Реклама
Реклама
Реклама

Горизонтальні жалюзі ціни в Москві, купити під замовлення жалюзі горизонтальні в інтернет-магазині жалюзі FOROOM

  1. Переваги сонцезахисних систем FOROOM від виробника Більше ніж SALE На горизонтальні жалюзі з ламелями:...

Переваги сонцезахисних систем FOROOM від виробника

Більше ніж SALE

На горизонтальні жалюзі з ламелями:
в м'ятно-бірюзовому кольорі (2500448) з перламутровим відливом.

Глибокий відтінок ламелей внесе нотку європейського стилю в інтер'єр.

Детальніше про матеріали

1. Вироби виготовляються точно за розмірами. Немає необхідності самостійно підганяти систему під Ваше вікно
2. Не деформуються від температурних стрибків. Алюмінієві ламелі горизонтальних жалюзі на відміну від пластикових аналогів витримують протягом усього терміну експлуатації паралельні рівні лінії і не провисають.
3. Простий завмер для замовлення системи. Для всіх систем FOROOM розроблено 2 універсальних способу виміру. Один - для виробів, що перекриває отвір, другий - для виробів, що встановлюються на стулки вікон.

4. Легкість в догляді за виробом. Ви можете чистити алюмінієві ламелі злегка вологою ганчіркою або щіткою для пилу

5. Система і вікно виглядають як єдине ціле. Спеціально розроблені системи лінійки FOROOM INTEGRA виглядають, як єдине ціле з вікном. Посилити даний ефект можна, вибравши комплектацію вироби, поєднується за кольором з віконним профілем.
6. Комфортне керування. Ви можете вибрати бажану сторону управління жалюзі і вказати, якої висоти буде ланцюг

7. Проста установка. Досить вибрати місце кріплення - стулка, стелю або стіна, і весь необхідний при монтажі кріплення з інструкцією по установці системи буде вкладено в коробку разом із замовленням.
8. Дизайн-рішення для будь-якого інтер'єру. Завдяки багатій палітрі кольорів в поєднанні з фактурою ламелей і карнизів за допомогою жалюзі можна обіграти візуальне сприйняття будь-якої кімнати

2

3

Приймаємо замовлення з усіх міст РФ !!

FOROOM в телевізійних та інших відеопроект

Замовити консультацію з найближчого магазина

Замовити дзвінок

Купити горизонтальні жалюзі досить легко, вони є найбільш традиційним рішенням для захисту від сонця і сторонніх поглядів і здатні не тільки відмінно виконати свою функцію, а й підкреслити діловий стиль приміщення, будь то величезний офіс, особистий кабінет, обладнаний в домашніх умовах, або суспільний простір . Горизонтальні жалюзі на вікнах можуть виглядати також і «по-домашньому», якщо встановлені, наприклад, в кухні.

Виготовлені з алюмінієвих ламелей, горизонтальні жалюзі на пластикові вікна невибагливі в догляді - достатньо просто протерти їх вологою ганчіркою. Це робить таке рішення ідеальним для кухні ресторану, пильного складського приміщення або фойє офісу.

Встановлене безпосередньо на стулку вікна рішення INTEGRA G-FORM може нести виключно утилітарну функцію - якщо підібрати горизонтальні жалюзі в тон вікна, вони не будуть привертати увагу, але зможуть захистити від яскравого сонячного світла, залишивши відкритим підвіконня і візуально розширивши простір.

Горизонтальні жалюзі G-FORM, встановлені у віконний отвір, приховують від сторонніх очей підвіконня, на якому може стояти оргтехніка або зберігатися документація (якщо мова йде про офіс) і дозволяють створити ідеальну робочу атмосферу.

Вибір за вами - просто визначте, які саме характеристики сонцезахисних систем мають для вас принципове значення, підберіть відповідний варіант в зручному каталозі FOROOM і зробіть замовлення на горизонтальні жалюзі на сайті або у будь-якого офіційного представника. Ціна на горизонтальні жалюзі вважається автоматично в розділі КОНСТРУКТОР , Виходячи з обраних параметрів.