Реклама
Реклама
Реклама

Гуляєв Сергій Юрійович

  1. Юридична спеціалізація
  2. Найбільш значущі проекти

провідний юрист

Адвокат (№66 / 3150 в реєстрі адвокатів Свердловській області), арбітражний керуючий
Юридична фірма INTELLECT
e-mail: [email protected] Адвокат (№66 / 3150 в реєстрі адвокатів Свердловській області), арбітражний керуючий   Юридична фірма INTELLECT   e-mail:   s

Юридична спеціалізація

Освіта

  • У 2015 році закінчив Інститут права та підприємництва Уральського державного юридичного університету.

Професійна діяльність

До INTELLECT приєднався в 2014 році в якості стажера. Після закінчення вузу в 2015 році переведений на посаду молодшого юриста, в подальшому підвищено до юриста . У 2018 склав кваліфікаційний іспит на отримання статусу адвоката.

За підсумками роботи в 2018 році увійшов в «Золоту десятку INTELLECT» (Корпоративний рейтинг кращих юристів компанії) і підвищений на посаді до провідного юриста.

Займається захистом інтересів кредиторів і боржників в рамках справ про банкрутство, веде корпоративні спори.

Найбільш значущі проекти

  • Захист інтересів контрагента боржника у відокремленому суперечці за визнанням угод недійсними в рамках справи про банкрутство. У разі визнання угод недійсними з контрагента була б стягнута сума понад 3 млн рублів, що спричинило б за собою його банкрутство. В результаті в задоволенні вимог конкурсного керуючого боржника про визнання угод недійсними було відмовлено, контрагент зберіг фінансову стабільність і продовжив здійснювати економічну діяльність.
  • Захист інтересів колишнього директора організації в справі про стягнення збитків в розмірі понад 1 млн рублів. Новий директор звернувся із заявою про стягнення збитків, заподіяних організації, з колишнього директора. В результаті в задоволенні вимог нового директора було відмовлено, дії колишнього директора визнані добросовісними.
  • Захист колишнього керівника компанії-боржника, яка була визнана банкрутом і щодо якої була відкрита процедура конкурсного виробництва, від залучення до субсидіарної відповідальності на суму 2,7 млн ​​рублів. Вдалося переконати суд в тому, що наявність у компанії-боржника формальних ознак неспроможності не є достатнім для цього підставою.

релевантні публікації