Реклама
Реклама
Реклама

РВП для громадян Казахстану

  1. Необхідно отримати РВП? Ми Вирішуємо найскладніші питання! Гарантія в подачі документів Супровід...
  2. Перший етап отримання РВП громадянином Казахстану
  3. Коротко про головне
  4. Дозвіл на тимчасове проживання для громадян Казахстану - що потрібно знати?
  5. Хто має право на отримання РВП без квот?
  6. Перелік документів
  7. Причини відмови в отриманні РВП
  8. Обов'язки громадян Казахстану після отримання РВП
  9. Права громадян після отримання дозволу
  10. Оформлення РВП - ШВИДКО, НЕДОРОГО та ПРОФЕСІЙНО
  11. Нас рекомендують рідним і друзям, тому що
  12. Актуальні питання про РВП для громадян Казахстану
  13. Чекаємо вас за адресою:

Необхідно отримати РВП?
Ми Вирішуємо найскладніші питання!

Гарантія в подачі документів

Супровід юриста в органи ФМС

Доступна ціна та поетапна оплата послуг "ціна не зростає"

Укладаємо договір на надання послуг

Оплата як готівкою так і безготівково, дітям знижки 50%

Робимо запит на перевірку і наявність штрафів / заборон "безкоштовно"

Виникла необхідність в отриманні РВП? Фахівці нашого юридичного центру допоможуть вам!

Допомога в оформленні РВП

всього за 16 900 ₽новая ціна замість 22 000 ₽старая ціна

Прочитайте відгуки наших клієнтів

Вам слід безкоштовна консультація?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

З розпадом СРСР утворився ряд держав, які почали власне політичний і економічний розвиток. В силу ряду причин деякі з них не змогли забезпечити своїм громадянам стабільність, упевненість в завтрашньому дні і процвітання. Тому багато працездатні люди були змушені виїхати з таких країн.

Серед колишніх пострадянських республік саме Казахстан випробував найбільшу міграцію населення. За чверть століття незалежного існування цієї країни залишило близько 4 мільйонів осіб, причому багато хто з них вибрали новим місцем проживання Росію.

Сьогодні незалежна РК є однією з найблагополучніших країн СНД, але потік переселенців в РФ не слабшає. Щодня ФМС Росії фіксує сотні заявок на РВП для громадян Казахстану. В основному це російськомовні люди, які потрапляють під програму переселення співвітчизників. Велика і частка мігрантів, які покидають батьківщину з метою розвитку бізнесу, працевлаштування, навчання тощо

Переїзд в РФ є дуже вигідним варіантом для багатьох казахстанців. Безвізовий режим, відсутність мовного бар'єру і схожість менталітетів роблять процес інтеграції в нашу країну максимально оперативним і комфортним. Незважаючи на це, щоб переїхати і жити в РФ, казаха необхідно пройти певні процедури. У цьому нададуть допомогу фахівці нашої компанії, які протягом довгих років пропрацювали в органах ФМС.

Перший етап отримання РВП громадянином Казахстану

Отримання дозволу на тимчасове проживання - перший крок до легалізації на території РФ і подальшого оформлення ВНЖ і громадянства . Для громадян Казахстану дана процедура набагато легше, ніж для інших категорій мігрантів. Між Росією, Білорусією, Киргизією і Казахстаном діє чотиристороння угода про надання дозволів на тимчасове проживання, ВНЖ і громадянства за спрощеною схемою .

Крім того, наші країни пов'язують тісні дружні та економічні відносини, членство в Митному Союзі, у багатьох казахстанців тут проживають близькі родичі. У зв'язку з цим нормативні акти, що регулюють міграційне законодавство РФ, передбачають не тільки стандартну, але і спрощену схему отримання РВП для громадян Казахстану.

Коротко про головне

Дозвіл на тимчасове проживання - юридичний статус, який визначає право іноземця або особи без громадянства на тимчасове перебування в Росії до отримання ВНЖ (посвідка на проживання). Оформляється за квотою або згідно підстав, передбачених законом РФ.

Являє собою окрему позначку (штамп), що заносяться в документ, що засвідчує особу. Для тих, хто не має громадянства, оформляється у вигляді окремого документа. Таким чином, РВП для громадян Казахстану - важливий проміжний статус між тимчасовим перебуванням в нашій країні і можливістю легалізуватися назавжди, тобто зробити ВНЖ, а далі громадянство.

Подача заяви здійснюється тільки особисто у відділенні ГУВМ МВС.

Дозвіл на тимчасове проживання для громадян Казахстану - що потрібно знати?

