Реклама
Реклама
Реклама

Однокімнатна квартира подобово в Одесі, Приморський район, вул. Грецька, 35. Ціна: від 250 грн. [2053937042] | Doba.ua

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки: Січень 2016 Григорій

    Хороший вибір за свою ціну, розташування ок, центр близько, Salateria і ТЦ з супермаркетом в 100 метрах. Якщо дуже сильно чіплятися, то я б поміняв Далі душову (кабінка стара), а в основному все на гідному рівні!

    Відповідність фото Ціна \ якість 5/5

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки: Січень 2016 Марина

    Добрий вечір! Відзначали Новий рік. Квартира чиста і дуже простора, більше ніж на фото, приємно здивувало. Також квартира тепла, що було важливо при т Далі АКОМ холоді взимку. Велике ліжко, гаряча вода, і дуже тиха квартира. Дуже задоволені, будемо радити друзям!

    Відповідність фото Ціна \ якість 4.4 / 5

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки до: 2013 Наталія

    Квартира чиста, розташована в самому центрі, але є ряд недоліків, балкон загальний і на нього виходять вікна і вхідні двері квартири, відповідно окн Далі а завжди повинні бути закритими. Періодично вибиває пробки. Ні DVD, інтернету і лоджії. Ставлю тверду четвірку.

    Господар квартири

    Добрий день,
    спасибі за відгук, приємно читати.
    Але не з усім можу погодитися, інтернет в квартирі є і я сама його Наталії приходила включала, т.к вона не могла.
    Dvd був але клієнт його якийсь зламав, але дані клієнти постійно ходили на море і де то, тому що я не могла ніяк застати їх в квартирі, щоб усунути будь то неполадки ... пробку ми замінили відразу як вони подзвонили і сказали, що світло вибиває.
    А на рахунок лоджії, вказала що вона є, але це свого роду веранда закрита як в старому одеському дворику) просто на сайт немає такої категорії як "веранда" при цьому двір зелений і чистий. а на веранді стоїть столик і стільці де можна курити, щоб не прокурюють квартиру. Саме тому квартира не прокурена, чиста і свіжа. І завдяки веранді, квартира тиха а вікна можна спокійно відкривати на провітрювання.
    Дякуємо. Ганна

    Відповідність фото Ціна \ якість 3.6 / 5

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки: Вересень 2013 Іван та Марія

    Гарна, чиста і затишна квартира в самому центрі міста, високі стелі. Всі заявлені сервіси присутні і в робочому порядку. Вхідні двері до ст Далі Ороном веранди внутрішнього дворика, але це типова ситуація для будинків минулого століття (у Львові бачили подібне). Вообщем чудово провели час!

    Відповідність фото Ціна \ якість 4.8 / 5

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки: Вересень 2014 Максим

    Якщо чисто переночувати і не дуже примхливі, то нормальна квартира в центрі.
    Але не віддавайте за неї більше 220грн.
    З плюсів: ра
    Далі сположеніе, чистота, ліжко
    З мінусів: слухати всю ніч шум холодильника і бойлера; душова кабінка убита; унітаз впритул до стіни (тільки боком сидіти); фіранки (гардини) НЕ відкриєш тому сусіди будуть дивитися як ти спиш; вікна не залишиш відкритими тому захистять; немає фена; кондиціонер включився але не напрацював

    Відповідність фото Ціна \ якість 3.2 / 5

  • Квартира в самому центрі! Тепла, чиста, безпечна!

    Час поїздки: Черв 2014 Тетяна

    Все сподобалось, перед нашим приїздом все прибрали, дуже чисто, все відповідає фото, тихий дворик. Квартира в центрі. Все дуже затишно. Дуже простора кімната.

    Відповідність фото Ціна \ якість 5/5