Реклама
Реклама
Реклама

Житомир.info | За «секретному» розпорядженням мера делегація Житомирської міськради поїхала в Херсон

9 квітня делегація Житомирської міськради поїхала обмінюватися досвідом в Херсон.

Близько 13.00 з вул.Велика Бердичівської (біля в'їзду у двір Житомирської мерії) від'їхав автобус Mercedes. Як встиг помітити журналіст Житомир.info , В автобусі знаходилися секретар міськради Наталія Леонченко, перший заступник мера Галина Семенець, начальники деяких управлінь та представники депутатського корпусу Житомирської міськради. При наближенні журналіста з фотоапаратом двері автобуса швидко закрили.

На офіційному сайті мерії інформації про візит делегації немає. Джерело в міськраді повідомив, що «на господарстві» залишилися три заступника - Закусило, Боровець і Бочковський. Делегація поїхала невелика, 12-15 чоловік.

Секретар Житомирської міськради Наталія Леонченко по телефону повідомила Житомир.info , Що представники міської ради та виконавчих органів влади поїхали вивчати досвід роботи Херсонської міськради. На питання про кількість учасників поїздки Леонченко відповіла, що є розпорядження мера і взагалі, чиновники не зобов'язані звітувати перед журналістами про свої відрядження.

«Навіщо вам ця інформація? Є розпорядження мера, це внутрішній документ. Може нам ще звітувати про всіх відрядженнях? », - сказала Леонченко.

Керівник фракції «Фронт змін» у міськраді Володимир Михалець повідомив Житомир.info , Що житомиряни поїхали в Херсон вивчати досвід роботи дозвільних центрів і організацію роботи по земельно-архітектурних питань. Взяти участь в поїздці запрошували всіх депутатів, але Михалец вважає такі поїздки недоцільними.

«Я вважаю, що вистачить їздити і заважати людям працювати. Шкода, що до нас ніхто не їздить вчитися. Потрібно самим щось робити, створювати щось своє », - сказав Михалець.

як повідомляв Житомир.info , В кінці вересня минулого року депутати Житомирської міськради вивчали досвід роботи івано-франківських колег . Зустрічі в Івано-Франківську були присвячені обміну досвідом роботи в сфері житлово-комунального господарства, благоустрою та роботі дозвільних центрів.

В Херсон 10 квітня приїде делегація чиновників і депутатів з Житомира, - повідомляє херсонське інтернет-видання Площа Свободи .

За інформацією секретаря міськради Херсона Зої Бережної, делегацію очолить мер Житомира Володимир Дебой, в неї увійдуть також чиновники мерії та 17 депутатів міськради Житомира.

«Вони будуть вивчати роботу Департаменту землеустрою та містобудування, а також міського Дозвільного центру, щоб потім заснувати такі ж структури в Житомирі», - сказала Бережна.

Житомир.info

«Навіщо вам ця інформація?
Може нам ще звітувати про всіх відрядженнях?