Реклама
Реклама
Реклама

Серіал Грімм краще дивитися з 1 сезону

У наш час мало хто фільми / серіали можуть запасти в душу У наш час мало хто фільми / серіали можуть запасти в душу. Причому, так міцно, щоб після перегляду чергової серії захотілося б дізнатися, що ж буде далі. З вами таке траплялося? Особисто я завжди критично ставлюся до будь-якої картини. Ні, я не критик і ніколи не виставляю огляди після перегляду чергового серіалу. Коли у мене є вільний час, намагаюся дивитися по телевізору дійсно щось вартісне. Як визначити, який фільм зможе зацікавити? Так, в общем-то, просто і легко. Досить п'яти хвилин, щоб зрозуміти, чи буду я дивитися його далі. Тут недавно сподобався серіал Грімм. Якщо ви хочете дізнатися про даний серіалі детальніше, то краще за все дивитися його з першого сезону. Його можна знайти на даному ресурсі http://grimm-all.ru/season-1/ .

Кажуть, що серіал - це така справа, що може швидко набриднути. На моєму рахунку таких серіалів було дуже багато. Причому, це виглядало приблизно так. Я починав дивитися, потім пропускав декілька серій, знову повертався і розумів, що я нічого не втратив. І, ось, який висновок можна зробити, виходячи з подібних, представлених на телеекранах, серіалах? Потрібно розбірливо ставитися до телебачення. Шлаку дуже багато. Серіали-одноденки швидко забуваються. Якщо ви мене зараз запитаєте, що я дивився рік тому, звичайно ж, я відповім, що не пам'ятаю, не знаю.

А ось Грімм мені дуже сподобався. Не хочу і не люблю розкривати карти заздалегідь. Вважаю, що кожна людина має право сам висловити свою думку. І, вже на основі наявних даних, можна прийти до якого-небудь консенсусу. Пропоную зробити так: ви подивіться серіал, а потім його все дружно обговоримо. Як вам ідея? Я взагалі зрозумів, що фільми, серіали, різні передачі забирають дуже багато часу. Начебто тільки що сів дивитися, а на годиннику вже опівночі. Так, що до вибору підходите уважно і обережно. Цікаві прем'єри можуть сильно захопити вас, зацікавити, так, що будьте обережні.

З вами таке траплялося?
Як визначити, який фільм зможе зацікавити?
І, ось, який висновок можна зробити, виходячи з подібних, представлених на телеекранах, серіалах?
Як вам ідея?