з'явилася мотивація отримати персональний атестат і я зробив це за кілька днів.

Хоч процес отримання персонального атестата без особистої присутності вже описаний неодноразово, я все одно вирішив поділитися особистим досвідом. Може кому то корисним буде.

Отже, для початку перейдіть сюди і пошукайте своє місто, може ви знайдете регіонального представника, так що обійдетеся без пошти. Якщо його немає - вам потрібен Центр атестації №1 . На сайті центру атестації оформите і оплатіть заявку на отримання атестата (зробити це можна за посиланням "отримати персональний атестат"). До речі, раніше атестація поштою коштувала 9WMZ, тепер 19.

перейдіть сюди і скачайте Заява здобувача атестата системи WebMoney Transfer для громадян РФ. Роздрукуйте кілька копій (про запас) і йдіть до нотаріуса. Під його чуйним керівництвом заповніть заяву, дочекайтеся, поки він запевнить його, оплатіть послугу (у мене вийшло 100 рублів) і все, можна відправляти документ. Тільки не забудьте, що ще потрібно відправити ксерокопії паспорта (сторінки з фотографією і пропискою) і контакти нотаріуса (можна візитку, але я просто написав на папірці робочий телефон).

Так як я не особливо довіряю нашій пошті, так і хотілося швидше отримати персональний атестат, я скористався послугами DHL . Тут і лист швидко прийде, і не боюсь, що втратять.

Ось тільки вийшло "трохи" дорогувато. Я розраховував на максимум 500 рублів за відправку. Помилився аж в три рази, віддав 1476 рублів. Дорого вийшло, дуже, але зате лист вже на наступний день було в офісі WebMoney.

Ах да, мало хто вказує адресу, за якою відправляти лист. Ось він: 119049, Росія, місто Москва, вулиця Коровій вал, будинок 7, будівля 1, WEBMONEY.

Ну от і все. У вівторок я відправив лист, сьогодні вдень прийшов заповітний email з текстом, що я опублікував на початку статті. Вийшло отримання атестата майже в 2000 рублів, зате швидко, ну і мені спокійніше було.

Підведемо підсумок. Якщо коротко, то вам потрібно виконати дії нижче.

Отже, ваші дії:

  • Оформіть і оплатіть заявку у Центру атестації №1.
  • Роздрукуйте заяву на отримання атестата.
  • Заповніть і завірте заяву у нотаріуса.
  • Зробіть ксерокопію паспорта.
  • Надішліть в WebMoney заяву, ксерокопію паспорта і контакти нотаріуса.

Ну от і все.

До сих пір дивлюся на те, що у мене тепер персональний атестат, аж настрій хороший. :)

І так, як думаєте, що я зробив першу чергу, як отримав атестат? Вірно, на сторінці Про автора і блозі додав ось таку пиздато кнопку:

Вона ніби натякає, що я учасник системи WebMoney, який має персональний атестат! Тепер я можу сміливо махати у всіх перед носом своїм атестатом, показуючи всім своїм виглядом який же я крутий манімейкер.

Вас цікавить калина корисні властивості ? Тоді зайдіть на сайт medn.ru.

Asp?
І так, як думаєте, що я зробив першу чергу, як отримав атестат?