Реклама
Реклама
Реклама

Український "Гулівер" стає в ряд найбільших європейських центрів торгівлі та бізнесу

Український "Гулівер" стає в ряд найбільших європейських центрів торгівлі та бізнесу https://cdn.segodnya.ua/img/article/4454/75_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4454/75_tn. jpg 2013-07-03T10: 00: 04 + 03: 00 Україна

Як повідомляє німецьке видання Міжнародного інформаційного порталу WELTEXPRESS, в Україні відкривається найбільший в Європі торговий і бізнес-центр, що кидає виклик світовим лідерам даного сегмента економіки.

"Назва багатофункціонального комплексу - Gulliver - цілком відповідає його розмірам. Будівля потяглося вгору на 161 метр, загальною площею - 158 000 м2, і складається з двох блоків: 35-ти поверхового бізнес-центру і 8-ми поверхового торгово розважального комплексу, - каже Лілія Жвава - керуюча комплексом "Gulliver".

Бізнес-центр повністю відповідає всім міжнародним критеріям, передбаченим для офісних центрів класу A, а саме - конструкції будівлі, інженерного обладнання, і інтер'єрів. Таким чином, на сьогоднішній день український гігант порівняємо зі світовими лідерами в офісній і діловій нерухомості, такими: "Triumph-Palace", "MercuryCityTower", "Eurasia" в Москві. "CommerzbankTower" і "Messeturm" у Франкфурті на Майні, "TheShard" і "OneCanadaSquare" в Лондоні, "TourFirst" і "TourMontparnasse" в Парижі, "SapphireofIstanbul" в Стамбулі.

Новації комплексу Gulliver це сучасна концепція - "Інтелектуальна будівля" дозволяє досягти максимального комфорту і безпеки, мінімізувати комунальні витрати. Використано сучасні енергозберігаючі фасадні системи, інноваційна розробка в системі безпеки і контролю доступу. Основний "родзинкою" комплексу є зовнішнє декоративне освітлення. Виробником освітлювального обладнання виступила компанія Blachere Illumination, яка відома по висвітленню Єлисейських Полів і Ейфелевої вежі в Парижі. 8-ми-рівневий атріум, створює відчуття нескінченного простору. Такі рішення були запозичені з найсучасніших проектів, реалізованих в Дубаях, Гонконгу і Лондоні. Для обробки внутрішніх приміщень, створення дизайнерських інтер'єрів використані сертифіковані, виключно якісні матеріали відомих європейських виробників.

На величезній території торгово-розважального центру, що входить до складу МФК Gulliver, розмістилися 130 магазинів, підземний супермаркет. В інфраструктуру торгово-розважальної частини центру входять підземний супермаркет, площею понад 8 тисяч квадратних метрів, на перших 4 поверхах розмістилися бутики, а над ними розташований боулінг на 24 доріжки, кінотеатр, дитяча ігрова зона, ресторани, фітнес-клуб з 25-метровим басейном на даху і багато іншого. GLA (Grossleasablearea) торгово-розважальної частини комплексу 45 200 м.2 GLA офісної частини складає - 62 500 м.2 Ще одна істотна перевага комплексу "Gulliver" це його розташування - в central business district - районі, де концентрується ділове життя міста.

Говорячи про переваги комплексу Gulliver не тільки для жителів і гостей Києва, але також і для країни в цілому, Лілія Жвава відзначає, що євроінтеграція і курс на процвітання, про пріоритетність якій йдеться сьогодні на найвищих рівнях влади, починається саме з таких міжнародних проектів, високо позиціонують ділове життя столиці як столиці процвітаючої європейської держави.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку