Реклама
Реклама
Реклама

Тимчасова Грін Карта

  1. Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми Мова: Русский
  2. Огляд процесу подачі заяви, як видалити умови з Тимчасової Грін Карти
  3. Заява про видалення умови з Грін Карти, яка отримана через брак або інвестиції
  4. Питання при подачі заяви при видаленні умов з Грін Карти:

Покрокові інструкції подачі Заяви Форми і Петиції включені Безпечне завантаження файлу SSL-сертифікат 24/7 Підтримка по електронній пошті Порядок і завантажити зараз

Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми
Мова: Русский

Огляд процесу подачі заяви, як видалити умови з Тимчасової Грін Карти

Назва процесу:

Огляд процесу подачі заяви як видалити умови з Тимчасової Грін Карти Мета процесу: видалити умови з Тимчасової Грін Карти Хто має право на даний процес: Два варіанти заяв на Грін Карту:

1) Отримати Тимчасову Грін Карту: Грін Карта для подружніх пар.

2) Грін Карта для підприємців інвесторів.

По закінченню Тимчасової Грін Карти, 2 років, статус заяви Грін Карти через брак або інвестиції, буде розглянуто повторно і якщо всі закони дотримані, вам буде видана Постійна Грін Карта.

Додаткова Інформація:

Основна відмінність між Постійної і Тимчасової або Умовною Грін Карткою, це витікання терміну придатності Грін Карти з умовами або Тимчасової Грін Карти. Статус резидента з Тимчасової Грін Картою закінчується протягом 2 років. Якщо Ви володієте Постійної Грін Карткою, то ваш статус є безстроковим і ви продовжуєте залишатися резидентом США дотримуючись права і обов'язки. Сама по собі, постійна Грін Карта видається, як правило терміном придатності на 10 років, але не статус постійного жителя. Подати заяву: Замовивши і завантаживши інструкції онлайн, ви зможете подати заяву.

Заява про видалення умови з Грін Карти, яка отримана через брак або інвестиції

Основна відмінність між Постійної і Тимчасової або Умовною Грін Карткою - закінчення строку придатності Грін Карти з умовами або Тимчасової Грін Карти. Статус резидента з Тимчасової Грін Картою закінчується протягом 2 років. Якщо Ви володієте Постійної Грін Карткою, то Ваш статус є безстроковим і Ви продовжуєте залишатися резидентом США, дотримуючись права і обов'язки. Сама по собі, постійна Грін Карта видається, як правило терміном придатності на 10 років, але не статус постійного жителя. Процес відновлення та отримання нової Постійної Грін Карти порівняно простий. Навіть незважаючи на те, що статус постійного жителя чи не закінчується, бувають ситуації, коли резидент більше не має право на Грін Карту і втрачає посвідку на проживання в США.

  • Два варіанти заяв на Грін Карту. Отримати Тимчасову Грін Карту:
  1. Грін Карта для подружніх пар
  2. Грін Карта для підприємців інвесторів

Однією з головних причин видачі Тимчасових Грін Карт - упевнитися в тому, що шлюб є ​​законним і не був укладений з метою отримання Грін Карти. У разі інвесторів застосовуються аналогічні умови. Якщо Ви отримали Грін Карту через інвестиції, то спочатку Вам видадуть Тимчасову Грін Карту. Департамент імміграції Сполучених Штатів повинен переконатися, що підприємець інвестор має інвестиції і бізнес, при цьому дотримуючись усіх вимог імміграційного закону. По закінченню Тимчасової Грін Карти, 2 років, статус заяви Грін Карти через брак або інвестиції буде розглянуто повторно і якщо всі закони дотримані, Вам буде видана Постійна Грін Карта.

Подружні пари, які отримали Грін Карту через брак і були одружені 2 роки, мають право на отримання Постійної Грін Карти. Слідчо, подружні пари, одружені менше 2 років, отримають Тимчасову Грін Карту в момент законного перетину кордону США і врегулюють статус.

На замітку (!)

Якщо Ви подаєте заяву на Грін Карту через брак і були одружені протягом майже двох років, то краще почекати і подати заяву за кілька місяців до 2 річний річниці весілля. Таким чином, Ви отримаєте Постійну Грін Карту.

Сторінку можна знайти: www.usaimmigrationapplication.org/green-card/conditional-green-card

  • Як видалити умови з Грін Карти на основі шлюбу?

У разі пар, які були одружені менше 2 років, чоловік-іноземець отримає тимчасову Грін Карту. Грін Карта, дозволяє чоловікові-іноземцеві працювати, жити і вчитися в США, але іноземець і американський чоловік зобов'язані спільно подати форму-заяву та видалити умови з тимчасової Грін Карти після закінчення 2-х років. Для отримання більш детальної інформації та інструкцій про те, як усунути або видалити умови з Грін Карти, завантажте даний інформаційний гід і пакет інструкцій Тимчасова Грін Карта.

  • Що робити в разі розлучення?

В цілому, якщо у Вас є Постійна Грін Карта і постійне місце проживання, Ви зберігаєте за собою Грін Карту і статус постійного резидента, навіть у випадку розлучення або смерті вашого чоловіка / дружини. Однак, якщо у Вас Тимчасова Грін Карта, то Ви і Ваш чоловік зобов'язані спільно подати заяву і усунути або прибрати умови з Грін Карти, використовуючи форму - Спільна заява з видалення умов з Грін Карти (Joint Petition to Remove Conditional Basis of Alien 's Permanent Resident Status ). Заява повинна бути подана протягом 90 днів до закінчення 2 річного періоду. У разі розлучення, Ви не зможете самостійно усунути умови з Грін Карти, тому що заява повинна бути подана при чинному шлюбі. У деяких особливих випадках є можливість подати заяву самостійно поодинці, без чоловіка. Проте, департамент USCIS хоче переконатися, що Ваш шлюб є ​​справжнім, а не був укладений з метою отримання Грін Карти. Проте, якщо Ви все ж потребуєте отриманні вейвера подачі заяви, Ваш шлюб повинен бути остаточно розірваний і Ви не повинні бути в процесі розлучення.

