Реклама
Реклама
Реклама

Що подарувати хлопцеві на рік відносин: про прикмети і керованих іграшках

  1. Підготувати і підготуватися
  2. Чи не айфон ?!
  3. «Дитячі» подарунки
  4. Вони не могли не зустрітися

Зміст:

  1. Підготувати і підготуватися
  2. Чи не айфон ?!
  3. «Дитячі» подарунки
  4. Вони не могли не зустрітися

Багато заміжні жінки дивуються, чому їхні чоловіки не пам'ятають такі важливі дати, як день знайомства або день першого побачення і систематично забувають про необхідні в ці дні знаках уваги.

Крім того, що чоловіки самі по собі надають цим подіям істотно менше значення, ніж жінки, часто в родині просто немає традицією відзначення подібних свят. А традиції не виникають самі по собі - їх потрібно створювати.

Від того, як закохані вони зустрінуть перший день народження їх майбутньої сім'ї, залежить те, як у них будуть проходити всі наступні.

Підготувати і підготуватися

Розраховувати повністю на чоловічу ініціативу в питанні організації маленького свята для двох краще не варто, як і не дуже розумно жінці брати всі турботи на себе.

Як відсвяткувати першу спільну дату і що подарувати хлопцеві на річницю відносин, щоб презент був правильно зрозумілий, а вшанування особистого дня взаємної любові перетворилося в приємне щорічне торжество?

  1. Щоб в знаменний дня не дутися на забудькуватого обранця, варто натякнути йому на наближення дати і не напередодні, а дня за два - у людини повинно залишитися час підготуватися.
  2. Не можна нагадувати про подібні речі в поспіху, коли людина зайнята або не в дусі, інакше результат буде протилежний очікуваному.

Якщо емоційний відгук отримано, і коханий з ентузіазмом сприймає прийдешня подія, то можна і потрібно обговорити варіанти спільного проведення святкового дозвілля, які принесуть задоволення обом.

Чи не айфон ?!

Соціологічні опитування останніх років показують, що чоловіки на свята хотіли б отримувати від жінок приблизно такі ж подарунки, про які мріють панянки: планшети, смартфони, фотоапарати.

Тим часом, з правилами хорошого тону жінці не дарувати обранцеві (якщо він ще не чоловік) дорогих подарунків. Це також може бути невірно витлумачене і завдати шкоди самолюбству представника сильної статі.

Подарунок може бути:

  • пам'ятний;
  • потрібний або необхідний (одна людина на конкретному етапі життя не зможе обійтися без виносного жорсткого диска, а інший - без спортивної екіпіровки, - питання індивідуальне, що вимагає уваги і спостережливості з боку дарувальника і знання потреб обдаровуваного);
  • за інтересами (книгу, яку він давно шукав або ширококутний об'єктив на екшн-камеру - то, що пов'язано з захопленнями молодого людини).

Ці критерії можуть поєднуватися і в одному предметі.

Універсальними чоловічими подарунками у всьому світі вважаються аксесуари:

  • годинник;
  • парасолі;
  • ремені;
  • портсигари і хороші запальнички;
  • візитниці;
  • сонячні окуляри;
  • письмове приладдя.

Ці необхідні сучасній людині атрибути при належній якості можна назвати «вічними подарунками», які і через роки будуть служити власнику. Зробити такі подарунки пам'ятними можна, замовивши гравіювання, яка кожен день, місяць і рік буде нагадувати про приємну подію.

Деякі люди вважають, що подарувати хлопцеві на рік відносин годинник - погана прикмета . Забобон це дуже поширене на території колишнього Союзу. Однак якщо дарувальник особисто не стикався з негативним «впливом» цієї прикмети, то і боятися нічого. Тим більше що ще в Середні століття була популярна прислів'я: «Прокляття збувається лише у того, хто в нього вірить».

