Реклама
Реклама
Реклама

Новий квартал «Гольфстрім» - старт продажів

У новому житловому комплексі «Гольфстрім» на Європейському проспекті в Кудрово стартував продаж квартир У новому житловому комплексі «Гольфстрім» на Європейському проспекті в Кудрово стартував продаж квартир   ЖК «Гольфстрім»   У новому житловому комплексі «Гольфстрім» на Європейському проспекті в Кудрово стартував продаж квартир

ЖК «Гольфстрім»

У новому житловому комплексі «Гольфстрім» на Європейському проспекті в Кудрово стартував продаж квартир.

«Гольфстрім» - квартал, в якому враховані всі сучасні вимоги до якісних і естетичним характеристикам житлового простору. У складі комплексу планується побудувати чотири 18-поверхові корпуси, які спроектовані фінської архітектурної майстерні Юккі Тікканен.

На території кварталу з'являться дитячі та спортивні майданчики, підземні паркінги, тренажерний зал і комори приміщення, а прибудинковий простір буде вільним від машин. Також, для додаткового комфорту мешканців, ГК «Арсенал-Нерухомість» вперше в своєму проекті побудує сауни, які розташуються в підземних паркінгах. Всі квартири передбачається здати в експлуатацію з оздобленням. Продажі здійснюються відповідно до 214-ФЗ.

Новий квартал «Гольфстрім» - старт продажів

Придбати житло на старті можна за найвигіднішими умовами - ціни на квартири в ЖК «Гольфстрім» починаються від 1 911 000 рублей. На даний момент проект акредитований «Ханти-Мансійський банком Відкриття». Позичальник може скористатися іпотечним кредитом на суму до 8 млн. Рублів, на термін від 5 до 30 років, маючи початковий внесок у розмірі 30% від загальної вартості житла. Ставка по кредиту при цьому складе 11,95% річних.

Довідка про компвніі «Арсенал-Нерухомість»