Реклама
Реклама
Реклама

Гостинки в Харкові, в ЖК «Воробйови гори» - найвигідніший варіант інвестицій

У Вас є певні грошові накопичення, які Ви хочете примножити? Мрієте відпочивати, розважатися і щоб гроші самі надходили Вам на рахунок? Тоді пропонуємо Вам більш вигідну альтернативу, ніж банківський депозит і безпечнішу, ніж будь-який інший вид бізнесу - це гостинки в ЖК «Воробйови гори», в місті Харкові!

Тоді пропонуємо Вам більш вигідну альтернативу, ніж банківський депозит і безпечнішу, ніж будь-який інший вид бізнесу - це гостинки в ЖК «Воробйови гори», в місті Харкові

Головною перевагою представлених міні-квартир є те, що вони мають спочатку невисокою вартістю, але в той же час, мають вкрай швидку окупність. Згідно з останніми фінансових досліджень, вклавши в гостинку в «Воробйових горах» суму, наприклад, 10 000 доларів, Ви отримаєте дохід в розмірі 12-16% річних у валюті, за допомогою здачі її в оренду. До речі, гостинки в Харкові вже для багатьох стали відмінним варіантом отримання додаткового фінансового надходження до свого бюджету, а для кого-то, ще й затишним будинком - місцем великих звершень!

Вибір гостінок в представленому житловому кварталі представлений житлом, загальною площею від 18 до 37 м2. При цьому, у Вас завжди є можливість розширитися, якщо в цьому буде необхідність. Досить просто купити сусідню гостинку, об'єднати їх в одну, і у Вас, таким чином, вийде велика квартира-студія або двокімнатна квартира з вельми цікавим плануванням! Зацікавлені? Але це ще не всі переваги ЖК «Воробйови гори»!

Придбати нерухомість тут Ви можете в форматі компактних студій, двокімнатних і навіть дворівневих квартир, які зараз є хітом продажів! Залежно від Ваших переваг, ключі можна отримати від квартири в стані «під обробку» або вже з готовим дизайнерським євроремонтом. До слова, останній забезпечує Вам додаткову економію, адже всі матеріали забудовник закуповує за оптовою ціною, набагато дешевше, ніж Ви б могли це зробити в роздрібних магазинах!

Ви вже хочете купити гостинку в «Воробйових горах» і заробляти 12-16% річних валюті, за допомогою здачі її в оренду? Тоді телефонуйте до відділу продажів компанії-забудовника, записуйтеся на перегляд квартир! Замовляйте свій варіант, який хотіли б придбати і почніть заробляти в твердій валюті!

ЖК «Воробйови гори»

https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/

Г. Харків, пров. Шевченківський, 32

Тел. +38 (096) 016-17-17

У Вас є певні грошові накопичення, які Ви хочете примножити?
Мрієте відпочивати, розважатися і щоб гроші самі надходили Вам на рахунок?
Зацікавлені?
Ви вже хочете купити гостинку в «Воробйових горах» і заробляти 12-16% річних валюті, за допомогою здачі її в оренду?