Реклама
Реклама
Реклама

Пошук вантажів і транспорту для автомобільної вантажного перевезення

  1. "Новий вантаж" - швидкий і потужний пошук вантажів і транспорту
  2. Спробуйте наш пошук вантажів і транспорту
  3. Новини проекту
  4. "Стрічка вантажів" - нове слово в пошуку вантажів
Нова можливість! Тепер в системі доступна для всіх підписка в кредит на 30 днів і "Обіцяний платіж". Детальніше...

Акція! Сплативши підписку на 30 і більше днів на будь-який день до 1 вересня 2019 року, ви отримаєте дні, що залишилися до кінця серпня в подарунок (термін підписки буде збільшений на число залишилися до 1 вересня 2019 днів). Чим раніше отримання дозволу, тим більше днів в подарунок зможете отримати!

Пошук вантажів і можливість швидко знайти транспорт, в тому числі попутний транспорт для перевезення вантажів. Все для автомобільної вантажного перевезення - розрахунок відстаней і прокладка маршрутів, підбір вантажів під Ваші машини і підбір транспорту під Ваші вантажі, система SMS-повідомлень про появу нових вантажів і машин для транспортної вантажоперевезення.

"Новий вантаж" - швидкий і потужний пошук вантажів і транспорту

"Новий вантаж" - швидкий і потужний пошук вантажів і транспорту для перевезення по Росії, Україні та країнах СНД. Швидкий і зручний пошук вантажів і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє знаходити вантажі для доставки в режимі реального часу. Пошук проводиться не тільки по вантажах, розміщеним безпосередньо у нас на сайті, але також і по вантажах, розміщеним в провідних системах пошуку вантажів і машин для перевезення. Власники вантажу зможуть знайти вільні або попутні машини для перевезення в постійно оновлюваної бази даних вантажів і машин. Реєстрація оголошень про вільні машинах і заявок з вантажами на перевезення доступна без реєстрації і безкоштовно. Інформаційна система пошуку вантажів "Новий вантаж" це Ваш автоматичний диспетчер, який вчасно знайде для Вас вантаж, який підходить для Вашого транспорту. Для Вашого транспорту система підбере попутні вантажі по маршруту слідування. Якщо Вам треба прокласти маршрут або розрахувати відстань між містами скористайтеся автоматичним розрахунком відстані.

Прокладіть маршрут перевезення

Ви можете швидко прокласти маршрут міжміського перевезення.

Спробуйте наш пошук вантажів і транспорту

Заповніть потрібні поля на цій формі щоб швидко знайти вантаж або машину для перевезення і натисніть соотвествующих кнопку пошуку під полями з умовами відбору вантажів або транспорту

Новини проекту

Оплата послуг з відстрочкою

Тепер Ви можете оплачувати доступ до даних на сайті з відстрочкою платежу, скористатися послугами сайту стало набагато простіше. Дострокова оплата рахунку протягом 5 днів з моменту підключення послуги позволяте оплатити послуги без націнки за відстрочку - по суті це послуга, аналогічна "Обіцяному платежу".

17.01.2016

"Стрічка вантажів" - нове слово в пошуку вантажів

Стрічка вантажів - перегляд вантажів без пейджінга, у вигляді безперервної "стрічки", яка доповнюється зверху свіжішими вантажами, а знизу - більш старими, ніж вже переглянуті.

Нова концепція пошуку дозволяє нічого не пропустити при "листанню" сторінок, що істотно краще традиційного пейджинга

03.06.2013