Реклама
Реклама
Реклама

Stay in the USA - Анкета на грін-кард. Імміграція в США. Заповнення анкети на Green Card. Політичний притулок в сша

  1. Коректне заповнення анкети на грін-кард і хороша фотографія - це дуже ВАЖЛИВО!
  2. Порядок оформлення Вашої заяви на лотерею (DV-2019):
  3. Онлайн-заявка на заповнення анкети на грін-кард:

УВАГА!

Збір заявок на лотерею на грін-кард (DV-2019) завершено 22 листопада 2017 года! Всім подали - бажаємо виграти по грін-карті, а ті, хто не встиг взяти участь - чекайте наступного року, коли лотерея знову відкриється.

Не пропустіть свій шанс, можливо саме вам пощастить виграти посвідку на проживання в США!

Не пропустіть свій шанс, можливо саме вам пощастить виграти посвідку на проживання в США

Загальні правила і положення:

Хочете переїхати в Америку на ПМЖ, але не знаєте, як? Візьміть участь в щорічній лотереї Green Card! У лотереї може брати участь будь-яка людина, що має еквівалент середньої освіти (10 класів або диплом технікуму (училища) після 8-ми класів). Разом з основним заявником право на отримання візи мають чоловік (а) і не перебувають у шлюбі діти до 21 років.

Сама лотерея абсолютно безкоштовна, але для правильного заповнення анкети та отримання хорошої фотографії на анкету - краще звернутися до фахівців за допомогою. Багаторічний досвід роботи дозволяє нашим співробітникам заповнити анкету на вищому рівні, без помилок, що збільшить ваші шанси на перемогу.

  • Чому важливо правильно заповнити анкету на грін-кард?

Якщо ви неправильно оформили заявку, то ваша анкета автоматично виключається зі списку можливих переможців. На жаль, в такому випадку необхідно почекати до наступної лотереї Green Card. Щоб такого з вами не сталося - зверніться до фахівців Stay in the USA, які коректно і недорого заповнять анкету на грін-кард за вас.

Якщо ви раніше брали участь в лотереї, але все також безуспішно, можливо справа в неправильному заповненні. Ми не допустимо ніяких помилок у вашій анкеті, завдяки чому ви зможете прийняти повноправну участь в лотереї.

  • Як зробити фотографію для участі в лотереї Green Card? Вимоги до фотографії для участі в грін-кард.

Кожен учасник лотереї повинен надати правильно підготовлену фотографію. Якщо у вас є фотографія, то просто прикріпіть її в онлайн-заявку. Розмір фото - 5х5 см, недавнє фото тільки офіційного виду, зображення чітке, контрастне, на світлому фоні (розмір голови не менше 1/2, не більше 2/3 по висоті фотографії). Якщо фотографія виконана неправильно, нечітко або нерівно, то ви не зможете взяти участь в лотереї і втратите свій шанс отримати посвідку на проживання в США.

Якщо у вас потрібної фотографії немає, то співробітники Stay in the USA пояснять, як потрібно робити правильну фото і як найкраще виглядати при здійсненні фотографії.

Коректне заповнення анкети на грін-кард і хороша фотографія - це дуже ВАЖЛИВО!

  • Що дає грін-кард? Які Пільги я отримаю, якщо виграю?

У разі виграшу Грін Кард ви зможете:

  • Легально жити в Америці.
  • Влаштуватися на престижну і добре оплачувану роботу, як будь-який американський громадянин.
  • Отримати американські Driver License (водійські права)
  • Вибрати для життя будь-якої штат США.
  • Вступити до коледжу, щоб отримати американську освіту.
  • Будете соціально захищені законами Америки.

Висококваліфікована команда фахівців Stay in the USA заощадить ваш час і нерви, а головне - зробить всю трудомістку роботу за вас. Ми допомагаємо заповнювати анкети на грін-карти швидко, недорого і правильно! Платіж - 60 $ за заповнення однієї анкети + допомога в підготовці та відборі правильної фотографії.

Наголошуємо, що не тільки Ви, але і Ваші родичі можуть взяти участь в лотереї, таким чином шанси на виграш Вашої сім'ї зростуть.

Всі дані конфіденційні і будуть надаються тільки клієнту. Ви, в свою чергу, після заповнення анкети на грін-кард, отримаєте спеціальний номер, за яким зможете перевірити вашу заявку на офіційному сайті уряду США.

Порядок оформлення Вашої заяви на лотерею (DV-2019):

• Ви заповнюєте онлайн-заявку в кінці цій сторінці. • У відповідь на заповнену заявку на Вашу електронну адресу протягом 1-го дня приходить лист-підтвердження про отримання Ваших даних c інструкцією по оплаті реєстрації заявки. • Ви оплачуєте вартість реєстрації заяви (60 $) тим способом, який вибрали в заявці (розділ форма оплати) • Після отримання від Вас оплати ми протягом 1-го дня реєструємо Ваше заяву для участі в програмі DV-2019 і висилаємо на Ваш електронний адреса ваш унікальний номер учасника - confirmation number • Також ми надсилаємо Вам візуальне підтвердження про реєстрацію Вашої заяви. Ви зможете побачити підтверджує інформацію Держдепартаменту США, де буде вказано прізвище, ім'я апліканта, унікальний номер і точний час реєстрації даних учасника в базі Держдепартаменту США. Вид цього підтвердження на одного з зареєстрованих клієнтів за програмою DV-2015 ви можете побачити тут • Пізніше, зайшовши на сайт Держдепартаменту США, Ви зможете побачити результат участі Вашої заяви.

Звертайтеся, будемо раді допомогти!

Оплатити заповнення анкети на Green Card можна наступними способами:

1. Оплата готівкою на картку ПриватБанку через термінал - тільки для жителів України

Оплата готівкою на картку ПриватБанку через термінал - тільки для жителів України

Для ясності - дивимося інструкцію, як оплачувати через термінал

2. Грошовим переказом Money Gram або Western Union - для знаходяться в США або в інших країнах

Це такий швидкий і надійний переказ грошей, докладніше можете почитати в інтернеті. Ви надсилаєте нам гроші, які ми зможемо отримати в той же день. Сплативши, відправляєте нам контрольний номер переказу і копію чека. Знайти найближчого до Вас відділення можна на офіційному сайті MoneyGram тут , А відділення Western Union шукайте тут

3. На наш гаманець Webmoney (вебмані) - для РФ і жителів будь-якої іншої країни

Z163556012096 - переводите 60 $ на цей доларовий рахунок
Z163556012096 - переводите 60 $ на цей доларовий рахунок

Не забудьте поділитися інформацією в соц.сетях з друзями.

Пишіть нам в розділі " Зворотній зв'язок ", Якщо щось незрозуміло чи не виходить відправити заявку.

Онлайн-заявка на заповнення анкети на грін-кард:

Для участі в лотереї Green Card просто заповніть цю форму і відправте її нам. Після отримання заявки ми з вами зв'яжемося по електронній пошті і надамо реквізити для оплати. Працювати з нами зручно, швидко і надійно!

Чому важливо правильно заповнити анкету на грін-кард?
Як зробити фотографію для участі в лотереї Green Card?
Що дає грін-кард?
Які Пільги я отримаю, якщо виграю?