Реклама
Реклама
Реклама

Офшори (офшори). Офшорні зони. Офшорні компанії. Готові офшори. Реєстрація офшорів і офшорних компаній.

  1. Архів
  2. Готова компанія в Європі. Спецпропозиція:

Анонси
Анонси    США - всі офшорні і не офшорні юридичні особи зобов'язані звітувати про наявність своїх рахунків   Детальніше >>>   Офшор BVI з акціями на пред'явника - виявляється в підвішеному стані

США - всі офшорні і не офшорні юридичні особи зобов'язані звітувати про наявність своїх рахунків Детальніше >>>

Офшор BVI з акціями на пред'явника - виявляється в підвішеному стані! Детальніше >>>

Як закрити офшорну компанію на Кіпрі? Детальніше >>>

Офшор або офшор. Як правильно? Детальніше >>>

Данія - альтернатива офшорним банкам Детальніше >>>

У Великобританії не можна зареєструвати офшор ! А чи не офшорна компанія зі словом BANK в назві - легальний інструмент податкового планування. Детальніше >>>

Офшор в Панамі . пропонуємо готові офшорні компанії ліцензовані фонди, компанії з ліцензіями на посередницьку фінансову діяльність і відкриття офшор merchant bank accounts для процесингу. Детальніше >>>

Офшор в Англії - це міф! В Англії неможливо зареєструвати офшор , А потрапити в Туманному Альбіоні на штрафи дуже легко! Детальніше >>>

Офшор BVI - початок кінця? Новий закон про офшорні компанії BVI вимагає від директорів офшорних компаній вести фінансовий облік!

Детальніше >>>


Архів

З таким слоганом ми вийшли на ринок в 1992 році. Сьогодні ми реєструємо класичні офшори і оподатковувані компанії в 99 країнах! Реєстрація офшорів в багатьох країнах світу далеко не єдиний бізнес, яким ми займаємося професійно, ми також надаємо комплексне консультаційне, секретарська, аудиторський та юридичний супровід, без яких неможливо уявити собі сучасне корпоративне податкове планування. Міжнародна мережа наших офісів оперативно зареєструє для Вас будь-яке підприємство, надасть номінальний сервіс, легалізує документи, внесе в усі необхідні державні реєстри та відкриє банківський рахунок.

У нашому офісі Ви завжди можете купити готові офшори. Нижче наведено ціну, по якій Ви можете купити офшор , Зареєстрований в наступних офшорних зонах:

Готова компанія в Європі. Спецпропозиція:
  • € 1700 - Шотландія
  • € 1800 - Данія
  • € 1900 - Кіпр
  • € 2000 - Мальта

У Вас вже є офшор, але питання залишаються!

Заснували офшорну або НЕ офшорну іноземну компанію, а агент в тій країні недоступний, або справи офшору вимагають отримати документ, а немає належної юридичної підтримки від обслуговуючої компанії? На жаль, такі реалії сьогоднішнього дня: на ринку з'явилося дуже багато дилетантів, що пропонують офшорні послуги. Якщо Ви опинилися в такій ситуації - не впадайте у відчай і переходите до нас на обслуговування! Ми перевіримо статус офшорної компанії, відновимо її у всіх необхідних реєстрах і підготуємо все, що буде потрібно для нормальної роботи офшору.

Друге громадянство, паспорт і посвідку на проживання

Ми маємо багаторічний досвід роботи уповноваженим агентом з оформлення громадянств, друге паспортів і посвідки на проживання в ряді офшорних юрисдикцій, що пропонують сучасні програми економічної еміграції.

| Беліз | BVI | Гонконг | Кіпр | Панама | Сейшели |

Як правильно?
Заснували офшорну або НЕ офшорну іноземну компанію, а агент в тій країні недоступний, або справи офшору вимагають отримати документ, а немає належної юридичної підтримки від обслуговуючої компанії?