Реклама
Реклама
Реклама

Співачка Глюкоза показала нові фото дочок

Наталя Чистякова-Іонова пишається своїми дівчатками і з задоволенням ділиться їх досягненнями зі своїми шанувальниками

Наталя Чистякова-Іонова пишається своїми дівчатками і з задоволенням ділиться їх досягненнями зі своїми шанувальниками

На цей раз дочки Наталії Чистякової-Іонової , Яку ми добре знаємо під сценічним псевдонімом Глюкоза, виступали перед глядачами з концертом як учениці школи-студії танцю Алли Духової «Тодес». Особливо чарівно виглядає молодшенька, 5-річна Віра, яка танцювала в наряді золотий зірочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глюк'oZa насмішила шанувальників дитячим танцем

Начебто звичайна фотографія, але ... «Зірки в небі горять, коли ти поруч зі мною ...» Спасибі нашому улюбленому @todes_official! Ви молодці!!! З креативом все в порядку!

Маленька золота зірочка викликала захват не тільки у глядачів, але і у колег по танцю - дівчатка, які брали участь в концерті, ровесниці її старшої сестри, 10-річної Ліди, дуже хотіли помацати і обійняти дитину. Але тут на допомогу прийшла доросла Лідія і як зуміла, розрулювала ситуацію.

Ліда перспективний менеджер!) Швидко зорієнтувалася! Справа в тому, що Віру все дуже люблять в Тодесі і постійно хочуть тискати. Ну, а Лидуся впорядкувала цей момент, щоб все відстояли свою чергу для отримання порції мімімішек!))

Дочки Наталії Іонової ростуть творчими особистостями, звичайно, не без старань їх мами - обидві обожнюють танці. «Вірочка дуже пластична дівчинка, іноді мені здається, що на початку танцювати, як тільки навчилася ходити» - розповідає про доньку Наталія Іонова. Коли Вірі виповнилося три рочки вона пройшла конкурс в школу танцю, якою керує Алла Духова.

Коли Вірі виповнилося три рочки вона пройшла конкурс в школу танцю, якою керує Алла Духова

Ліда вже досвідчена танцівниця, крім того зовсім недавно у Лідії відбувся кінодебют - вона взяла участь в зйомках дитячого тележурналу «Єралаш». Наталія нагадала шанувальникам, що саме з «Єралашу» в далекому дитинстві почалася і її кар'єра. Крім того, дівчинка серйозно захоплюється кінним спортом, мама навіть подарувала їй сідло для верхової їзди.

Крім того, дівчинка серйозно захоплюється кінним спортом, мама навіть подарувала їй сідло для верхової їзди

Нагадаємо, Наталія Чистякова Іонова одружена з бізнесменом Олександром Чистяковим вже більше 11 років. Все в їх родині складається чудово, Наталя підтримує дружні стосунки з мамою чоловіка, саме на честь неї молодшій доньці дали ім'я Віра. Спілкується з дорослим сином Чистякова від його першого шлюбу. 8 травня 2007 року Глюкоза подарувала чоловікові дочку Лидочку, а 8 вересня 2011 року на світ з'явилася її сестричка Вірочка. Обох доньок Наталія Іонова народила в Іспанії.

Фото: Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Тріо в рожевому: співачка Глюкоза показала фото обох дочок
Топ-5 знаменитих мам, які одягаються однаково з дітьми

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Ірина Сігал

Сподобалася стаття? Оцініть: