Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт ванної кімнати, санвузли

  1. Фото по темі

Свій санвузол - це майже храм для будь-якої жінки Свій санвузол - це майже храм для будь-якої жінки. Тому ремонт санвузла, ванної кімнати найчастіше робиться під особистим контролем жіночого населення квартири. Отже, поговоримо, з чого почати ремонт санвузла в Києві. Насамперед треба визначитися зі стінами. Оскільки майже всюди при ремонті ванної кімнати і санвузла Київ на стіни лягає плитка, то підготовка поверхні під укладання плитки повинна бути відповідна. Інакше, якщо не буде прямих кутів, то при укладання буде видно всі огріхи. Тому якщо стіни дуже криві, треба вирішити чи варто витрачати гроші на вирівнювання або зробити нові з гіпсокартону або цегли. До речі при цьому труби (вода, каналізація), можна заховати в стіни, а не ховати їх у короби. У гіпсокартонні стіни можна покласти звукоізоляцію (далеко не зайве).

Тепер що стосується комунікацій. Якщо у Вас старі труби з оцинкованої сталі, тим більше з чорної, обов'язково їх замініть на пластик або металопластик. Пам'ятайте, що якщо Ви їх зараз не поміняєте і закриєте плиткою, отримаєте «міну уповільненої дії».

Одним з основних правил ремонту санвузла в Києві є грамотне розміщення сантехнічних приладів. Тут іноді можна творити чудеса. На моїй пам'яті був випадок, коли при ремонті санвузла в Києві всередину всунули сауну.

Якщо ви живете в багатоповерховому будинку понад першого поверху, не створюйте проблем собі і сусідам, не забувайте про гідроізоляцію при ремонті санвузла, ванній кімнаті.

Стеля при ремонті ванної кімнати в Києві краще робити з пластику. Якщо стеля буде поклеїти шпалерами і пофарбований, то пам'ятайте, що його доведеться перефарбовувати через кілька років.

Слідкуйте при ремонті санвузла в Києві за вентиляцією. Може бути є сенс вставити електричний вентилятор, який можна включити коли ви цього хочете.

Не зловживайте куточками на плитці. Вони мають властивість через деякий час відпадати. Кваліфікований плиточник зробить завантаження кутів плитки під 45 градусів і поєднає їх. Це звичайно, додаткова робота, але справа цього варто.

Вдалого ремонту.

З повагою,
директор будівельної фірми "Моріон"
Черкун Олександр Володимирович

Фото по темі

Інші наші роботи

З вартістю виконуваних нами робіт ви можете ознайомитись в розділі Прайс лист

Зразки наших робіт можна подивитися в розділах сайту Фотоальбом і Відеоальбом


Косметичний ремонт Комплексний ремонт Євроремонт Косметичний ремонт Комплексний ремонт Євроремонт

від 1500 грн. за м.кв.

Виконується мінімальний обсяг робіт для того, щоб привести приміщення в житловий стан

  • Переклеювання або перефарбування шпалер
  • Перестилання лінолеуму
  • Сантехніка та електрика наводяться в стан робочого функціонування
  • Двері і вікна повинні нормально закриватися і відкриватися

вiд 2800 грн. за м.кв.

Виконується в більшості випадків згідно дизайн проекту

  • заміна комунікацій
  • перепланування приміщень
  • Штукатурка або обшивка стін гіпсокартоном
  • Стелі з гіпсокартону (2-х рівневі і вище)
  • Демонтаж підлог і подальша заливка стяжки
  • Пристрій теплої підлоги

Використовуються матеріали середньої і високої цінової категорії

Використовуються матеріали середньої і високої цінової категорії

від 3500 грн. за м.кв.

Склад робіт аналогічний комплексного ремонту, але передбачає використання матеріалів високої цінової категорії і ексклюзивних матеріалів, що, в свою чергу, вимагає більш ретельної роботи при підготовці поверхні і нанесенні фінішних оздоблювальних матеріалів


Подивитися всі ціни