Щоб переїзд в нашу країну і подальша легалізація в ній пройшли успішно, кожен переселенець зобов'язаний отримати офіційний дозвіл на виїзд на постійне місце проживання в РФ. Заявка на даний документ подається в міграційний відділ ОВС за місцем проживання в РК.

В'їжджаючи в РФ на певний проміжок часу, отримувати таке свідоцтво не потрібно. Клопотати про видачу виїзного документа можуть тільки повнолітні жителі РК. Невід'ємною умовою є особиста присутність, участь довірених осіб (адвокатів, рідних і інших представників) не допускається.

До заявки обов'язково додається:

  • національний паспорт;
  • довідка з військкомату;
  • заяву про згоду родичів, які проживають в РК;
  • висновок органів опіки.

Реєстрація свідоцтва, який дозволить переїзд в РФ, проводиться протягом 30-ти діб з моменту подачі заявки. Імміграція дітей з РК можлива тільки за згодою обох батьків.

Після прибуття в РФ кожен громадянин Республіки Казахстан, який планує жити тут протягом 3-х наступних років, зобов'язаний оформити міграційний облік і РВП. Даний документ видається тільки на 3 роки і більше не продовжується. За півроку (180 днів) до його закінчення необхідно починати оформлення ВНЖ.

Якщо відведений термін закінчиться, а мігрант не отримає ВНЖ, він буде змушений покинути країну. Перед тим як приступити до отримання дозволу, необхідно визначитися з його видом: за квотою або на загальних підставах (без квоти). У будь-якому випадку пакет документів сильно не відрізняється. А ось шанси на задоволення заявок різняться.

Щорічно уряд Росії встановлює певний ліміт квот на відповідні заявки для кожного регіону. Окремих квот для громадян Казахстану не передбачено, втім, як і для мігрантів з інших держав. І, природно, їх ніколи не вистачає на всіх бажаючих. Як правило, квоти розподіляються на початку року і дістаються тим, хто подав клопотання завчасно.

З огляду на те, що заявка на легалізацію в середньому розглядається близько 4-х місяців, намагатися оформити її в середині року вже марно. Краще і розумніше легалізувати своє перебування за загальною схемою (без квоти), підшукавши підходяще підстава.

Хто має право на отримання РВП без квот?

№ п / п

Категорія

Примітка

1

Народжені в СРСР або Української РСР

Також народжені в РФ, але які змінили місце проживання

2

Недієздатні батьки, які мають дитину - громадянина РФ

3

Діти, що мають недієздатних батьків - громадян РФ

4

Інвестори, бізнесмени

Готові вкласти в економіку РФ значні кошти

5

військовослужбовці

На період контракту

6

Подружжя громадян Росії

При укладанні офіційного шлюбу

7

Казахстанці, які переїжджають в РФ за програмою переселення співвітчизників

Повний і найактуальніший перелік підстав на статус, що легалізує тимчасове перебування без квот, представлений на офіційному сайті ФМС Російської Федерації (ГУВМ МВС РФ).

Перелік документів

  • Заява - 2 примірники;
  • Фотографії - 4 примірники;
  • Національний паспорт + переклад, завірений нотаріально;
  • Копія дозволу на переїзд;
  • Медична довідка про відсутність небезпечних хвороб;
  • Медична довідка про відсутність наркотичної залежності;
  • Довідка про постановку на міграційний облік;
  • Довідка про відсутність судимості;
  • Свідоцтва: про народження, реєстрації або розірвання шлюбу і т.д .;
  • Квитанція про сплату державного мита.

При оформленні заявки за загальною схемою (без квоти) даний перелік може бути доповнений іншими довідками, що підтверджують наявність підстав. Повний список документів для подачі заяви на РВП для громадян Казахстану (як на загальних підставах, так і за квотою) можна дізнатися на сайті ФМС Російської Федерації (ГУВМ МВС РФ).

Збираючи папери для легалізації, потрібно враховувати, що деякі довідки мають обмежений термін дії. При позитивному вирішенні в паспорт здобувача проставляється штамп встановленого зразка. У разі відмови необхідно запастися терпінням і знову подавати заявку через рік, попередньо виправивши недоліки.

Причини відмови в отриманні РВП

Згідно з чинним міграційного законодавства органи ФМС мають право відмовити в легалізації з наступних причин:

  • неправильно заповнене заяву;
  • не представлені всі потрібні довідки;
  • вичерпана квота для даного суб'єкта РФ;
  • виявлені помилки в персональних даних заявника;
  • є несплаченою державне мито;
  • заявник порушив правила проживання в Росії;
  • одна або кілька довідок не відповідають вимогам;
  • виявлено факт (факти) підробки документів.

