Реклама
Реклама
Реклама

Зразок і бланк тимчасової реєстрації для іноземних громадян 2019

  1. Зразок заповнення бланка повідомлення про прибуття
  2. Правила заповнення бланка обліку:
  3. Куди подавати заповнену анкету
  4. Терміни подачі документів
  5. вартість процедури

Іноземці та особи без громадянства, які перебувають на території РФ повинні в обов'язковому порядку пройти процедуру постановки на міграційний облік за тимчасовим місцем проживання, у встановлений законодавцем термін Іноземці та особи без громадянства, які перебувають на території РФ повинні в обов'язковому порядку пройти процедуру постановки на міграційний облік за тимчасовим місцем проживання, у встановлений законодавцем термін. Резиденти деяких країн, з якими діє договір про безвізовий режим мають деякі пільги щодо терміну надання таких даних. Постановка на МУ має повідомний характер і полягає в заповненні бланка тимчасової реєстрації для апатридів та іноземних громадян. Ми підготували матеріал, в якому розповідається як завантажити і заповнити зразок такого бланка.

Основні дані, які необхідно заповнити в повідомлення після роздруківки зразка:

  • місце тимчасового проживання, включаючи контактний номер телефону та адресні дані;
  • персональні дані приймаючої сторони (дата народження, П.І.Б.);
  • паспортні дані прибулого особи, із зазначенням терміну дії таких документів;
  • дата проходження паспортного контролю і передбачувані терміни від'їзду з Російської Федерації;
  • мета візиту;
  • підпис складав.
до змісту ↑

Зразок заповнення бланка повідомлення про прибуття

Заповнення бланка - проста і швидка процедура, якщо використовувати зразок. У верхній частині вказані можливі варіанти друкованих букв, які підходять для заповнення клітин.

Заповнювати бланк реєстрації та обліку іноземного громадянина слід тільки від руки і строго друкованими великими літерами чорнильною ручкою чорного або темно-синього кольору.

Кожна клітина повинна містити лише одну букву, інакше він буде визнаний недійсним. Папір заповнюється приймаючою стороною або її представником, а при поселенні в готель чи гуртожиток. Іноземний громадянин заповнює повідомлення тільки у виняткових випадках, перелік яких зазначений в нормативних актах, що регламентують правила оформлення бланка тимчасової реєстрації іноземця.

до змісту ↑ до змісту ↑

Правила заповнення бланка обліку:

  • всі поля бланка заповнюються починаючи з першої графи;
  • дані в поля повинні вноситися з дотриманням правил і норм письмового російської мови;
  • всі записи і позначки робляться друкованими літерами, відповідно до зразка;
  • не допускається наявність помарок, помилок, описок;
  • всі дані повинні бути достовірними, інакше повідомлення буде визнано недійсним;
  • виключається можливість використання скорочень і абревіатур;
  • не можна використовувати олівець або кулькову ручку, заправлену кольоровими чорнилом.
до змісту ↑

Куди подавати заповнену анкету

Вся процедура проводиться Федеральною міграційною службою за місцем перебування Вся процедура проводиться Федеральною міграційною службою за місцем перебування. Інші державні орган і комерційні організації в оформленні не беруть участь. Всі операції проводить територіальне відділення при міграційній службі - в центральний офіс подібні повідомлення не передаються.

Натомість переданого співробітникові міграційної служби набору документів, на руки громадянину видається відривний корінець повідомлення з проставленою печаткою, що свідчить про успішне виконання свого зобов'язання іноземним громадянином.

Даний корінець слід пред'являти співробітникам компетентних органів під час перевірки документів, і здати представнику прикордонної служби під час виїзду за межі Російської Федерації.

до змісту ↑

Терміни подачі документів

Повний пакет необхідних документів слід зібрати і надати особисто або поштовим відправленням до регіонального представництва МВС за місцем перебування не пізніше, ніж через 7 днів після проходження громадянином паспортного прикордонного контролю Повний пакет необхідних документів слід зібрати і надати особисто або поштовим відправленням до регіонального представництва МВС за місцем перебування не пізніше, ніж через 7 днів після проходження громадянином паспортного прикордонного контролю. Якщо іноземний громадянин селиться в готель чи гуртожиток, то представник об'єкта проживання зобов'язаний подати повідомлення в контролюючі органи протягом 24 годин з моменту заїзду.

до змісту ↑

вартість процедури

Державне мито або будь-які інші збори, пов'язані з оформленням та реєстрацією повідомлення відсутні. Форму заяви можна завантажити на сайті або отримати безкоштовно в територіальному відділенні УФМС за місцем перебування або в поштовому відділенні. Але, коли людина відправляє надішле документи поштою, йому доведеться сплатити поштовий збір сумою 216 рублів.