Примітка (!)

Якщо Ваша Грін Карта, отримана через шлюб, не Умовна, а Постійна, то в разі розлучення це не вплине на Ваш статус постійного жителя; проте термін отримання громадянства США в майбутньому значно зросте. Як тільки у Вас на руках буде Постійна Грін Карта, Ви маєте право подати заяву на отримання громадянства США. Таким чином, якщо Ви перебуваєте в шлюбі, процес отримання громадянства США є набагато швидким. Якщо Ви розлучені, подати заяву на громадянство США, навіть при наявності Грін Карти буде не так просто і займе більшу кількість років.

  • смерть чоловіка

Якщо у Вас Умовна або Тимчасова Грін Карта, а Ваш чоловік / дружина померла, Ви все ще можете видалити умови з Грін Карти. В цьому випадку, Вам необхідно пред'явити докази того, що Ваш шлюб був дійсним і не був укладений з метою отримання Грін Карти.

  • Жорстокість, погане ставлення до чоловіка і дитині

Згідно USCIS і законодавству США, існують певні правила при розлученні в разі образливого ставлення до чоловіка / дружини або дитині / дітям, включаючи не тільки фізичне, а й психологічне насильство. В цілому особи, мають право самостійно подати прохання, або клопотання про усунення умов з Грін Карти, якщо іноземець зможе довести, що шлюб був укладений законно, а не з метою отримання Грін Карти. У разі розлучення необхідно довести наступне - образливе ставлення, психологічне насильство, побиття або крайню жорстокість, яка привела до розірвання шлюбу і була причиною розлучення.

  • Як видалити умови з Грін Карти для підприємців - інвесторів?

Підприємці - інвестори отримують Тимчасову Грін Карту або умовний статус постійного жителя, який дійсний протягом двох років. По закінченню 2-х років, інвестор повинен видалити умови з Грін Карти і отримати Постійну Грін Карту. Імміграційний статус, який наданий на підставі даної петиції або клопотання буде умовним / тимчасовим і дійсний тільки протягом 2 років. Після закінчення Тимчасової Грін Карти, двох років, Ви повинні звернутися в USCIS, щоб видалити умови з Грін Карти, яку Ви отримали на основі інвестицій. Необхідно подати форму-заяву з петицією Скасування умови з Грін Карти (Petition by Entrepreneur to Remove Conditions). Разом з петицією необхідно оплатити вартість обробки заяви і необхідної документації. Додатково до заяви, у окремих особи можуть вимагатися докази бізнесу та інвестицій, в тому числі податкові декларації, аудит фінансового звіту та інші документи, необхідні для видалення умов з Грін Карти на основі підприємницької діяльності.

Питання при подачі заяви при видаленні умов з Грін Карти:

  • У чому різниця між Умовною Тимчасової Грін Карткою і Постійної Грін Картою?
  • Чому у мене Условноя Тимчасова Грін Карта?
  • Як видалити умови з Грін Карти?
  • Як видалити умови з Грін Карти, яка отримана через інвестиції?
  • Як інвестор-підприємець може видалити умови з Грін Карти?
  • Як подружні пари можуть видалити умови на Грін Карти?
  • Як відновити, оновити, продовжити тимчасову Грін Карту?
  • Грошові збори при подачі заяви Видалити умови з Грін Карти
  • Як довго я повинен бути одруженим при подачі заяви на отримання постійної Грін Карти?
  • Що робити в разі розлучення? Чи можу я залишитися власником Грін Карти і отримати громадянство США?
  • Що робити, якщо чоловік помер? Чи можу я отримати Грін Карту?
  • Чи можу я отримати громадянство США, після Грін Карти?

Тимчасова Грін Карта

Замовивши інформаційний гід і пакет інструкцій Тимчасова Грін Карта, ви отримаєте доступ до петицій, заяви, формами та інструкціями, а також детальну інформацію щодо заповнення петицій-заяв і доступ до підрозділу Часто Задаються при подачі документів.

Авторське право і Відповідальність: Даний вебсайт не має відношення до уряду США і є приватним видавництвом. В інформаційне керівництво включені тільки інструкції; фінансова мито за подачу і прийняття петицій, заяв або будь-яких інших послуг не входить у вартість інформаційного гіда.Disclaimer: We are not affiliated with the government, we are a private publisher of information guides. This product only includes instructions, it does not include filing fees, or any other charges to submit your application.

Що робити в разі розлучення?
Як видалити умови з Грін Карти для підприємців - інвесторів?
Чому у мене Условноя Тимчасова Грін Карта?
Як видалити умови з Грін Карти?
Як видалити умови з Грін Карти, яка отримана через інвестиції?
Як інвестор-підприємець може видалити умови з Грін Карти?
Як подружні пари можуть видалити умови на Грін Карти?
Як відновити, оновити, продовжити тимчасову Грін Карту?
Що робити в разі розлучення?
Чи можу я залишитися власником Грін Карти і отримати громадянство США?