Реклама
Реклама
Реклама

Способи скління лоджій

  1. Плюси і мінуси різних способів скління лоджій
  2. Ціни на холодне скління балконів і лоджій
  3. Ціни на тепле засклення балконів і лоджій
  4. Переваги пластикового скління

Останнім часом затребуваним стало скління лоджій із застосуванням пластикових вікон , Адже ціни на ці послуги цілком прийнятні, і зробити з лоджії затишне приміщення можна, не маючи великої суми грошей. У цій статті ми пропонуємо Вам ознайомитися з основними можливостями скління балконів з використанням алюмінієвих та пластикових вікон.

Компанія «Пласток» пропонує в комплексі з установкою світлопрозорих конструкцій (пластикових і алюмінієвих) провести також обшивку та обробку лоджії. Отримати консультацію щодо варіантів скління лоджій і більш детальну інформацію про вартість скління і обробки Ви зможете по телефону +7 (495) 925-07-10, або в найближчому офісі продажів .

Плюси і мінуси різних способів скління лоджій

Залежно від призначення лоджії, а також від фінансових вкладень, можна виділити три основні варіанти скління.

Перший варіант - «холодний» (економ-варіант)

Підійде, якщо потрібно тільки захистити лоджію від снігу, дощу і пилу, без різноманітних дорогих «наворотів», засклення на основі алюмінію.

В такому разі не проводиться теплоізоляція лоджії, температура всередині не сильно відрізняється від температури на вулиці. Лоджія стане заскленій верандою, при цьому рівень шуму ззовні знизиться, а температура в будинку підніметься на кілька градусів.

з плюсів алюмінієвого скління можна виділити малу вагу конструкції, яка дозволяє встановлювати її на будь-якому балконі або лоджії. Є можливість зробити розсувні стулки. Ну, і найважливіший плюс - низька ціна в порівнянні з пластиковими вікнами.

До мінусів відноситься не стійкість до холодів і низький рівень шумоізоляції в порівнянні з пластиковим склінням.

Ціни на холодне скління балконів і лоджій

лоджія

Балкон типу "каблук"

П-подібний балкон

кутовий балкон

Другий варіант - «теплий»

Скління проводять пластиковими вікнами. Плюси пластикового скління - підвищена тепло- і шумоізоляція. Але простого скління не достатньо, щоб зробити з лоджії повноцінну кімнату потрібно її утеплити. Якісне утеплення приміщення дозволить підтримувати на лоджії температуру до 20-ти градусів навіть в зимовий період.

Ціни на тепле засклення балконів і лоджій

лоджія

Балкон типу "каблук"

П-подібний балкон

кутовий балкон

Компанії, які пропонують послуги з скління, одночасно пропонують і роботи з утеплення та оздоблення балконів і лоджій.

Сюди включені:

  • гідроізоляція;
  • теплоізоляція різних рівнів, починаючи з мінімального і закінчуючи відповідним житловій кімнаті;
  • обшивка стелі і стін з відповідного для замовника матеріалу;
  • проведення освітлення;
  • проведення опалення.

Оскільки опалювальні труби заборонено проводити на балкони і лоджії, то для обігріву встановлюють систему «теплих підлог», електрокамін, а також інші локальні опалювальні прилади.

Переваги пластикового скління

Ми вважаємо, що плюси заскленій лоджії помітні неозброєним поглядом. Якщо зробити скління лоджії з пластикових вікон, то у вас буде можливість створити з цього приміщення оранжерею, наприклад, а в ній вирощувати квіти, або посадити маленький городик і всією сім'єю радіти свіжим овочам і фруктам.

Більш того, скління пластиковими вікнами помітно підвищить рівень шумо- і теплоізоляції. А якщо ще зробити додаткове утеплення лоджії , То взимку в ній буде також комфортно і тепло, як в квартирі. При необхідності лоджію можна переробити в додаткову кімнату - столову, робочий кабінет або спальню.

У такій лоджії НЕ буде недопалків і сміття, який падає з поверхів вище, а також бруду і пилу з вулиці. У неспокійну вітряну або дощову погоду на вашій лоджії буде затишно і тихо. Засклену лоджію Ви можете використовувати як комори, для зберігання різних речей, в тому числі, і консервації.

Виробники вікон можуть запропонувати цікаву розробку - вентиляційний клапан , Який може бути включений в комплектацію вікон. Залишаючись закритими, такі вікна будуть регулювати подачу свіжого повітря, плавно і без протягів, тим самим забезпечуючи повітрообмін і створюючи в приміщенні потрібний клімат. І, цілком природно, засклена лоджія стане виглядати більш сучасною.

Підводячи підсумок, слід зауважити, скління пластиковими вікнами лоджій або балконів - відмінний варіант для тих, хто бажає додати до своєї житлової площі ще одну комфортну, теплу і затишну кімнату. Звичайно, на її облаштування доведеться витратити більше коштів, але результат того вартий.