Реклама
Реклама
Реклама

Даниловський ринок може купити Сергій Гордєєв

+1157 переглядів

Основний акціонер девелоперської групи ПІК Сергій Гордєєв розглядає можливість викупити Даниловський ринок на Митній вулиці в Москві, повідомляє «Комерсант» з посиланням на два джерела, знайомих з планами бізнесмена. За словами одного зі співрозмовників, ресторанний холдинг шукає покупця на об'єкт уже кілька місяців, періодично припиняючи переговори.

До 2014 року Даниловський ринок, розташований біля станції метро «Тульська», належав мерії Москви. Потім його купив холдинг Ginza Project , Виплативши місту 425 мільйонів рублів і взявши на себе зобов'язання вкласти в реконструкцію об'єкта ще 800 мільйонів. Згодом ринок був відремонтований, разом з торговою зоною тут почали працювати кафе і ресторани. Про це повідомляє Рамблер.

Після реконструкції ефективність використання площ ринку зросла з 35% до 53%. За даними експертів, вартість операції може скласти від 1,5 млрд руб. до 2 млрд руб.

Раніше повідомлялося про те, що Даниловський ринок розмножать

Retail.ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.