Подарувавши годинник з напуттям: «Нехай вони допомагають рахувати хвилини до нашої наступної зустрічі», можна бути впевненими в годиннику - вони будуть приносити коханому тільки удачу.

Для додаткової гарантії можна взяти за годинник «плату» з обдаровуваного у вигляді дрібної мідної монетки.

Для додаткової гарантії можна взяти за годинник «плату» з обдаровуваного у вигляді дрібної мідної монетки

«Дитячі» подарунки

Багато дівчат переймаються питанням: що подарувати коханому хлопцеві на рік відносин оригінальне, нерідко забуваючи про те, що поняття оригінальності в сприйнятті представників різних статей відрізняються. Подарунок для чоловіка повинен відповідати чоловічому світогляду - ексклюзивним йому бути варто, а незрозумілим - немає.

Тому перше правило: не перестаратися з оригінальністю - раціональність і кмітливість у виборі подарунка будуть більше оцінені чоловіком, ніж багата уява.

Самі несерйозні і непрактичні з жіночої точки зору предмети можуть часом викликати справжнє захоплення у молодої людини або у зрілого чоловіка:

  • смішні і не обтяжені зайвою інформаційним навантаженням настільні ігри;
  • керовані апарати;
  • кумедні іграшки-подушки у вигляді улюблених в дитинстві персонажів або тих героїв, які викликають симпатію в дорослому віці (або асоціюються з дарувальником або обдаровуваним).

Запускати вертольоти і позашляховики на дистанційному управлінні набагато цікавіше і цікавіше після 25 років, ніж у відведеному для цих радощів віці, - так думають дуже багато представників сильної статі.

Деякі «дитячі презенти» можна сміливо розглядати в якості подарунка, адже чоловіки - вічні діти в глибині душі, а можливість подуріти допомагає їм знімати стрес або навпаки зосереджуватися.

Деякі «дитячі презенти» можна сміливо розглядати в якості подарунка, адже чоловіки - вічні діти в глибині душі, а можливість подуріти допомагає їм знімати стрес або навпаки зосереджуватися

Вони не могли не зустрітися

Сюрприз хлопцеві на рік відносин не обов'язково повинен бути матеріального характеру і може служити доповненням до подарунка.

Можна, можливо:

  • навчитися виконувати улюблену пісню обранця;
  • готувати його улюблену страву;
  • влаштувати вечір рольових ігор з участю обожнюваних коханим кіно або анімаційних персонажів або героїв комп'ютерної гри (нехай навіть на вечір обом доведеться перевтілитися в сімейку Сімпсонів або Міньйон - це дуже весело).

Заручившись підтримкою батьків молодої людини, можна зробити фотоальбом, в якому будуть зібрані фотографії, що характеризують схожість характерів двох закоханих, починаючи з раннього дитинства (наприклад, обидва любили купатися у ванні з піною або засипали в обнімку з плюшевим ведмедиком), і підтверджують неминучість зустрічі і подальших стосунків. Заручившись підтримкою батьків молодої людини, можна зробити фотоальбом, в якому будуть зібрані фотографії, що характеризують схожість характерів двох закоханих, починаючи з раннього дитинства (наприклад, обидва любили купатися у ванні з піною або засипали в обнімку з плюшевим ведмедиком), і підтверджують неминучість зустрічі і подальших стосунків

Чим довше люди разом, тим більше вони дізнаються і краще розуміють один одного, і вибирати, що подарувати хлопцеві на 2 роки відносин, дівчині стає простіше, ніж роком раніше. На дворіччя любові подарунки більш особистого, навіть інтимного характеру, вже цілком доречні. Можна піднести предмет одягу (светр, сорочку, банний халат) або тріммер (якщо чоловік носить вуса або бороду) - щось, здатне зробити життя улюбленого затишніше і зручніше, даючи обранцеві зайвий привід з теплотою думати про дарувальника кожен раз, коли виникне необхідність користуватися подарунком .

Чи не айфон ?