Реклама
Реклама
Реклама

Діти Валерії не спілкуються з батьком

Валерія не тримає зла на колишнього чоловіка

співачка Валерія розлучилася з Олександром Шульгіним ще в 2002 році, проте, трагічну історію взаємин з колишнім чоловіком забути не може. Раніше артистка звинувачувала екс-дружина в рукоприкладстві, моральний тиск на себе і дітей. Однак тепер вона заявила, що навіть в якійсь мірі вдячна чоловікові-тирану

"Неможливо рухатися, якщо тебе зв'язують по руках і ногах. Шульгін придумував за мене все: як я повинна виглядати, що говорити, як співати", - розповіла Валерія.

Після розлучення вона перестала спілкуватися з Шульгіним і зовсім про це не шкодує. Її нового чоловіка Йосипа Пригожина діти зірки сприймають як рідного батька. Колишнього чоловіка Валерії в їх житті просто немає.

"Це найкраще, що він може зробити для мене і дітей, просто заради їх же спокою. Вони давно вже сприймають Йосипа як повноцінного батька", - заявила співачка.

Втім, за досвід Шульгіну вона все-таки вдячна.

"Я дійсно багато чому навчилася за ті роки. Завдяки Шульгіну я стала ширше дивитися на музику. І ще Олександр навчив мене не йти в натовпі, а завжди вибирати свою дорогу. Ці уроки дорогого коштують. Взагалі кажучи, я вдячна за все - навіть за те погане, що було в нашому житті, тому що якби не було тих страшних історій - я сьогодні була б інша. Єдине, про що шкодую, так це про час, який було витрачено на нескінченні сварки, скандали, з'ясування відносин. Можна було б зробити у багато разів більше за ту десятирічку - май я більше свобод ", - зізналася артистка

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram