Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість передмістя Києва показала рекорд низької ціни - час купити квартиру? - Новини нерухомості - Квартири в передмісті Києва набуває все більшої популярності. З чим це пов'язано?

Нерухомість передмістя Києва показала рекорд низької ціни - час купити квартиру? https://cdn.segodnya.ua/img/article/10411/40_main_new.1500899263.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/10411/40_tn.1500899263.jpg 2017-07-25T10: 00: 00 + 03: 00 Нерухомість Квартири в передмісті Києва набуває все більшої популярності. З чим це пов'язано?

Падіння цін на квартири в столиці і області за останні роки досягло рекордних позначок, які скоро можуть наблизитися до цін 90-х років. Після 2014 року вартість первинного і вторинного житла в Києві демонструє поступове зниження попиту, яке відбувається незважаючи на наплив заможних громадян зі сходу. Якщо в доларовому еквіваленті помітно зниження в середньому на 9-11%, то в гривні у цього показника спостерігається приріст за рахунок девальвації національної валюти. За даними ІАП "Столична нерухомість", в минулому році вартість житлової площі в новобудовах Києва становила близько 22-23 тисяч грн за 1 кв. м. Що для більшості жителів мегаполісу є недоступною платою за житло.

У той же час, розцінки на житлову площу за містом можуть бути вполовину менше і все одно знижуватися. За словами ріелтора ЖК " Покровський ", Вартість квадратного метра в новому, вже зданому комплексі в Гостомелі, ще недавно була 15 600 грн / кв м, а тепер акційна ціна знизилася до рекордної позначки 12 950 грн / кв. м. І це житло з розвиненою інфраструктурою з цегли з комунікаціями і автономним опаленням. З урахуванням зручних планувань і компактного метражу (24 - 41,55 кв. М.), Таку нерухомість вже можуть собі дозволити громадяни із середнім доходом.

Причиною зростаючої популярності передмістя Києва є і екологія. Мегаполіс оточує кільце соснового лісу. А область і міста-супутники, розташовуючись в цьому лісі, автоматично переходять в статус рекреаційних зон. Це стосується міст Ірпінь , Буча , Гостомель та ін.

Серед мінусів, які озвучують потенційні покупці такого житла, - це слабо розвинена інфраструктура передмістя Києва. Якщо в найближчій доступності немає торгово-розважальних центрів, цілодобових магазинів і дитячих садів, то кияни розглядають такі об'єкти новобудов менш охоче. Тому з'являються забудовники, які будують не тільки будинки з квартирами. Прикладом можуть послужити новобудови в Бучі та Гостомелі, які зводяться в рамках комплексу і мають всю необхідну інфраструктуру. За словами менеджера ЖК "Покровський", нерухомість в передмісті Києва затребувана тільки в тому випадку, якщо вона відповідає вимогам сучасних ЖК. Наприклад, розташування комплексу, близькість супермаркетів, ринків і банків, наявність внутрішньої інфраструктури (дитячих садків, спортмайданчиків і т.д.)

На думку експертів, вкладення в нерухомість залишається одним з найнадійніших способів заощадження коштів. прогнози на ціни на ринку нерухомості в найближчому майбутньому найрізноманітніші: одні експерти пророкують подальше падіння, інші - стабілізацію і зростання. У будь-якому випадку, нинішнім спадом слід скористатися тим, у кого є можливість придбання квартири в передмісті Києва. Адже житло за містом і робота в центрі столиці - це еталон європейського життя, до якого варто прагнути.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Нерухомість передмістя Києва показала рекорд низької ціни - час купити квартиру?
З чим це пов'язано?