Реклама
Реклама
Реклама

Анджеліна Джолі пророкує своїм дітям кар'єру в Голлівуді

Анджеліна Джолі з дітьми.

Фото: AFP

Останнім часом 42-річна Анджеліна Джолі з'являється на килимових доріжках не одна, а зі свитою з усіх шістьох її дітей.

Днями Енджі презентувала свій новий режисерський проект - фільм "Спочатку вони вбили мого батька" . До речі, під час зйомок фільму в Камбоджі виконавчим продюсером картини став саме Меддокс (якого, нагадаємо, Джолі всиновила в 2002 році в Камбоджі в сирітському притулку), і, за словами його матері, у нього це відмінно вийшло: "Меддокс дуже багато працював над цією картиною. Вона дуже важлива для нього ", - розповіла Джолі.

Тепер Анджеліна йому (і заодно іншим дітям) пророкує кар'єру в Голлівуді. Крім того, актриса висловила надію, що зможе в майбутньому створити щось креативне з ними: "Я мрію, що із задоволенням працюватиму з моїми дітьми, якщо залишуся в цьому бізнесі, і якщо вони теж цього захочуть", - поділилася думками Анджеліна .

Втім, вона не наполягає на кінокар'єрі. Джолі говорить, що їй важливо, щоб діти займалися тим, що подобається їм самим. Це, до речі, стосується і соціальної роботи: "Моя дочка Шайло була в таборах для біженців. Всякий раз, коли я відправлюся в місіонерські поїздки, вони просяться зі мною. Я не змушую їх, я просто хочу, щоб вони поважали і цінували різноманітність" , - сказала Анджеліна.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: пліткар