Реклама
Реклама
Реклама

Актори Тетяна Арнтгольц та Григорій Антипенко розлучилися

Тетяна Арнтгольц та Григорій Антипенко & nbsp;

Фото: yp.fedpress.ru

Пристрасть між Тетяною Арнтгольц та Григорієм Антипенко пройшла швидко, і вони розлучилися. "Вони швидко зрозуміли, що зробили помилку, переплутавши дружбу з любов'ю. Коли вони розлучилися, ми відразу це помітили: пару тижнів вони майже не розмовляли один з одним, відпрацювали і пішли додому. А потім все заспокоїлося, і вони стали звикати до нового статусу відносин. Тепер можуть навіть прогулятися разом, нічого особистого - ніяких обіймів і дотиків, просто дружба ", - цитує колегу артистів Анну Ковальову StarНit.

Як стверджує видання, після розставання Антипенко переїхав в холостяцьку однокімнатну квартиру в Солнцево. Цікаво, що Тетяна з донькою теж змінили місце проживання. У квітні актриса придбала двокімнатну квартиру площею 63 квадратних метра в елітному будинку недалеко від центру столиці.

Тетяна недовго була одна, зараз поруч з нею чоловік, далекий від світу кіно і шоу-бізнесу. Арнтгольц намагається зайвий раз не афішувати нового коханого. "Він неревнивих і повністю їй довіряє, навіть відпускає на гастролі, - кажуть в Сучасному театрі антрепризи. - Часто приїжджає за нею на машині в театр".

Більш того, нового обранця Тетяна вже познайомила з батьками. "Вони дуже підходять один одному. Таня приїжджала з ним в гості вже кілька разів. Знаю, що він швидко знайшов спільну мову з її донькою Машею. Ми раді за дочку", - розповів журналістам батько акторки Альберт Арнтгольц.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram