Реклама
Реклама
Реклама

Повідомлення про прибуття іноземного громадянина 2019: скачати і заповнити бланк

  1. Для чого оформляють повідомлення про прибуття іноземного громадянина
  2. Як заповнити повідомлення про прибуття іноземного громадянина в 2019 році
  3. Завантажити нові бланки
  4. техніка заповнення
  5. що писати
  6. Зразок заповненого бланку 2019
  7. Куди надати повідомлення про прибуття

У 2019, для оповіщення міграційної служби про приїзд іноземних громадян на територію РФ, а також знаходженні протягом деякого часу на ній, необхідно заповнити бланк повідомлення про прибуття іноземного громадянина і направити його особисто, або через МФЦ в Головне Управління з питань міграції МВС Росії в регіоні перебування.

Для чого оформляють повідомлення про прибуття іноземного громадянина

При відвідуванні Російської Федерації громадяни інших держав кожен раз повинні реєструватися, незалежно від тривалості поїздки і її цілі.

Якщо іноземний громадянин планує знаходиться на території Росії більше трьох місяців, йому необхідно оформити дозвіл на тимчасове проживання .

Залишаючи країну, мігрант зобов'язаний сповістити про це районне відділення з міграційних питань, надавши до органу відривну частину талона.

Повідомлення про факт прибуття / вибуття іноземця служить для держави своєрідною страховкою. Заходи контролю іноземних громадян на час перебування в Росії застосовуються для запобігання непорядку правил міграції.

Як заповнити повідомлення про прибуття іноземного громадянина в 2019 році

Заповнення форми про прибуття емігранта входить в процедуру міграційної реєстрації. Оформлення на двосторонньому бланку розраховане на внесення відомостей про приїжджому, Прийматель і місцезнаходження нерезидента РФ.

У новому бланку введеному в експлуатацію з 1 січня 2019 року, співробітники внутрішніх органів приділяють велику увагу на заповнення відомостей про адресу перебування іноземного громадянина, конкретно місці де буде знаходиться і типі власності:

  • володіння
  • ділянку
  • квартира
  • хата
  • офіс і так далі.

З нового року, якщо приймаюча сторона (організація) працює без печатки, завіряти відбитком повідомлення не обов'язкове.

Завантажити нові бланки

Вимоги до заповнення бланка

Документ для міграційного обліку іноземця видається в районний ГУВМ МВС за адресою прибуття. У формі передбачені три ключові пункти для внесення відомостей, що стосуються

  1. Приїжджого.
  2. Місця проживання іноземця під час візиту.
  3. Приймаючого.

Достовірність своїх даних відповідальний за приїзд гостя запевняє особистим підписом в окремій графі, як і своє «добро» на короткострокове перебування приїжджого за вказаною адресою. Якщо в особі відповідального виступає організація - повідомлення підписує відповідальний співробітник, скріпивши печаткою підприємства.

техніка заповнення

Форма надається в районних відділах з питань міграції. Можна ще попередньо замовити на пошті або завантажити в інтернеті. У верхній частині бланка вказана підказка про правильне написання слів латиницею / кирилицею і цифр.

Загальні вимоги до заповнення такі:

  1. Оформлення виконується письмово або на комп'ютері. В ручному варіанті дані розбірливо прописуються друкованим шрифтом з використанням великих літер. Де необхідно - проставляються галочки (хрестики). Документ оформляється тільки чорної / темно-синьою пастою, без виправлень, помарок.
  2. Починати забивати відомості слід в першу клітку з наступним заповненням всіх полів.
  3. Заборонено скорочувати слова, задіяти абревіатуру.
  4. Відомості вводяться в суворій відповідності з назвою граф.

що писати

На першій (лицьовій) стороні форми в відведені рядки вноситься інформація про іноземця та вона включає:

  • ПІБ, стать (відмітка пташкою), дані про народження, громадянство / підданство;
  • дані документа для підтвердження особи (серію, номер, дату видачі, термін дії);
  • дані документа, який дає право нерезиденту тимчасово перебувати в РФ (реквізити дозволу на короткострокове проживання / візи). Тип документа вибирають пташкою.

На лицьовій прописують мета візиту, дату в'їзду в країну, на який період передбачено відвідування. Попередні координати перебування іноземця в РФ забиваються в форму, якщо до справжнього візиту були інші поїздки в Росію.

Другу (тильну) сторону повідомлення використовують для вказівки координат проживання приїжджого з фіксацією точного адреси на період перебування в Росії.

Тильна частина форми розрахована на заповнення даних про відповідальне, із зазначенням повної адреси та контактного телефону.

В особі Прийматель виступають фізособи або організації. Для варіанту з приватною особою вбивають інформацію про запросив:

  • ПІБ, коли народився;
  • паспортні реквізити із зазначенням серії та номера, а так само дати видачі;
  • реєстраційна адреса.

У варіанті оформлення від компанії курирує співробітник вбиває реквізити Юрособи. Дані про саму організацію приїжджий може дізнатися і прописати самостійно. Реквізити включають:

  • Найменування компанії;
  • адреси (фактичний);
  • ІПН .

Зразок заповненого бланку 2019

У 2019, для оповіщення міграційної служби про приїзд іноземних громадян на територію РФ, а також знаходженні протягом деякого часу на ній, необхідно заповнити бланк повідомлення про прибуття іноземного громадянина і направити його особисто, або через МФЦ в Головне Управління з питань міграції МВС Росії в регіоні перебування

сторона 1

сторона 1

сторона 2

Куди надати повідомлення про прибуття

Бланк, оформлений належним чином, відправляється в реєстраційний орган приймає / прибулим, але не пізніше тижня з дня приїзду останнього до Росії. Крім повідомлення на реєстрацію надається ряд копій:

  • особистого паспорта (фото, прописку);
  • зангранпаспорта приїжджого (сторінки з фотографією);
  • міграційної карти / візи.

Якщо візит в ГУВМ утруднений через велику відстань або з іншої причини - повідомлення відправляють через МФЦ або поштою, в цінному листі з описом вмісту.

Принцип заповнення двосторонньої форми і комплект копій аналогічні. На території РФ іноземця реєструють на підставі заповненої форми. Корінець її з відміткою ГУВМ або відділення зв'язку залишається на руках заявника, підтверджуючи реєстрацію нерезидента.

При виїзді іноземця відривну частину форми відправляють до районного міграційний відділ. Мігранта офіційно знімають з обліку.