Обов'язки громадян Казахстану після отримання РВП

Слід звернути особливу увагу на те, що після отримання заповітної позначки про легалізацію мігрант повинен неухильно дотримуватись обов'язків, покладені законодавством РФ. В іншому випадку їх недотримання матиме негативні наслідки, що виражаються в ануляції дозволу, адміністративних штрафах і депортації за межі країни з подальшим забороною на в'їзд .

Отримавши статус, що легалізує перебування, громадянин Казахстану зобов'язаний:

  • не змінювати місце проживання за власним бажанням;
  • пройти процедуру дактилоскопії (здати відбитки пальців);
  • оформити реєстрацію (Протягом 7-ми днів після видачі);
  • вести офіційну трудову діяльність і отримувати законний дохід;
  • оформити облік в податкову службу;
  • не залишати територію РФ більш ніж на 180 днів на рік.

Крім того, щорічно в управління ФМС Росії необхідно надавати повідомлення, яке підтверджує проживання (перебування) в країні. До нього повинні бути включені довідки про джерело і розмір доходу за минулий рік. Повідомлення подається особисто або через портал державних послуг.

Якщо казахстанец протягом звітного року не веде трудову діяльність або не має джерела доходу, достатнього для забезпечення себе і своєї сім'ї, дозвіл анулюється. Також підставою для його анулювання є порушення будь-якої з обов'язків, визначених законодавством, або неодноразові (два і більше разів) адміністративні правопорушення, вчинені в РФ.

Права громадян після отримання дозволу

Що дає мігранту статус, що дозволяє тимчасово проживати в Росії? В даний час це перший і необхідний етап для отримання громадянства. Він наділяє людину важливими правами, головне з яких - легально перебувати в РФ 3 роки, після чого почати оформлення ВНЖ, а далі і громадянства.

Без нього іноземець може перебувати тут не більше 3-х місяців. Також він дозволяє офіційно працевлаштуватися без патенту , Відкрити свій бізнес, оформити ІПН і добровільно служити в армії (за контрактом). Всіх цих прав цілком достатньо для нормального життя іноземця в нашій країні.

Оформлення РВП - ШВИДКО, НЕДОРОГО та ПРОФЕСІЙНО

Консультаційний Центр Міграційної Підтримки пропонує юридичну допомогу в оформленні РВП для громадян Казахстану і компаній, які працевлаштовують мігрантів. Команда професіоналів, багаторічний досвід роботи і тісний контакт з усіма структурами міграційної політики дають можливість надавати правову підтримку будь-якої складності.

Консультаційний Центр - одна з кращих, найбільших і провідних організацій Росії, діяльність якої охоплює найважливіші напрямки міграційного права. Ми офіційно акредитовані і відрізняємося від конкурентів тим, що пропонуємо індивідуальні та комплексні пакети послуг, вирішуючи кожну задачу, поставлену клієнтом, в повному обсязі.

Фахівці компанії несуть персональну відповідальність за результат роботи. Тільки у нас іноземці можуть отримати дозвіл на тимчасове перебування швидко, недорого і абсолютно офіційно. Суворе дотримання законодавства гарантує бездоганний результат і легальність статусу, виключає найменші ризики клієнтів і проблеми з ФМС.

Нас рекомендують рідним і друзям, тому що

  • Послуги вищої якості за низькими цінами в Росії;
  • Максимально швидка підготовка документів;
  • Оплата тільки по факту - без авансів і посередників;
  • Повний пакет професійних послуг;
  • Всебічне юридичний супровід;
  • Гарантія результату навіть в найскладніших випадках;
  • Безкоштовні консультації.

Незважаючи на те, що процедура отримання РВП для громадян Казахстану трохи простіше, ніж для приїжджих з інших країн, вона безсумнівно вимагає допомоги професіоналів. Статистика невблаганна. При складанні заяви, зборі та підготовці паперів практично завжди допускаються помилки, які стають причиною відмови в легалізації.

Звернувшись до нас, ви гарантовано уникнете подібних незручностей і обману шахраїв, що пропонують купити дозвільний статус за низькою ціною. Досвідчені юристи компанії врахують всі нюанси і тонкощі ситуації і допоможуть стати щасливим володарем дозволу на тимчасове проживання як за квотою, так і на загальних підставах.

