Реклама
Реклама
Реклама

Квартиру в ЖК "Гольфстрім" можна встигнути купити за старими цінами

Житловий комплекс   Гольфстрім   в тихому центрі Єкатеринбурга на перетині вулиць Машинна і Луганська готується прийняти своїх мешканців всього через кілька місяців: здача в експлуатацію двох 25-поверхових будинків намічена на середину цього літа Житловий комплекс "Гольфстрім" в тихому центрі Єкатеринбурга на перетині вулиць Машинна і Луганська готується прийняти своїх мешканців всього через кілька місяців: здача в експлуатацію двох 25-поверхових будинків намічена на середину цього літа.

Для тих, хто збирається стати щасливим володарем квартири в "Гольфстрім", з'явилася чудова новина: нещодавно стартував продаж місць в підземному паркінгу, що. Так, з 1 по 12 червня для покупців 2- і 3-кімнатних квартир ціна машино-місця складе всього 400 тисяч рублів. Наявність такого зручності для автовласників - це данина вимогам не тільки безпеки, але і естетики: з вікна відкривається вигляд не на хаотичне скупчення автомобілів, а на затишний тінистий двір, де є місця і для дитячого майданчика, і для впорядкованої парковки.

Уже від входу в хол, виконаного за індивідуальним дизайнерським проектом, починається занурення в світ сучасного комфорту: 4 швидкісних ліфта безшумно доставлять на потрібний поверх.

Вибір планувань задовольнить будь-який попит: класичні 3-кімнатні квартири для великої родини з вікнами на дві сторони; 2-кімнатні з двома санвузлами і просторою кухнею; 1-кімнатні з кухнею-вітальнею і великі студії для молодих пар.

Оздоблення приміщень під чистову істотно скорочує час на підготовку квартири та при цьому залишає досить простору для творчих фантазій власників. У квартирах передбачені великі вікна в підлогу і панорамне скління лоджій, так що з верхніх поверхів круглий рік в різний час доби можна милуватися приголомшливими видами.

Батькам з дітьми напевно сподобається те, що стіни з обробкою із силікатної цегли мають достатньої звукоізоляції і забезпечують приємний температурний режим. Завдяки горизонтальній розводці підлогу в квартирах підігрівається протягом усього опалювального сезону.

Усередині кварталу передбачено досить приміщень для інфраструктурних та сервісних організацій, поруч є дитячі садки, школи, магазини, аптеки і багато іншого, що забезпечує мешканців ЖК "Гольфстрім" всім необхідним. У крокової доступності - ЦПКіВ ім. Маяковського і ТРЦ "Дирижабль", ТЦ "Мегаполіс", станції метро "Чкаловська" і "Ботанічна". А близькість основних транспортних розв'язок оцінять автомобілісти.

Все це разом робить ЖК "Гольфстрім" одним з найбільш очікуваних проектів літа 2015 року.

Залишилося додати, що сьогодні придбати квартири в "Гольфстрім" можна на найвигідніших умовах: після здачі будинків ціни на квадратний метр суттєво зростуть. Крім того, покупцям доступна іпотека під 11,5% і безвідсоткова розстрочка.

Центр нерухомості "Астра"
www.ais-ekb.ru , (343) 235-04-20 (цілодобово)

ФОТОГАЛЕРЕЯ: Квартиру в ЖК "Гольфстрім" можна встигнути купити за старими цінами

1/10

. . . . . . . . . .

Фото: ЦН "Астра", відео: Андрій КАЗАНЦЕВ.