Реклама
Реклама
Реклама

Періс Хілтон стала зіркою відкриття Гранд-Готель в центрі Львова

фото GETTY

Періс Хілтон з нареченим відкрила готель у Львові https://cdn.segodnya.ua/img/article/11271/99_main_new.1522611100.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11271/99_tn.1522611100.jpg 2018-04-01T22: 24: 25 + 03: 00 Захід На урочисте відкриття 31 березня прибули українські знаменитості

Спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів Hilton Hotels Періс Хілтон стала зіркою відкриття Гранд-Готель в центрі Львова. Світська левиця прилетіла в Україну з США з пересадкою в Стамбулі на запрошення депутата Львівської міськради Григорія Козловського, власника реконструйованого готелю.

На урочисте відкриття 31 березня прибули українські знаменитості - Дзідзьо, Марія Яремчук, Злата Огневич, Катя Осадча, Юрій Горбунов, футболіст Артем Федецький, а також львівські депутати, повідомляє Вголос .

Періс Хілтон, яка з'явилася на червоній доріжці в чорній мереживній сукні, супроводжував її наречений - актор Кріс Зілка. Його дідусь - з України.

Журналістів на закриту вечірку не пустили. Але сама Періс опублікувала в своєму Twitter фото власного DJ-сети. Повідомлялося, що кошти від її виступу передадуть установі, що допомагає матерям-одиначкам.

Також вона опублікувала фото гори валіз з коментарем: "Періс, не візьмеш багато речей, ми їдемо лише на кілька днів".

Тим часом, 37-льотна Періс Хілтон готується до свого весілля з 32-річним актором Крісом Зілка. Днями стали відомі нові деталі, що стосуються майбутнього одруження Хілтон.

Нагадаємо, днями Періс Хілтон втратила своє зарученою кільце, вартістю 2 мільйони доларів. Через деякий час світська левиця пояснила , Як це сталося і як вдалося знайти кільце .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку