Реклама
Реклама
Реклама

Гаряча лінія Податкової служби Росії

  1. Телефон гарячої лінії В даний час в Податкову інспекцію звертаються багато громадян. Іноді трапляється,...
  2. Що можна з'ясувати по телефону?
  3. В якому випадку підтримка не зможе допомогти?
  4. Інші способи зв'язку
  5. Компетентність операторів і час відповіді

Телефон гарячої лінії

В даний час в Податкову інспекцію звертаються багато громадян. Іноді трапляється, що немає можливості відправитися в установу, але можна з будь-якого телефону зателефонувати в службу. Що робити, коли співробітника, компетентного в дозволі якоїсь конкретної проблеми, немає на місці? Для підтримки громадян з усіх питань, пов'язаних з податками, створена гаряча лінія. Телефони для зв'язку наступні:

  • гаряча лінія безкоштовна - 8 (800) 222-2222 (безкоштовний номер);
  • для дзвінків з інших країн - +7 (495) 276-22-22;
  • контакт податкової інспекції 8 (495) 913-00-70.

Тепер зателефонувати до податкової РФ можна з будь-якого куточка країни.

Особистий кабінет Податкової служби Росії

Щоб отримати інформацію по сумі до оплати, заборгованості, для цього варто скористатися особистим кабінетом в інтернеті, які надають можливість створювати необхідні квитанції. Також у власному акаунті кожен платник податків може для податкової проводити різні фінансові операції. Є можливість формувати запити до служби, витрачаючи на це мінімум часу. Якщо виникли складнощі при роботі в особистому кабінеті, в такому випадку слід зв'язатися з фахівцями служби підтримки.

Що можна з'ясувати по телефону?

Що можна з'ясувати по телефону

Оператори гарячої лінії максимально оперативно і доступно дадуть відповідь на різні питання, що цікавлять по:

  1. досудовому вирішенню податкових суперечок;
  2. банкрутства та заборгованості;
  3. трансфертного ціноутворення;
  4. оподаткуванню в Криму і Севастополі;
  5. законодавчим актам;
  6. бухгалтерської / податкової звітності та ін.

Фахівці розкажуть, які документи потрібно надати для проведення процедури оформлення спеціальної реєстраційної карти, дадуть відповідь на питання щодо роботи в особистому кабінеті ( https://lkfl.nalog.ru/lk/ ).

Якщо загублений пароль або логін від особистого кабінету, тоді до нього платник податків втрачає доступ. У такому випадку потрібно відправити звернення до податкової. Співробітники дадуть користувачеві інформацію, а також розкажуть у всіх подробицях, яким чином можна відновити загублений доступ до ЛК і продиктують, які документи потрібні для цього.

Часті питання співробітникам гарячої лінії стосуються саме ЛК податкової служби. Так, люди плутають адреси для авторизації юридичних / фізичних осіб, методи аутентифікації, а також відображення, заповнення розділів.

В якому випадку підтримка не зможе допомогти?

Фахівці служби підтримки надають виключно інформаційну діяльність, відповідаючи на різні запитання платників податків. Співробітники гарячої лінії нічого не вирішують. Якщо якісь проблеми вимагають негайного вирішення, слід якомога швидше звернутися до найближчого відділення податкової служби.

Інші способи зв'язку

[email protected] - електронна пошта, на яку можна відправити повідомлення з питанням і отримати на нього відповідь від компетентних фахівців. Також звернутися за допомогою можна на сторінці https://www.nalog.ru/rn16/service/obr_fts/ , Де є форми для осіб:

  • юридичних;
  • фізичних;
  • індивідуальних підприємців і ін.

На офіційному сайті податкової інспекції можна записатися на прийом, використовуючи для цього спеціальну online-форму. Для користувачів соцмереж доступні спільноти в:

ВКонтакте - https://vk.com/federaltaxservice ;

Фейсбуці - https://www.facebook.com/FNS.RUSSIA/ .

Компетентність операторів і час відповіді

Кожен оператор гарячої лінії податкової є компетентним фахівцем, який допоможе знайти оптимальні варіанти вирішення всіх питань незалежно від їх складності. Час очікування відповіді співробітника служби при дзвінку за багатоканальним телефоном завжди різний. У будь-якому випадку кожна людина, яка зателефонувала на гарячу лінію, може не сумніватися, що в найкоротші терміни отримає відповідь від кваліфікованого фахівця і зрозуміє, як вирішити власну проблему.

Що можна з'ясувати по телефону?
В якому випадку підтримка не зможе допомогти?
Що робити, коли співробітника, компетентного в дозволі якоїсь конкретної проблеми, немає на місці?
Що можна з'ясувати по телефону?
В якому випадку підтримка не зможе допомогти?