Реклама
Реклама
Реклама

Павло Прилучний планує назавжди виїхати з Москви

14:44, 10.11.2016

Павло Прилучний днями відсвяткував своє 29-річчя. До своїх років він багато чого встиг: придбав в дружину красиву і уважну Агату Муценіеце , Виховує двох дітей, відбувся як актор, зміг забезпечити собі і своїй сім'ї безбідне існування. Але зупинятися на досягнутому він не збирається. Зараз актор будує будинок під підмосковним Дмітровим. Процес йде нешвидко - ось уже розтягнувся на п'ять років. Але як тільки будинок буде готовий, Павло планує переїхати туди на постійне місце проживання. «Вже п'ятий рік будинок строю, а коли закінчу, планую переїхати туди жити разом з сім'єю. У Москві останнім часом стало дуже важко перебувати. За містом набагато спокійніше, і для дітей поруч є і садок, і школа », - розповів він в інтерв'ю Teleprogramma.pro.

Прилучний не приховує, що у вихованні дітей ім з Агатою допомагає мама і няня. "Виходить так: коли мама втомлюється - викликаємо няню, коли няня не може - кличемо маму. Але все одно, вони ж з нами не цілодобово знаходяться. Вночі, наприклад, доводиться самим до дітей вставати", - поділився він.

Нагадаємо, що скоро на Першому каналі вийде продовження серіалу «Мажор» з Павлом в головній ролі. Актор стверджує, що чергова частина не буде схожа на попередню. І переживає, що його дружина здивується достатку постільних сцен в проекті.

Читайте також:

Агата Муценіеце вперше за п'ять років шлюбу поскаржилася на Павла Прилучний