Довіривши роботу з підготовки і подання документів фахівцям, ви будете здивовані, як швидко і легко можна оформити легалізацію. А вартість послуг, оплачуваних виключно за фактом, стане приємним бонусом до загального враження про співпрацю. Консультаційний Центр - ваш надійний радник і помічник в будь-яких міграційних питаннях!

Актуальні питання про РВП для громадян Казахстану

Доброго дня! Так, ви можете виїхати в РК, оскільки російське міграційне законодавство цього не забороняє. Після перетину кордону з Росією вам буде оформлена нова міграційна карта. Дана обставина для отримання РВП не має значення. Також ви можете тимчасово виїжджати в інші міста РФ, але за умови неухильного дотримання правил реєстрації іноземців.

Да може. Чинним міграційним законодавством це не заборонено.

Проблем не буде, тому що військовий квиток не входить в список документів, обов'язкових для подачі заявки на отримання даного статусу.

Доброго дня! Чи не зможете. Отримавши РВП, всі громадяни Казахстану, так само як і мігранти з інших країн, зобов'язані жити і працювати в Російській Федерації. В іншому випадку, щорічно підтверджуючи цей статус в ФМС, ви не зможете надати документи про реєстрацію, офіційному працевлаштуванні та доходи. Крім того, ви будете зобов'язані проживати за місцем реєстрації.

Да може. Наявність пенсії як джерела доходу підтверджується пенсійним посвідченням Казахстану.

Аліменти на утримання дітей ви будете перераховувати в розмірі, встановленому рішенням суду. Аліменти не відносяться до господарської діяльності, тому їх оплату вам слід робити як фізичній особі, а не як індивідуальному підприємцю.

Поки у вашого подружжя не буде постійної реєстрації за місцем фактичного проживання, ви не зможете оформити легалізацію по офіційного шлюбу. Ця вимога обумовлена ​​Адміністративним регламентом ФМС «Про надання РВП в Росії іноземцям і особам без громадянства», затвердженим 29.02.2008г.

Проблем не виникне, оскільки ви не відмовлялися від громадянства своєї країни, а отриманий статус діє тільки на території Росії.

Так, це передбачено чинним російським законодавством. Громадяни Казахстану можуть легалізуватися в рамках програми переселення за спрощеною схемою (без квот). Для цього ваша дочка повинна оформити міграційний облік (реєстрацію), влаштуватися на роботу, пройти медкомісію і подати заявку на участь в програмі в місцеве відділення ФМС.

Для подачі заявки на РВП громадяни Казахстану повинні встати на міграційний облік. Термін проходження даної процедури встановлений законодавством - протягом 7-ми діб з моменту в'їзду в Росію. Міграційний облік (реєстрація) діє 90 діб.

Для його оформлення буде потрібна згода приймаючої сторони - рідних, друзів або власників нерухомості, які офіційно підтвердять свою готовність щодо надання житла на цей термін. Постійну прописку ви зможете оформити тільки тоді, коли отримаєте громадянство.

У даній ситуації йому спочатку потрібно звернутися до територіального підрозділу ФМС - туди, де оформлялася легалізація. Знадобиться надати заяву, написану в довільній формі, де будуть вказані переконливі мотиви і наявність підстав на зміну міста як місця тимчасового перебування. Термін розгляду заяви - 10 днів. Після цього ФМС проінформує заявника про задоволення клопотання або про відмову. Інших варіантів законодавством не передбачено.

Даний статус видається на 3 роки і продовженню не підлягає. За 6 місяців до закінчення ваш чоловік повинен був подати документи на ВНЖ. На сьогоднішній день всі терміни упущені, єдиний вихід - виїжджати з країни, потім в'їжджати і оформляти всі заново.

Граничний термін, встановлений законодавством - 6 місяців. Саме стільки потрібно службам ФМС для вирішення всіх питань і проведення необхідних перевірок. Для казахстанців термін становить приблизно від 2-х до 4-х місяців. Конкретний час очікування багато в чому обумовлено кількістю запитів, необхідних для перевірки, і регіоном.

Ні, оскільки ви є громадянкою Казахстану, а тут живете за тимчасовим дозволом. Для заміни паспорта необхідно їхати в РК.

Чекаємо вас за адресою:

г. Москва, ул. Смоленська, 14 / 19с1

Хочете не тільки бути впевненими в результаті, але і по максимуму скоротити час? Телефонуйте в нашу юридичну компанію "MS-Group" в будь-який час дня і ночі +7 (925) 799-99-10 !

Необхідно отримати РВП?
Хто має право на отримання РВП без квот?
Дозвіл на тимчасове проживання для громадян Казахстану - що потрібно знати?
Хто має право на отримання РВП без квот?