Реклама
Реклама
Реклама

Микола Валуєв заколише маленьких телеглядачів

Відомий боксер-важкоатлет, депутат Держдуми Микола Валуєв стане ведучим програми "На добраніч, малюки". Про це він повідомив в своєму Instagram. Про те, яких ще сюрпризів чекати нашим дітям від вітчизняного ТБ, дізналися у самого Миколи Валуєва, а також у професора Лева Щеглова. Відомий боксер-важкоатлет, депутат Держдуми Микола Валуєв стане ведучим програми На добраніч, малюки

Микола Валуєв і діти, фото: Євген Асмолов / ДП

"Хіба міг я в дитинстві мріяти, що стану провідним своєї улюбленої передачі? Так що на добраніч, малюки", написав Валуєв у своєму Instagram. Про те, хто запропонував депутату скласти компанію Хрюші, Філе і Стєпашці, а також про те, чи можна буде дивитися оновлену програму маленьким дітям, поговорили в ефірі [Фонтанкі.Офіс].

За словами самого Миколи Валуєва, ніякого політичного підґрунтя в запрошенні його на телебачення в якості ведучого немає. "Що? У нас хіба діти йдуть на вибори? Я такого не пригадаю, щоб ми брали в Думі такі закони. На цю тему навіть не серйозно говорити", - заявив Микола Валуєв в ефірі [Фонтанкі.Офіс]:

Автор: [Фонтанка.Офіс]

Упс! Необхідно оновитися! Для відтворення поновіть браузер або Flash плагін .

Новина про новий виток кар'єри відомого спортсмена [Фонтанке.Офіс] прокоментував відомий петербурзький психотерапевт, професор Лев Щеглов. За його словами, в ідеї запрошення Миколи Валуєва в програму для дітей, де б він розповідав їм про бокс, немає нічого поганого. "На жаль, мова йде не про програму про спорт, а про зовсім іншому проекті. У гонитві за парадоксальністю багато медіа чуть-чуть, кажучи мовою вулиці, зійшли з розуму. Побачивши такого провідного діти не будуть лягати спати, а будуть хвилюватися" , - висловив свою думку професор Лев Щеглов.

Автор: [Фонтанка.Офіс]

Упс! Необхідно оновитися! Для відтворення поновіть браузер або Flash плагін .

Нагадаємо, радянська і російська телепередача для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «На добраніч, малюки!» Виходить з 1 вересня 1964 року. Ведучими програми в різний час були, в тому числі, Володимир Ухін (дядя Володя), Валентина Леонтьєва (тьотя Валя), Світлана Жильцова (тітка Свєта), Оксана Федорова (Оксана), Анна Михалкова (Аня) і багато інших зірок вітчизняного ТБ і шоу-бізнесу.

Що?
У нас хіба діти йдуть на вибори?