Реклама
Реклама
Реклама

Двокімнатні міні-квартири в ЖК «Воробйови гори» за дуже вигідною ціною!

У найпопулярнішому житловому кварталі міста Харкова - ЖК «Воробйови гори», представлені різні варіанти компактних квартир, які доступні до придбання. Однак найбільший інтерес викликає компактна 2-х кімнатна гостинка, яка здатна стати ідеальним варіантом власного житла для молодої сім'ї!

Однак найбільший інтерес викликає компактна 2-х кімнатна гостинка, яка здатна стати ідеальним варіантом власного житла для молодої сім'ї

Двокімнатні міні-квартири в ЖК «Воробйови гори» мають загальну площу 37.2 м2, що еквівалентно площі повнометражної 1-кімнатної квартири. На перший погляд може здатися, що для молодої сім'ї, тим більше, в якій є дитина, такого житлового простору, буде не достатньо. Але це не так! Завдяки вдало розробленої плануванні, гостинки в Харкові в ЖК «Воробйови гори» набагато функціональніша і затишніше, ніж звичайні 1-кімнатні квартири.

Даний варіант житлової нерухомості є:

• Прихожую зону, функціональну міні-кухню і вітальню в рамках одного простору.

• комфортабельні, простору спальню, в якій, до того ж, є вбудована гардеробна - у другій частині квартири.

• Між ними розташований суміщений санвузол.

Така компоновка квартири дозволяє при невеликій площі отримати максимально функціональне житло, з відмінним рівнем природного освітлення. В результаті, тут немає ні «темних зон», ні вузеньких коридорчиків, або м2, які неможливо задіяти з функціональної користю!

Перевагою придбання двокімнатної малогабаритної квартири в ЖК «Воробйови гори» є те, що покупець може вибрати варіант, як в стані «під обробку», так і з повністю готовим дизайнерським євроремонтом. Існує можливість замовити меблювання квартири, що вважається досить ексклюзивною послугою, оскільки ніхто з харківських забудовників, крім «Воробйови гори», не надає подібну можливість.

Детальніше про всі пропозиції компанії-забудовника ви можете дізнатися у відділі продажів. Тут же вам продемонструють вже готові варіанти компактних двокімнатних гостінок, щоб Ви особисто могли з усією повнотою відчути, як комфортно Вам і Вашій родині буде жити в них.

ЖК «Воробйови гори»

http://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/

Г. Харків, пров. Шевченківський, 32

Тел. +38 (096) 016-17-17