Реклама
Реклама
Реклама

Манучаров кинув дружину і дочку заради колишньої пристрасті

(Казань, 5 жовтня, «Татар-інформ»). В'ячеслав Манучаров , Відомий глядачеві за фільмами «Кохання-зітхання 3», «Прості істини», «Глухар в кіно», (Казань, 5 жовтня, «Татар-інформ») телеведучий і один з ключових артистів шоу «Велика різниця» , На цьому тижні відзначає 30-річчя.

Нині цей усміхнений, іскристий позитивом молода людина зайнятий дні й ночі безперервно, його графік розписаний аж до початку наступного року. А 26 лютого на Трафальгарській площі він стане ведучим фестивалю «Російська масниця в Лондоні», де буде присутній сама королева Єлизавета.

Він розповів у відвертому інтерв'ю «Експрес-газеті», що головне його досягнення в житті - це набуття самого себе. «Найбільше моє досягнення - це я сам, тому що до тридцяти років я тільки-тільки себе знайшов. Наприклад, навчився знаходити ключики до людей, хоча іноді доводиться показувати зуби. Я - корінний москвич, виріс в класичній сім'ї, у мене ніколи не було проблем з житлом, з грошима, ріс маминим синочком. Зараз мені, наприклад, часто доводиться відмовлятися від пропозицій. Тому що їх дуже-дуже багато. Але з іншого боку, коли у актора багато пропозицій - це подарунок долі. Адже в акторську професію люди йдуть від недолюбленности, щоб глядачі їх любили. Я - яскравий тому приклад ».

Але не склалося у актора і на особистому фронті. Днями Манучаров офіційно розлучився з дружиною Вікторією Селіверстової, проживши з нею трохи більше року.
Чому? Каже: «Не склалося». Обізнані ж люди запевняють, що дружину актор залишив через пристрасть до давньої подруги Ксенії Вилор. За словами друзів пари, Ксюша і В'ячеслав вже кілька тижнів живуть разом. Закохані поки намагаються не афішувати свої ніжні почуття на публіці. Зі своєю колишньою дружиною Вікторією Манучаров зараз майже не спілкується
У шлюбі з Вікою народилася дочка Аріна, але, як зізнається сам актор, йому навіть ніколи погуляти з нею. Незважаючи на розлучення, гроші на утримання малятка Слава дає її матері стабільно.
Манучаров кинув дружину і дочку заради колишньої пристрасті (фото)
Водянова з коханцем не соромляться поцілунків на публіці (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Чому?